יש כאן עוד מישהו

nadavb77

New member
יש כאן עוד מישהו

יש כאן עוד מישהו שחושב שהטינס הם חבורה של אנשים מעצבנים שלא יודעים לשחק שיש להם עלילות טיפשיות ולא מעניינות והיה יותר טוב לפני שהם נדחפו

soapsfan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יש כאן עוד מישהו שחושב שהטינס הם חבורה של אנשים מעצבנים שלא יודעים לשחק שיש להם עלילות טיפשיות ולא מעניינות והיה יותר טוב לפני שהם נדחפו אי אפשר לומר שכל השחקנים הצעירים לא יודעים לשחק,בהחלט יש בינהם אנשים שיודעים לשחק[יותר,ויש אנשים שיודעים לשחק פחות[בל למשל,אבל זו רק דעתי]. בנוגע לעלילות שלהם-שוב,יש אנשים שהעלילות שלהם מטומטמות[או יהיו מטומטמות,אני לא יזכיר שמות בכדי לא להכניס לפה ספויילרים],אבל יש המון עלילות טובות[קלואי/היחסים שלה עם קרנסי זו אחת מהעלילות היותר טובות לדעתי] בנוגע להצהרה האחרונה שהיה יותר טוב לפני שהם "נדחפו" אפשר להתווכח.אני חושב שאי אפשר להתווכח על העובדה שהם תופסים הרבה יותר מדי זמן מסך שיכול ללכת לאנשים הותיקים יותר בתוכנית[בופ,ג'רלנה]..אני חושב שמה שהרשתות לא מבינות זה העובדה שמי שמתחיל לצפות בתוכנית,או צופה בתוכנית,לא בעיקר צופה בשביל הטינס,אלא יותר בשביל המבוגרים..הצעירים הם קהל היעד של הרשתו הגדולות בשנים האחרונות,ולכן המון צעירים נכנסים לאופרות הסבון השונות.ה'טריק' הוא לדעת לשלב בין כל הדורות בתוכנית שמתחלקים לדעתי ל4: דור הותיקים,שמכיל את אליס,טום,דאג,ג'ולי וכו'.. דור המבוגרים,מכיל את בו והופ,לקסי ואייב,מרלנה וג'ון דור ה20+ -מכיל את סמי,ברנדון,ניקול וכו' ודור הטינס שמכיל את בל ושון,קלואי ופיליפ,בריידי,מימי וכו'.. בשנת 99/98 חבורת הטינס הקודמת[לוקאס,סמי,קארי,אוסטין]התחילה כבר להתבגר ונשאר מחסור בצעירים.המצב הוא,שהתוכנית רצה כבר 39 שנה,וכל פעם מגיע דור צעיר שבזמנו יירש את התפקיד של הדור המבוגר יותר.צריך לחשוב שבו והופ היו פעם צעירים,ודחפו את דאג וג'ולי שהיו זוג פופולרי לצד,ג'ניפר הגיעה לתוכנית כצעירה,מרלנה נמצאת בתוכנית כבר כ30 שנה והדוגמאות יכולות להמשיך..השיטה הטובה ביותר היא לשלב בין כל 4 הקבוצות,ולרוע המזל לא תמיד עושים את זה אני מקווה שהצלחתי להעביר את מה שניסיתי לומר פה

soapsfan

New member
רק תיקון

מרלנה לא נמצאת בתוכנית 30 שנה..היא נמצאת 28[אם לא סופרים את השנים שבהם היא לא הייתה בתוכנית,אני פשוט סופר מ76-2004]

soapsfan

New member
תודה

למעלה