יש כבר מדוזות?

נכון

אבל יש להם הרבה במשותף. אחרי כל גל שאתה יורד מהגלשן הם נדבקים אליך ומציקים, מעלים לך את הג'ננה ובא לך להוציא איזה קלצ'ניקוב ולחורר להם את האמאאאאא

b m x

New member
לא נראה לי,

עוד איזה חודש נראה לי שהן יבואו אפילו פחות.

maorubin

New member
חחחח

מצד אחד...המדוזות יבריחו את הגולשי קיץ \מצד שני.. הגולשי קיץ לא כל כך צורבים בגוף כמו המדוזות.. חחחח

b m x

New member
תראה יש שני סוגי גולשני קיץ,

הסוג הראשון-זה אלו שכן יודעים לגלוש ופשוט לא אוהבים לגלוש בחורף כי קר להם מידי בקיצור סיסי-סרף
הסוג השני- זה הגולשים(א) המציקים שבאים עם הבוגי קלקר או גלשן שנת 67 ונכנסים למים הם לא יודעים לגלוש ולא רוצים לדעת לגלוש ,התפקיד שלהם במים זה להפריע. גולשים(ב) זה הילדים הקטנים שראו איזה סרט גלישה והחליטו שהם קלי סלייטר ,הם לוקחים גלשן מחבר וחושבים שהם גולשים ,בדר"כ אלו הערסים הקטנים שאין להם חיים ,או הנערות שרוצות להתחיל עם איזה גולש מסוקס שהן נדלקו עליו. תבין גם בקיף פתאום כל העולם ואחותו רוצה להתחיל לגלוש אפילו שיש פעם בכמה זמן גלים , בגלל זה אני מאמין שהיו בקיץ המון הודעות של "אני רוצה להתחיל לגלוש" אני לא מזלזל באנשים האלו ,זכותם ללמוד לגלוש מתי שהם רוצים וסבבה להם ,וסבבה לי אני דווקא רוצה שענף הגלישה יגדל ויהיה שמח.

בחיים שלי לא שמעתי כ"כ הרבה שטויות

בהודעה אחת!!! ו.. כאילו- אני זו אני.... אני בד"כ אומרת הרבה שטויות... אבל אתה... שברת שיא!! אני התחלתי לגלוש בקיץ! ועכשיו אין לי שום בעיה לגלוש גם בחורף. ההפך הוא הנכון! בחורף יש גלים יותר גבוהים. יש רוח...! אז בלי לזבל את הראש יותר מידי על גולשי קיץ...

מה קשה להבין

מה זה משנה מתי התחלת אני לא מבין? הוא דיבר על הגולשים שגולשים רק בקיץ, לא בחורף!!! בלי קשר לעונה שבה הם התחילו

W u t a n g

New member
שמעי ילדה

בלי לפגוע ברמת הגלישה הגבוהה שלך, את אפילו לא ראויה לתואר 'גולשת קיץ'. כולך בת 12... התחלת לגלוש לפני שבועיים.. זה שאת כותבת בפורום גלישת גלים לא עושה אותך לגולשת. גולשי קיץ הם ילדים בדר"כ שמתחילים לגלוש בשביל הפוזה.. זה אלה עם הבגד ים ב-300 שקל של בילאבונג, וגלשן שלא ראה פינה בחייו.

אגב פינה....אוי הבורות!!

מזה בדיוק אומר לתפוס פינה? כן כן גם אני בין גולשי הקיץ..רק שאני מחכה לקיץ הזה מתחילת השנה....משגע אנשים עם זה שהשבוע אני הולך למומס ואז בודק עוד כמה אופציותוקונה סוף סוף גלשן אז שוב..מה, מה זה בדיוק לתפוס פינה?

b m x

New member
אני אסביר לך

כשאתה תופס גל את "רץ" עליו לאורך,זה פינה.

sfl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחח=] בכל מקרה..הגולשים המציקים הם באמת בשלב מסוים יותר כואבים ממדוזות. אני שונאת שאני מחכה לגל טוב..ועד שיש..אני מאבדת אותו בגלל איזה וונאבי אחד שמתחשק לו לקחת לי אותו!

למעלה