יש כאן 50X

יש כאן 50X

היי יש כאן אנשים שיש להם את ה DELL50X? -איזה עברית יש לכם? -זה עובד טוב, יש איזה בעיות מיוחדות גם אם העברית וגם בכלל?

אמנון כ

New member
לי יש את ה- X50V

אבל עברית עדיין לא קניתי. גם אני אשמח לשמוע איזו כדאי לי לקנות. תודה!

CONNER MACLEOD

New member
אמנון

אני לפני קנייה ועדיין בדילמה בין הדגמים, איך ה X50V? מהיר?? מה אתה יכול לספר מהניסיון? + מצטרף לשאלות על העברית

אמנון כ

New member
רשמים ראשונים מה-X50V

קיבלתי אותו במתנה מהחברה המתוקה שלי לפני כשבוע, אבל לצערי מסיבות שונות לא היו לי הרבה הזדמנויות לבדוק אותו. זהו ה- PDA הראשון שלי, כך שגם אין לי כל כך למה להשוות. ובכל זאת כמה התרשמויות: 1. מסך מדהים! בשלב ראשון העברתי כ- 50 תמונות לכרטיס ה- CF 128MB שיש לי. הקריאה מכרטיס ה- CF מאוד איטית, אבל זה יכול להיות בגלל שזה כרטיס ישן למדי שנקנה בהודו. התמונות מוצגות באופן יפהפה ברזולוציה גבוהה בבהירות מרשימה מאוד. גם סרטי וידאו מוצגים באופן מרשים (מישהו יודע איך מגדילים את הוידאו על מסך מלא, כך שגם אם הרזולוציה נמוכה, הוידאו יוצג על כל המסך?), ורק האודיו הבינוני (מה לעשות, הרמקולים זעירים) מקלקל קצת את החוויה, למרות שהבנתי שיחסית למכשירים אחרים האיכות טובה, ובכל מקרה יש שקע מיוחד לאוזניות לאיכות טובה יותר. 2. לאינטרנט האלחוטי התחברתי אתמול בפעם הראשונה לזמן קצר בלבד. החיבור היה במהירות סבירה, אבל מכיוון שאין לי עברית הספקתי לגלוש רק בשני אתרים באנגלית, ולא ממש הסתדרתי עם הרוחב של הטקסט. אני יודע שיש פתרונות בדמות הצגה של טור אחד, אבל כאמור, פשוט לא היה לי זמן להתעסק עם זה. 3. גרפיקה ועיבוד - עם ה- X50V מגיע CD ועליו 2 משחקים. אחד לא הצלחתי להתקין משום מה, אבל השני מרשים מאוד בגרפיקה שלו (משחק פאזל נחמד ומקורי) ומהירות התגובה טובה. לעיתים כאשר פותחים כמה תוכנות במקביל התגובה איטית יותר, ואפילו קרה פעמיים שנאלצתי לעשות RESET, אבל זה כנראה בגלל שאני לא ממש מכיר את מערכת ההפעלה ועדיין לומד איך לעבוד עם המכשיר. 4. סיכום ביניים - המכשיר מרשים ויפה (עניין של טעם כמובן). המסך מעולה, וקשה לי להתלונן על הביצועים נכון לרגע זה. אני עוד לא ממש משתמש כבד, אז קצת קשה לי לפרט מעבר לזה. אני רוצה לקנות עברית כמה שיותר מהר (עדיין מבקש המלצה חד משמעית איזו עברית לקנות) ולהתקין כמה תוכנות שיעזרו לי בשימוש היומיומי (כמו התוכנה שהמליצו לי כאן בפורום לסגירת תוכנות), אבל בשביל כל אלו צריך זמן שעד עכשיו פשוט לא היה לי. בשביל קריאת אימיילים, הצגת תמונות והוספת Notes, הוא עושה עבודה מעולה (אבל כמובן שבשביל זה ניתן למצוא מכשירים זולים הרבה יותר). מבטיח להמשיך ולעדכן בהמשך...

