יש כאן צפוניות?

orly1998

New member
יש כאן צפוניות?

היי בנות, אני כמעט ולא כותבת אך קוראת אתכן המון. יש בעיתון של שבת פרסום של דיאט קלאב והם נותנים חודש חינם ללא התחיבות. בקושי שמעתי עליהם, אתן מכירות? מישהי ניסתה?

יעל י

New member
לא שמעתי על דיאט קלאב...

חודש חינם אבל כמה עולה כל חודש?לכמה להתחייב? עד כמה צפונית את?אפשר גם במסר...

orly1998

New member
היי יעלי

אין לי מושג כמה עולה לחודש, בעיתון רשום חודש חינם ללא התחיבות. מצאתי את האתר שלהם,הם נקראים דיאטה קלאב. נראה לי שהם ותיקים בשוק, נראה לי שאנסה מה יש לי להפסיד..אגב,אני מעכו.

יעל י

New member
ללא התחייבות באמת שווה ניסוי...

שימי לב למה את חותמת אם מבקשים להחתים. אני בד"כ מאד חששנית לגבי דברים בחינם. תעדכני...

ליאת 0212

New member
אני מכירה מישהי שירדה שם 30 קילו

אבל לא נראה לי שהמקום הזה שונה מכל קבוצה אחרת כמו חלי גרופ וכאלה... נסי, מה אכפת לך? אני אישית לא מתחברת לקבוצות מהסוג הזה, אבל בלי קשר, כולן נראות לי אותו הדבר עם תפריט די זהה שאני כבר יודעת בע"פ.

orly1998

New member
טוב..

התקשרתי, נשמע נחמד. אנסה, אף פעם לא עשיתי דיאטה בקבוצה. אתן מכירות את זה? איך זה בדיוק מתבצע?

דודה שלי כבר שנים שם, באזור מודיעין אבל הולכת אחת לשבוע וירדה הרבה במשך השנים. עכשיו היא במצב שמירה ולא ירידה. אבל נראה לי שכמו בכל קבוצה אחרת, ההצלחה תלויה בעיקר בכך ופחות בקבוצה. אין להם איזו שיטה מיוחדת - תפריט מאוזן, עידוד לספורט, שקילה שבועית וכו'...

orly1998

New member
הי בנות,עדכונים

טוב, אז הלכתי למפגש והיה ממש אחלה. יש שם מנחה שהיא בעצה רזתה בשיטה שלהם 30 ק"ג ושומרת על משקלה כמה שנים.נשקלים, נרשמים, מקבלים חוברת עם כל מיני דגשים ותפריטים והסבר על השיטה ויושבים לשיחה קבוצתית דינמית שבה כל אחת מספרת כמה ירדה ומעלה קשיים ומדברים על זה. סה"כ נחמד מאוד, נראה מה יראה המשקל שבוע הבא.. להת'

יעל י

New member
בהצלחה

תתמידי ויהיו תוצאות - בטוח.זו מסגרת וזה כמעט תמיד עובד.

למעלה