יש כאן מישהי?

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
קשה לי

קשה לי מאוד, אני מאוד מיואשת והמצב שלי לא כל כך טוב. מאז שפרצו לי את הבית אין לי לילה אני לא מצליחה לישון ועד שאני מצליחה כבר מגיע הבוקר ואני חייבת לקום לעבודה. אבא שלי מאוד חולה אומנם שפעת אבל במצבו הפיזי כל חום גוף יכול לסבך. זהו יותר מידי תלונות לעכשיו.

אשבל1

New member
צר לי לשמוע על החוויה הטראומטית

שעברת, האם את גרה לבד? אולי תוכלי לארגן מישהו שישן איתך? מאחלת איחולי החלמה מהירה לאביך, תמשיכי לעדכן ולספר מה קורה איתך,נשמח לשמוע...

silo

New member
תודה

כן אני גרה לבד, אומנם מאז שפרצו לי אבא שלי איתי, רק שהוא עם כל החולי שלו מתכנן ליסוע בתחילת שבוע ואני מאוד חוששת, אין לי מי שיבוא לישון איתי כרגע, אני יכולה ללכת למשפחה שלי, אבל אני מאוד רוצה את המיטה שלי והבית שלי.

ענתי44

New member
החלמה מהירה לאבא

כל כך מזדהה איתך. לילה אחד הייתי שקועה באינטרנט ולא שמתי לב לשעה המאוחרת ונשמעה דפיקה בדלת, אני בלי לבדוק פתחתי, בפתח עמד הומלס גברתן שניסה להכנס בכוח לישון אצלי, בכוחות שאינני יודעת מאיפה הצלחתי לסגור את הדלת ולנעול. מאז במשך כמה ימים התקשתי לישון, במיוחד שכעבור שבוע ברח האנס בני סלע ואני לא ישנתי בלילות וטיפלתי באמא שלי הרתוקה למיטה בימים. הרעיון של מישהו שיישן אצלך מעולה וגם הרסקיו ( מנסיון אישי) ואולי כדאי שתאמצי כלב. כשלי היה את אמיגו ישנתי כמו תינוקת. רגועה ושלווה. וגם זכיתי באהבה שרק כלבים יודעים לתת.

אולי תנסי משהו להרגעה,

כמו למשל רגיעון, משהו שלא מצריך מרשם? יש מישה/י שיכול לישון איתך לאיזה יום יומיים? יש מצב שתישני אצל אבא וכך תהיי יותר רגועה וגם תהיי שם בשבילו אם הוא יצטרך? הרבה בריאות לאבא, והרבה מנוחה לך ...

למעלה