יש כאן "צדיק"?

יש כאן "צדיק"?

בתכנית בונקר TV האחרונה היה גולש שעלה לשידור ואמר שכולם צוחקים מאפי הנמר בגלל שהוא אוטיסט. ובכן אפי הנמר הוא לא אוטיטס אך הוא סובל מפיגור שכלי קל וגם נדמה לי שמישהו פרסם תמונה שלו עם קבוצת הכדורגל שלו ביחד עם החברים שלו...שהם גם סובלים מפיגור קל. ושימו לב לכתבת הוידאו הבאה מפי הרב דוד זמיר. הרב הזה מאוד חכם ויודע להסביר יפה מאוד הרבה דברים לחילונים והוא שונה מכל הרבנים האחרים שעושים כאב ראש ורוצים להחזיר בתשובה..כל פלוצה. בכתבה הבאה מזימנים את דוד זמיר לראיון בערוץ 1 בקשר לגלגולי נשמות. ושימו לב מה הוא אומר על אוטיסטים וכאלה שסובלים מפיגור וכיצד הרבנים מתנהגים אליהם. הכתבה קצת ארוכה הכי שווה לחכות לדברים שיאמרו מהפיו של הרב דוד זמיר!

ובגלל סיבות כאלה כתבתי

על התת רמה שהם משדרים אבל אנשים טענו שאני מקנאה להם יש לי במה בכלל? לדעתי לא צריך לתת במה לדברים שכאלה בבלוגים כי מתיחות וירידות על אנשים פוגעות בצורה מכוערת שכזאת אני מקווה שהם לומדים לא לעשות צחוק מאנשים וישתפרו בהמשך

הם לא עשו צחוק מאף אחד

העלו גולש ושאלו אותו מה הולך בבלוג TV והוא סיפר איזה בלוגים יש כאן ומי משדרים ובין היתר הם שאלו אותו מי זה אפי הנמר? והוא סיפר להם שזה בן אדם אוטיס שכולם צוחקים עליו(והוא אמר את זה בצער ולא בזלזול) והם שאלו בגלל שאנשים רשמו בצ"ט איזה בלוגים יש.. ובכלל הבאתי את הכתבה בשביל לראות משהו מענין כיצד הרבנים מתחיחסים אליהם ולמה. אומר שזה גלגול נשמות של צדיק.. תראי בכתבה תביני למה אני מתכוון. וחוץ מזה בונקר TV תכנית מעולה

s c a n n e r

New member
השמועה נכונה... עכשיו אני בטוח../images/Emo70.gif

עכשיו אני בטוח שאת "מחפשת" את הבונקר טי וי האלה, או שיש לך בעיה עם המילה "בונקר", כי כל פעם שמוזכרת המילה בונקר את קופצת... אז תעשי לי טובה... בהודעה של "מלך השכונה כאן" הוזכרה התוכנית הזאת במילה אחת, ההודעה הייתה על משהו אחר בכלל, אבל את הגבת רק על הבונקר הזה... ואת עדיין מנסה להכניס לאנשים שיש בתוכנית שלהם מתיחות וירידות על אנשים. כמו שמישהו אחר פה אמר, אני בכלל לא ראיתי אותך ברשימת אנשים בחדר כשהם שידרו... לא היו שם שום מתיחות או ירידות ואני לא שמעתי שהם עושים צחוק מאף אחד... כאן סיימתי איתך. לצוות הבונקר, המשיכו ככה, היה אחלה ואני אהיה גם ביום ראשון אצלכם בשידור. שבת שלום

אם היית פוקח את עינייך היית רואה

ןכמו שאמרתי כבר זהו פורום חברתי ולכל אחד דעה משלו ומה לעשות שדעתי שונה משלכם? אם יש לכם בעיה עם דעות של אחרים אל תקראו אותן זה יותר פשוט ולדעתי לתת לאנשים לעות לשידור בטלפון ולזלזל בצופים אחרים זה תת רמה וככה אני חושבת. לילה טוב גם לך

s c a n n e r

New member
השמועה נכונה

נראה לי שיש לך בעיות בהבנת הנקרא... כל הודעה נוספת שאת רושמת גורמת לי יותר להבין שאת אטומה... תתחילי לקרוא לאט, אולי תביני... או שתתני דוגמה ל"זלזול בצופים" וגם ל"תת רמה" כי את מדברת על דברים שאני לא שמעתי.

bllog master

New member
שמועה הנכונה את ממש מחפשת..?

