יש כאן עוד מישהו......

B.Shokor

New member
נמצא פה רק אני שמאמין

שכולם לא אוהבים אותי ורוצים לסלק אותי מפה.

תירגע!!!

אנשים רוצים להבין מה גרם לך להיגרר אחרי הסיפורים של האיסלאם הקיצוני על אל אקסה. בסופו של דבר ראית מי הם שחוללו את הפרובוקציות. שרון לא היה שם הפעם, ואף יהודי לא עלה להר ולא הניחו שם שום בית מקדש. לדעתי אתה פשוט צריך להודות בעובדה שהגזמת! מה שקרה היום צריך להוכיח שמהומות אוקטובר היו טרגדיה עבור הישראלים, ואולי תתחילו כבר להעריך את היהודים שמוכנים לעבור בשקט על זריקת אבנים במקום הקדוש להם ביותר, רק כדי שלא יישפך כאן דם.

B.Shokor

New member
יש בדבריך צדק..

אבל אוליי הפעם הכל עבר בשלום בגלל ש: 1. הממשלה לא רצתה לחזור על אותם טעויות? 2. הפיקוח על הרשות הפלסטינית?

הממשלה בהחלט לא רצתה לחזור על הטעות

מפני שהדבר האחרון שהממשלה כאן רוצה היא שפיכות דמים מיותרת. כבר הסברתי לך פעם עד כמה היינו בהלם כאן ממה שקרה באוקטובר. הרשות הפלשתינית היא זו שממציאה את הזיבולים האלה, כאילו מישהו כאן רוצה להרוס את מסגד אל אקצה!! מה הבעייה להבין את זה??? הם מנסים לגרום לעולם הערבי לסייע להם במאבק על השליטה שם. מאז ומעולם הם ניסו להוכיח שלישראל כל מיני תוכניות שטניות להקים עוד בית מקדש ולהרוס את אל אקצה, אבל חוץ ממוסלמים קיצונים (שממילא מאמינים לכל רעל אנטי ישראלי) אף מדינה לא השתכנעה, כי קל מאד להוכיח שזה שקר!!!!. תגיד לי אתה, אם מדובר בממשלה של פושעי מלחמה שכל כך רוצים להרוס את המסגד, מה הבעייה לשלוח איזה אף-16 שיעשה את זה?? אם עד עכשיו אף אחד אפילו לא דיבר על זה כאן, סימן שהכל שקרים. ב- 67 ישראל יכלה בקלות לגלח את כל הר הבית, ועובדה שכבר אז לא רק שלא הרסו אותו, אלא גם אסרו על יהודים לבקר בו, כדי למנוע חיכוכים מיותרים. ומה לעשות שהרשות הפלשתינית היא זו שחיה על השקר, על קזינו, על שחיתויות ועל גניבות רכב, בזמן שהעם הפלשתיני רעב ללחם. בגלל ה"פיקוח" שלהם נזרקו אבנים על הכותל! מה חשבת? שהם שמרו שם על הסדר??

B.Shokor

New member
ושוב יש בדבריך צדק..

חוץ מזה אני בטוח שאין אף אחד שרוצה לחזור למהומות אוקטובר בשום פנים ואופן. אחרי שהמצב נרגע קצת והדו-קיום התחיל לחזור ולהשתפר חיובית במדינה שלנו אנחנו נחזור שוב לאוקטובר? מה פתאום????!! (ואני מאוד שמח שהמדינה ואוליי הרשות הבינו את זה).

למעלה