יש כבר תוצאות??

אם הבנתי נכון, הן תתפרסמנה

רק בערוץ המוסיקה היום בשעה 15:00, במסגרת מרתון "להקת כל הזמנים"....

רינקון

New member
אני לא מצפה ליותר מידי....

אם הוועדה המסדרת תדרג אותם בין העשרה הראשונים, זה יהיה הישג. אם בין החמישה, זה בכלל יהיה הישג ענק. אני לא מאמין לשום תוצאה, אחרי שקוטנר כבר הכריז שזה משינה או כוורת.

shifo

New member
מכובד מאד!

היחידה שבאמת מגיע לה להיות באזור השלישיה הראשונה, חוץ מאתניקס כמובן, זו כוורת. משינה בכל זאת קצת ראויה, אבל היהודים?? בכל אופן, האכזבה היתה מוקדמת מדיי!

להקת כל הזמנים היא... ../images/Emo106.gif

כל הפרטים
כאן!

נטלייי

New member
מעולה!!!!

אגב, אני פחות או יותר מסכימה לתוצאות של המקומות הראשונים. היהודים קצת נתקעו פה, אני חושבת שהם צריכים להיות בעשיריה הראשונה, אבל לא מקום שלישי. לגבי משינה וכוורת - לדעתי כוורת היתה צריכה לקחת את המקום הראשון ולא משינה.

אני בהלם!!!!!!!!!!!!

לא יכול להיות שהיהודים וכוורת סיימו לפני אתניX ובכלל משינה לקחה מקום ראשון. פשוט ביזיון. לאנשים אין הבנה במוסיקה בכלל. האמת, איןצורך להיות מופתעים. הרי קוטנר אמר שמשינה או כוורת תזכנה. מעבר לזה, לא אוסיף...

tzvira

New member
זו פעם אחרונה

שאני שולח SMS לסוג כזה של תחרות. הכול שטויות. אני חושב שאנשים ביזבזו הרבה כסף פה סתם. (כולל אני). אני חושב גם שאם אתניקס היו מקבלים יותר קולות ממשינה , הם היו מפסידים , הכול מלמעלה (מי שאירגן את התחרות הזו). ואם לא שמתם לב בזמן האחרון גם בערוץ 24 פתאום הראו הרבה קליפים של משינה ושל להקות אחרות ולא של אתניקס ( או מעט מאוד) לכן אני חושב שהכל סתם חרתת וביזבוז . בשורה תחתונה אנחנו צריכים להמשיך לאהוב אותם , להנות ממוסיקה טובה ולקוות שהם ימשיכו עד 120 שנה :) .

שימו לב, לעוד מכנה משותף:

הסגנון של שלושת הזוכות הראשונות, הוא רוק ישראלי(סגנון מאוד אהוב על קוטנר) וזה כנראה מה שגם הביא את ההכתרה, כשמיותר לציין שאתניX תרמה למוסיקה הישראלית יותר מהשלוש הנ"ל...

ZGala

New member
אני בכעס ולא יכולה להירגע

הכזבה הכזבה הכזבה מכל המרתון זה אפשר לסמוך על טעם של קוטנר? משינה - המקום הראשון? מה, זה לא קוטנר עצמו כתב על משינה ב-MOOMA: "ביצירה שלהם הם הושפעו וגנבו וחיקו כל מיני סוגי מוסיקה שאהבו (והם אף פעם לא הסתירו זאת), "? 10 פעמים "דו" פעם אחת "רה" עוד 14 פעמים "דו" שיר אחר? 7 פעמים "מי" פעם אחת "פה" 5 פעמים "מי" , פיזמון: "פה" "סול" "לה""סי""מי" 4 פעמים שיא של פשטות! זה בטעם של קוטנר? כוורת - המקום השני? נוסטלגיה לימים ששרו סתם בדיחות ומוזיקה ישראלית עוד לא הייתה מפותחת... נכון שמכוורת יצאו אומנים טובים אחד אחד, אבל פה מדברים על להקה שלמה שקיימה רק 3 שנים אם כך אז טיפקס הרבה יותר טובים מכוורת היהודים - המקום השלישי? קיטש יותר מאומנות. זה כבר מוגזם.

shifo

New member
סליחה אבל אתם מגזימים..

מקום רביעי ללהקה בלי יחסי ציבור זה מכובד מאד. כוורת ומשינה באמת נחשבות כנכסי צאן ברזל (לגבי כוורת זה גם מוצדק), לכן ברור שהציבור הרחב, שלא כל כך מתעסק בזה, יבחר באחת מהן. היהודים, כמו שאמרה נטלי, תקועים כאן, אך אם נתעלם מהם נקבל שאתניקס היא הראשונה שנבחרה בלי שייצרו לה מותג או דעת קהל. אני, אישית, די מרוצה. הרבה כאן בפורום גם הצהירו שחמשת המקומות הראשונים זה מכובד..

KeLeMeNcY

New member
משינה- מקום ראשון???

תעשה לי טובה, הם לא תרמו כלום, לא חידשו הרבה ודי מחזרו את עצמם אני ממש לא רואה איך מגיע להם מקום ראשון.. מילא כוורת, אני יכולה להגיד שאישית אני שונאת את המוזיקה שלהם, אבל באמת היה בהם משהו מיוחד.. והיהודים???? אם לא נינט שהביאה להם גל של מעריצים ומעריצות קטנים ומתלהבים, מי היה בוחר בהם בכלל?????

shifo

New member
באמת לא מגיע למשינה

הרי אפשר לקחת קטעי מוזיקה מהדיסק הראשון והאחרון שלהם וזה אותו הדבר, אבל יש אווירה ציבורית כלפי משינה וכוורת, שיכולה להסביר שהרבה אנשים מדקלימים "משינה היא להקת כל הזמנים" אבל הם לא באמת מכירים אותם ואת אתניקס. לגבי כוורת - אותם אני דווקא כן אוהב, והיהודים אכן תקועים שם. (אגב, ממתי צמד נחשב להקה? למה לא היתה מועמדת גם הלהקה "אורנה ומשה דץ"?)

KeLeMeNcY

New member
דווקא בכתבה שבמוסף

הם מראש אמרו שאי אפשר להכניס צמדים אז שאתה אומר את זה, זה ב'מת מוזר!

יאללה יאללה איזה מרמור אפשר לחשוב

מה קרה הכעס היחד שיש לכם זה בגלל שמראש אתם לא אוהבים את להקת משינה וזה לא אומר אפילו לשנייה אחת שהיא לא תרמה למוזיקה הישראלית. כל טענות הקונספירציה פה מגוחכות מיוסדן התחרות נבנתה עפ"י הצבעת SMS ומה לעשות שיש להקות פופלאריות יותר מאתניקס ולכן הם קיבלו יותר קלות. אין פה שום קצר ליצירה לשנים של הלהקה ביחד וכו', יש קשר גדול רק לפופלאריות ואהבת הקהל. אז תמשיכו אתם לאהוב את אתניקס בכיף היא הלהקה שלכם, מבחינת אחרים משינה כוורת והיהודים יותר טובות, למה לקחת את זה ככה קשה?

KeLeMeNcY

New member
אני דווקא אוהבת את משינה

אבל לדעתי אתניקס לא מקבלים הערכה בשיט על כל מה שעשו,עושים ויעשו וזה מה שמרתיח אותי שהיה לי ברור שהם לא ייזכו שהם לא יקבלו הערכה זה קשה להסביר למי שלא מעריץ של אתניקס ו"סוחב" איתו מרמור של שנים על ההתעלמות שהם סופגים מהתקשורת..

למעלה