הי אהובתי!!
שולחת חיבוק חזק חזק!!!
תבדקי עם עצמך (אוחח, עוד משימה בתוך ים הדברים??) אבל פשוט הרבה פעמים בנוסף להתמודדות שלנו עם המחלה, שדורשת המון ריכוז, תכלית, מיקוד ומה לא (שזה המון השקעה מנטאלית..)
אז תבדקי עם עצמך שאולי את פשוט יותר מידי באחריות על דברים? יותר מידי ציפייה מעצמך לדברים מסוימים? אני יודעת שזה לא פשוט.. אבל אני מאמינה שזה יכול להיות גם עוד שלב בהחלמה.. רק לא להתייאש :-S אני יכולה לומר לך למשל על עצמי- שעשיתי מבחן מועד א', נכשלתי. מועד ב', עשיתי בכוח, וקיבלתי 60!! אוי גאד!! אני בחיים לא הייתי מצליחה להיות שמחה מ60! אבל אני שמחה (אולי שמחה אחרת, שמחה יותר בוגרת אולי, שמבינה מורכבות..) ממנו. וזה רק כי אני מבינה ומצליחה להבין את הנסיבות. לא הייתי חושבת אפילו על לבקש מועד ג'. מבחינתי זה לגמרי היה הצלחה!! (בכלל לא הייתי בטוחה איך אני עומדת לעשות אותו ואם..) ותכלס', כל הדברים האלה זה כמו מין צעדים קטנים שאפח'ד באמת לא יכול להעריך אותך עליהם, כי מי יעריך 60? (במיוחד אני שבאה ממשפחה שכולם עם תעודות מפה עד שם.. ובהצטיינות

) אבל אני יודעת טוב מאוד מה זה היה עבורי לעשות את המבחן ולעבור אותו 60... מבינה מה אני אומרת לך? אני מקווה שאת אולי מזדהה ואולי זה קצת מקל עלייך! הלוואי!
נשיקות!!! (ואגב, לא שזה משנה, אבל אני ממש ממש מעריכה את ההיאחזות שלך, את ההשתדלות, את הנסיון שלך!! אני בטוחה שזה גורם לך לרכוש כוחות מיוחדים... יום אחד עוד תראי את זה!!)