רדי מהרמה שאת נמצאת בה ותעלי רמה , אל תעשי מעצמך צחוק.

זה ממכר

New member
משהו שאני יודע על אפי

זה שהוא היה באוהל המחאה של חולי הסרטן והוא היה גם בהפגנה של הסטודנטים על המחיר של המונדיאל מה שאני מנסה להביא זה שהוא עושה משהו, קם והולך לעשות עם זה משהו צריך ללמוד ממנו

אולי זה מצדיק את מה שנאמר בסרט?

שימו לב שבסרט אין אנשים דתים-לא משכילים כמו כמה מהרבנים שאנחנו אוהבים לצחוק עליהם. יש כאן רופא פרופסור למחלות לב בבית חולים לאינדו יש כאן בחורה שהיא מרצה לתורת הקבלה בחוגים גבוהים ויש כאן עיתונאי מערוץ 1 שהוא גם חרדי ויש כאן את הרב זמיר כהן שכל החילונים מכירים אותו ואת ההרצאות שלו אף אחד לא מספר על שטויות כמו שתמיד הייתי שומע מכמה דתים שרוטים..ושמעתי הרבה שטויות. שימו לב שקטע האחרון הם מדברים על נשמות של "צדיקים" וזה שהם חוזרים בגלגול נשמות אחרון בגוף שהוא כלוא שזה יכול להיות אוטיאס או מפגר או פגוע ראש וזה כדי לא לעבור עבירות! הם לא אמרו את זה על דעת עצמם,הם פירשו את מה שרשום בקבלה ובספרי הזוהר. וכך גם מתנהגים הרבנים הגדולים(לא אלה ששרוטים) רבנים כמו הרב בצרי והרב שח ז"ל ומי שלא יודע הרב שח הטיל קללה על אריה דרעי על תרגיל פוליטי שעשה דרעי. כשיצא דרעי מהכלא הדבר הראשון שהוא עשה זה לבקש סליחה בפומבי מהרב שח שכבר הלך לעולמו...

שכחתי לרשום דבר אחד

הרבנים מתנהגים==זאת אומרת כשבא בן אדם אוטיס או פגוע מוחין באותו רגע הרב הגדול קם מהכיסא שלו כאילו שמישהו חשוב נכנס לחדר ורק לאחר מכן הוא מתישב. לפי הקבלה-מדובר על גלגול נשמות של צדיק. לא יודע אם מישהו זוכר כתבה על נער אוטיס בקהילת חרדים שעשו ממנו "קדוש" ופשוט התעללו בו החרדים,לקחו אותו תמיד להרצאות והוא היה צריך לתת ברכות והכריחו אותו לעשות דברים בפומבי. היתה על זה כתבה בערוץ2 נדמה לי אצל אמנון לוי. זה אנשים גועל נפש שמנצלים ילדים כאלה למען מטרה אחת לעשיית כסף. אך כבר כאן אפשר לראות שכמעט בכל הקהילות בעולם גם הנוצרים והמוסלמים מאמינים בדברים האלה למשל אחמד יאסין שנולד משותק והיה כל חייו משותק הקידשו את חייו ללמידת הקוראן וכשגדל נהיה ש"ך גדול מאוד בכל העולם הערבי המוסלמים האימנו שהוא זה שיגאל אותם מהבעיה הפלשתנאית. אחרי שהוא מת ,החמאס עלה לשלטון. אך כמובן קשה לומר על חתיכת זבל כמו אחמד יאסין שהוא "צדיק" אך אי אפשר להתעלם מהעובדה שהדבר כן קרא ואחמד יאסין ימח שמו וזכרו נהפך לקדוש מרגע שנולד.

למען ההבהרה

אחמד יאסין ימח שמו וזכרו כתוב שהוא שותק במשחק כדורגל בגיל צעיר מאוד בעת שנפל על גבו הערבים בכלל טוענים שהוא נפצע במלחמת העצמאות אך אין זה מסביר את חצי עיוורון שהוא סבל ממנו... קיצור בכל הדתות מאמינים מה שרשום בספר של היהודים -בקבלה!

למעלה