יש כאן מישהי מליאנית?

יש כאן מישהי מליאנית?

הגעתי למסקנה הסופית והנחרצת מה הכי חשוב בבת זוג: כסף אנליזה: * מראה חיצוני דוהה עם הגיל. וחוצמזה, כל מי שהיה עם כוסית יודע שאחרי שלושה חודשים וכך וכך זיונים, אותו חיוך מקסים ושפתיים חושניות כבר לא כזה שוס. כשמספיק זמן יעבור, גם המלצרית השמנמונת בבית הקפה תזנב בה במירוץ האטרקטיביות. כן כן. כסף, לעומת זאת, משביח (ומצטבר!) עם הזמן. כל יום אני מגלה דבר חדש שאפשר לעשות עם כסף, דרך חדשה ונפלאה שהכסף היה יכול לעזור לי בחיים. בכלל, חשבתם איזה דבר נפלא זה כסף? הוא מאכיל אתכם, מלביש אתכם, משלם לכם על וילה מדליקה על הצוק מול הים. משיג לכם בחורות, בידור, אנשים מעניינים. טיסות, משחקים. כסף זה מין דבר שיש לו כל כך הרבה פנים, וכולם חיוביים! * אינטליגנציה, אופי, אישיות, ושאר מיתוסים ואגדות למיניהם גם כך אין להם שום משמעות במערכת יחסים. מסקנה מתבקשת: כסף זאת התכונה הכי חשובה בבן/בת זוג! מסקנת משנה: (פתאום, אחרי האנליזה, הבנתי שכמה שחשבתי שכסף חשוב קודם - הוא בעצם עוד יותר חשוב ממה שחשבתי! איזה קטע, אה? אז בקיצור:) כסף הוא הדבר הכי טוב וחשוב בחיים. אנשים עשו לי רע, בחורות זרקו אותי. אבל הכסף תמיד היה חבר נאמן. שום שטר של מאה שקל לא עשה לי רע בחיים. אף חיסכון שקלי לא ניסה לפגוע בי. אפילו פעם עפה עלי מטבע של חמישה שקלים, וגם היא פגעה בי וזה אפילו לא כאב ואחר כך קניתי בה חטיף שוקולד טעים. בכסף יש משהו חיובי באופן מהותי. מליאניות מוזמנות לפנות אלי ([email protected])

ככה-

כסף הוא מסנוור עקב היכולות שאותן הוא יכול לספק לך כמו בגדים ,אוכל ואפילו כמו שאמרת שוקולד טעים. ופה הקטצ'...שמרוב שאכפת לך מהכסף ומההנאות הקטנות שאותן הוא מביא ברגע התשלום אתה שוכח ממהות החיים דהיינו-כן רגשות כן אופי וכן אישיות אותן לא ניתן לקנות בכסף. וזאת-האנליזה היותר טובה בשרשור הזה. תודה ויום טוב.

זה לא שאני מאמין שאפשר לקנות אושר..

זה רק שאפשר לשחד אומללות ולגרום לה ללכת!

תגובה

בודאי שאופי ואישיות חשובים במערכת יחסים, הרבה יותר מכסף ומיופי. אלה לא אגדות ומיתוסים, זו אמת אנושית חשובה.

חחחחח

משעשע שנתת את האי מייל שלך, עכשיו בטוח כל המליארדריות של הצ'אט (וכמובן שיש בטח אלפים ממש...) בטח יסתערו על האי מייל ויריבו בינהן מי תזכה להכיר אותך... כסף הוא אמצעי, לא מטרה. ברגע שתגיע לתובנה הזו, תהיה אדם מאושר. הרשה לי להתפלצן- מה זאת ווילה מול השקיעה, מול חיים של בדידות? ריקנות? מתישהו, הריקנות מזדחלת לה ואנחנו קולטים שאנחנו, בעצם, לבד. אולי לא עכשיו, ואולי לא עוד מעט, אבל מתישהו, זה יגיע. עם ההתבגרות, כשאנחנו נהיים חכמים יותר. כשאנחנו מבינים שמגיע לנו משהו אחר. בסופו של דבר, תעדיף להתעורר בגיל 70 ליד בת הזוג שאתה כל כך אוהב, בדירה הקטנה והחמימה שלכם, או להתעורר בווילה המפוארת עם איזו מגעילה שאתה צריך יום יום לחיות איתה בגלל הכסף.. כמובן שכרגע אתה חושב כסף כסף.. יום אחד תבין....

בריט23

New member
כסף הוא אמצעי קיום ותו לא...

הייתי מעדיפה אלף פעם לחיות באושר עם הגבר שאני אוהבת בדירה צנועה, כל עוד אנחנו בריאים, מאוהבים, שמחים וטוב לנו בדירה שלנו שמלאה בחמימות ואהבה ואיכשהו מצליחים לכלכל את עצמנו מאשר להתחתן עם איזה גבר עשיר שאני לא אוהבת על מנת להרשות לעצמי חיי מותרות נוחים, כי מה שווה כל הכסף, הפינוקים והפאר כשאין אהבה??? ומה עם בריאות??? בריאות קודמת לכל!

אתה מבצע על עצמך אוטוסוגסציה

תסלח לי מאד חבר, אבל אתה משכנע רק את עצמך ללכת עם אחת פחות אוהבת, פחות מבינה ופחות הכל מכל דבר רק העיקר שתוכל לממן ולתת כיסוי לכל הקפריזות בחייך. אני לא מבינה למה נחוץ לך בחורה עם כסף אם כבר מראש אתה רוצה מישהי ולא "שאר בחורות" כי זה קונה אותן. אני גם לא מבינה את הצורך להיות מנותק מרגש בכזאת נחרצות. יש לי הרגשה שאתה מתנתק כי מחוז הרגש אכזב אותך. אם זה כך, גם העשירה ביותר תבין שאתה לא ממש אטרקציה ועשירים מגלים מרחוק עלוקות ועושקי כספים. אלא אם כן היא עד כדי כך טיפשה. אישית, כסף לא אמור להיות כזה אישיו, כי במיטה וגם עם השנים מבינים שהרגש מאד חשוב שאנחנו לא מכונות וכן, גם המאליאן ביותר מחפש מתישהו רגש, במיוחד כשהוא מבין שהכסף שלו ממש לא מזיז למישהי שהוא מת עליה. אז.. דבר פעם הבאה לענין וצא מהתסכולים שלך מהר, לא בריא.

למעלה