יש כרגע..

brotos

New member
יש כרגע..

יש כרגע דיסקים שמשוייכים להגדרות של הפורום הזה שנמצאים בהנחה משמעותית?

avivs

New member
כמעט כול אחד מהאלבומי הפרוג

הגדולים של שנות השבעים הוא לא יקר במיוחד.

guymaor

New member
אני קניתי השבוע

לד זפלין הראשון וטרנספורמר של לו ריד כל אחד מהם ב 49 ש"ח ואת זיגי דטארדאסט של בואי ב 65 ש"ח אני חושב ששלושתם משוייכים להגדרה של הפורום יש עוד הרבה אלבומים במחירים האלה

Miss CB

New member
יש לא מעט

יש המון אלבומי פרוג טובים ב50, יש כמעט את כל סדרת הרימאסטרים של אריק קלפטון ב60, יש את כמעט כל הלד זפלינים (אבל ברימאסטר הישן יותר, כי יצא אחד ממש לפני כמה חודשים שהוא סביר להניח יותר יקר) ב60 ויש גם בפחות אם מחפשים טוב... יש כל מיני דברים ישראליים טובים ב40...

GingerBread Man

New member
יש את סדרת דובדבן

שתוכל למצוא שם כמה דובדבנים ב-30. למשל את Selling England או In The Court

קיר קמט

New member
תגדיר משמעותית

49.90 מספיק משמעותי? יש הרבה מבצעים בטאוור, וסופרזאוס קצת התרגזו כנראה על המבצעים שלהם, אז הם גם עושים מבצעים משלהם... פשוט צריך ללכת לחנויות ולהסתכל. יש מבחר סביר בהחלט בנוגע למרבית הלהקות.

יש כל מיני סדרות מיוחדות...

למשל בטאוור רקורדס, כמו שנאמר, יש את סדרת הדובדבן וסדרת התפוז, ויש גם כאלה שקרויים "חובה בכל בית" (אבל אלה נראה לי רק ישראלים), וכן אפשר למצוא שם הרבה פנינים ואפילו כמה אלבומי מופת... אני מצאתי את ג'פרסון איירפליין, child is a father to the man, שירי חג ומועד נופל, ויש כמה של דילן ושל ליאונרד כהן. צריך לחפש טוב!

Miss CB

New member
זהו

כל עניין הדובדבן והתפוז יש גם בצליל, וגב, חובה בכל בית זה גם לועזיים - את פרג'ייל בהוצאה *החדשה* קניתי ב-50 תחת עניין החובה הזה, והוצאות ישנות יותר של דברים משובחים בהחלט.

קיר קמט

New member
חסל צפרדעים

כל האלבומים של הדלתות מלבד אמריקן פרייר ב49.90 ומתעסקים לי בדברים שבירים.
נו, באמת!

pink floydror

New member
../images/Emo91.gif

החנות "התו השמיני" בירושלים, המחירים שם מדהימים, כל הזפלינים ב29 ש"ח, כך גם אין דה קורט ועוד כמה ... וכל שאר החנות במחירים תואמים, לעזאזל, הדארקסייד ב55 !!!!, אגב, החנות תואמת את הטעם המוזיקלי של הפורום.

lordamsalof

New member
יש שני סניפים.

האחד במרכז העיר, ברחוב שמאי, קצת מתחת למקדונלדס, והשני בתלפיות (לשם קצת יותר מסובך להגיע), ברחוב פייר קניג 30. ליד הצוללת הצהובה שם.

למעלה