CONNER MACLEOD

New member
../images/Emo45.gif על התשובה ,אני מוותר על הX50,

בעיקר בגלל שאני מבין שלא ניתן להתקין עליו עברית וזה חיוני בגלל צורך בסנכרון במחשב בעבודה. נא עדכן באם תהיה התפתחות אחרת.

אמנון כ

New member
מסתבר שאין עברית של אירון ל- X50V

דיברתי איתם עכשיו בטלפון (ויש לציין את השירות הטלפוני שלהם לטובה). הם אומרים שכרגע אין להם תמיכה במכשירי VGA החדשים, כולל ה- X50V. לדבריהם "תהיה תמיכה בעתיד, אבל אין צפי או תאריך בשלב זה". פניתי ל- PDAC אולם אחרי יותר מחצי שעה של ניסיונות נואשים להשיג אותם, אני פשוט מרים ידיים. שמעתי דברים רעים על השירות שלהם, אבל זה פשוט לא ייתכן שיש להם רק טלפון אחד והוא תפוס כל הזמן, ממש כמו במשרדי ההסתדרות בשנות ה-70'. זה לא רמת השירות במאה ה-21, והייתי מצפה לפחות לאפשרות מענה קולי והמתנה על הקו עד שיתפנה נציג. יש למישהו רעיונות נוספים? האם יש חברות אחרות שמייצרות עברית שיכולה להתאים ל- X50V?? תודה מראש

אמנון כ

New member
ועדכון מ-PDASTORE בנושא עברית

דיברתי עם PDASTORE. הם מוכרים את ה- X50V עם עברית. הם טוענים שהם פתרו את כל הבעיות עם העברית למעט במסך TODAY שבו העברית עדיין הפוכה, אבל בכל שאר המקומות, העברית עובדת כמו שצריך, כולל המקלדת. ועכשיו הקאץ' - הם מציעים את הפתרון למי שקונה את ה- X50V דרכם. מי שמביא מכשיר ממקום אחר צריך לשלם: 250 ש"ח עבור העברית של אירון 250 ש"ח עבור העבודה וההתאמה המיוחדת של העברית 20$ עבור תוכנה נוספת שנדרשת על מנת לבצע את ההתאמה. סה"כ כ- 600 ש"ח !!!!!!!!!!!!! האם מישהו יכול לחשוב על פתרון סביר יותר?

2cookie

New member
כן

התקנת העברית של איירון בגירסתה הרגילה, והתקנת מקלדת צד שלישי כדוגמת topkey או inpad לזיהוי כתב יד.

אמנון כ

New member
ואם אני לא צריך כתב יד?

האם האיירון יתן לי אפשרות לכתוב בעברית במקלדת, לגלוש באינטרנט בעברית, לעבוד עם עברית באופיס כולל אימיילים? זה מספיק לי בהחלט!

Powerball

New member
בהקשר של PDAC ראו את ההזהרה...

שהוכנסה באתר של PDA store http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=5004&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=87

אמנון כ

New member
השירות של PDAC איום ונורא!!!

אני איתם סיימת יעוד לפני שבכלל התחלתי, כפי שכתבתי בשרשור הזה: פניתי ל- PDAC אולם אחרי יותר מחצי שעה של ניסיונות נואשים להשיג אותם, אני פשוט מרים ידיים. שמעתי דברים רעים על השירות שלהם, אבל זה פשוט לא ייתכן שיש להם רק טלפון אחד והוא תפוס כל הזמן, ממש כמו במשרדי ההסתדרות בשנות ה-70'. זה לא רמת השירות במאה ה-21, והייתי מצפה לפחות לאפשרות מענה קולי והמתנה על הקו עד שיתפנה נציג. יש לי עקרונות רציניים בעניינים האלו - לא נותנים לי שירות, אני לא אתן לכם כסף!

למעלה