יש כאן מישו

Banana018

New member
יש כאן מישו

יש כאן מישו שרואה בערוץ 10? מבין המקופחים שאין להם יס..

FriendS4

New member
נצלש../images/Emo41.gif

איפה אפשר למצוא את המילים לשיר פתיחה?

שלטון

New member
אני רואה בערוץ 10

כמובן שראיתי ת'פרקים גם לפני אז אני לא יודע אם זה נחשב. אני בדרך כלל צופה בעשרים דקות הראשונות ואז עובר לסימפסונס בערוץ 11.

אני רואה!

אין לי יס.. חשבתי שאני היחידה שלא מורידה ואשכרה רואה שם.. אבל מה שקשה זה להיות בפורום כאן. כולם כמעט ראו כבר את הפרקים האלה, ומדברים על פרקים ממש מתקדמים, ולפעמים אני נקלעת לספויילרים, שזה דיי הורס

aviGODFATHER

New member
באמת לא מומלץ לצופי ערוץ10 להיות פה

רוב האנשים לא מסמנים ספוילרים על דברים ששודרו ביס ויקאנד ועדיין לא היו בערוץ 10 (ובצדק). בגלל זה אני לא נכנס לפורום מגרש ביתי... רק עכשיו אני מתחיל לראות את זה בערוץ 10 ואני לא רוצה להרוס לעצמי את 2 העונות הראשונות. וגם אל תשכחו שזה פורום רשמי של הסדרה ביס וויקנד (ראו התמונה בצד שמאל
) ככה שזה דבילי שצופי ערוץ 10 יבקשו שיתחשבו בהם עם סימון ספוילרים.

אני ממש לא ביקשתי שיתחשבו

זה דיי אגואיסטי מצידי לבוא ולבקש דבר כזה. אני יודעת שזה שייך ל'יס ויקנד' - רק ממש התלהבתי כשראיתי שיש עוד מישהו שצופה בערוץ 10.

aviGODFATHER

New member
אני יודע שאת לא ביקשת...

דיברתי באופן כללי לצופי ערוץ 10 ולאנשים שחושבים שצריך לסמן ספוילרים על מה שלא שודר בערוץ 10. ותאמיני לי שיש המון צופים בערוץ 10 אבל את פשוט לא יודעת על זה בגלל שהם לא בפורום בגלל הסיבות שכתבתי למעלה.

יש לי יס ואני צופה בערוץ 10 גם

יש לי יס ואני גם צופה בערוץ 10 כי לפני זה יש בנות גילמור אז ראיתי את הפרק הראשון של העונה והתמכרתי...

למעלה