יש כאן תיכוניסטים? עד מתי אתם לומדים לפני פסח?
ס ספיר 2 New member 18/3/07 #2 יום ראשון 25.3 יוצאים לחופש אבל.. זה לא בידיוק חופש.. יש מרתונים לבגרויות.. באסה
O odery New member 18/3/07 #3 זה אומר שיום רביעי השבוע לומדים? כל הבאסה... ואני חשבתי שיש לי חופש מהאינדיאניות שלי
ס ספיר 2 New member 20/3/07 #6 חחח מי אלה ה"דוסים"?? ../images/Emo6.gif על מי את שומרת.? סתם מסקרנות..
ס ספיר 2 New member 22/3/07 #8 את מלמדת תיקשורת??? יאא יפה.. גם אני במגמת תיקשורת.. יש לי בגרות ב"תיקשורת וחברה ב'" השנה... מגניב מגניב.. איזה בית ספר זה?
את מלמדת תיקשורת??? יאא יפה.. גם אני במגמת תיקשורת.. יש לי בגרות ב"תיקשורת וחברה ב'" השנה... מגניב מגניב.. איזה בית ספר זה?
ס ספיר 2 New member 24/3/07 #11 לבגרות העיוני קוראים תקשורת וחברה והפרויקט בגרות שלי הוא לצלם סרט.... יש לנו 2 מסלולים במגמה: קלנוע- סרטים, ורדיו- יש תחנת רדיו עירונית- 106 FM שמשדרים מהמגמה שלנו...
לבגרות העיוני קוראים תקשורת וחברה והפרויקט בגרות שלי הוא לצלם סרט.... יש לנו 2 מסלולים במגמה: קלנוע- סרטים, ורדיו- יש תחנת רדיו עירונית- 106 FM שמשדרים מהמגמה שלנו...
M matanza5 New member 26/3/07 #13 אני גם בקולנוע... רק שאצלנו מלמדים כמה נושיאם אחרים במקום תקשורת וקוראים לזה "קולנוע וטלוויזיה"..