יש כזה דבר עולם הבא??

קשה לי להאמין

לא בעולם הבא, ובתך לא בגלגול נשמות, וכל מה שקשור למשפחה הזו. הייתי יכול להאמין אם מישהו היה בא משם ומספר באמת מה בדיוק יש בעולם הזה אם בכלל יש...

misipipi

New member
דהיינו

שהגוף שלך הוא כמו תלבושת\קופסא , והנשמה זה הוויה שלך, התוכן של הקופסא, אפשרות א- האם התוכן\נשמה קיים, אפשרות ב- או שזה כלל לא קיים ולאחר שאתה מת וכל ההנאות והחוויות שצברת הם- כלא היו כלל, נעלמות ?

זה עניין של אמונה

המ גם שבדת היהודית מאמינים בגלגול נשמות ותחיית המתים רווחת גם בשאר הדתות

קשה לי להאמין

היות ואיש לא חזר משם או איש לא בא ואמר אני ממשיך את מה שההוא התחיל וזה מוריד ממני את הרצון להאמין

misipipi

New member
מה שמעניין

קשה לך להאמין שיש עולם הבא או גלגול נשמות, אבל קל לך להאמין ש"איש לא חזר משם" , ואף יותר מזה קבעת את זה כעובדה. זה מה שמעלה את הסקפטיות לרמה הגבוהה, גילוי רצון של "אמונה עיוורת" לצד הטענה שכנגד. בסוף אני יעשה על זה דוקטורט. :) נ.ב. שמעתם על ג'קו הוא טען שהוא ראה את הנשמה של אבא שלו יוצאת מהגוף, ייתכן שהוא מחזיר בתשובה?!

באופן כללי כל אחד יכול לאמר מה שבא

אך המציאות היא אחרת לחולטין צריך גם לראות את זה אך כמו שנאמר איש איש באמונתו יחיה וטוב שיש את הפתגם הזה.

Dark faith

New member
הכל תלוי באיך שאתה

מסתכל ומנתח את הדברים.... אני תמיד טוענת שגם אם יעמידו הוכחות חותכות מול הפסקנים הם תמיד ימצאו דרך להכחיש ולהפריח אותם. אני ממליצה בחום על ספריו של דר' מייקל ניוטון. ניוטון חקר את תופעת "גלגול הנשמות" בצורה מאוד מעמיקה ומעניינת...אני מקווה שזה יאיר לך קצת אור... הרי אם אין כלום לאחר המוות- מה חיינו שווים?

זה בדיוק הרעיון שצריך לנצל את החיים

עד תום, וכל הנאה שתבוא בעולם הזה היא רווח שלך... כך שיש לנצל את הזמן שמוקצב לך ולעשות כמה שיותר דברים, צעדים, טיולים, אהבות, סקס, וכל מה שרק אפשר עם אפשר גם לטוס לירח יש לעשות את זה החיים עם כל היופי שבהם יש תמיד מי שיקלקל לך הנאה כזאת או אחרת ולא צריך לאפשר לזה לקרוא

misipipi

New member
באמת מוזר

למה אף אחד לא בא למעלה ומספר את זה? מעניין, למה? הייתכן שיש לזה סיבה? למה הם עושים את זה קשה?למה שלא יגידו לנו מה לעשות? גם כשיבואו, האם כדאי להאמין להם? אולי הם סתם עובדים עלינו? הרי אם הם ירדו ויגידו לנו מה לעשות ויספרו לנו דברים, היש בזה הגיון, לא עדיף כבר שיהיו רובוטים\מכונות שיעשו מה שהם רוצים וזהו? אולי באמת עדיף לצבור "הנאות"(בכוונה יש מרכאות) ובסוף למות וההנאות יעלמו להם. הרוחות של היום , זה לא מה שהיה פעם, קשה אה? :)

שנטל1

New member
יש חיים שמעבר!

אני יודעת בודאות שיש חיים לאחר המוות!עד כמה שישמע מוזר נפגשתי עם הרבה נפטרים ודיברתי איתם!

למעלה