יש כאן מישהו?

mdmala

New member
יש כאן מישהו?

אם אני הולכת לרופא משפחה שלי עם פנס בעין יש עליי חובה לספר לו איך זה קרה?

s h o o s h a

New member
חובת הדיווח

אם תספרי לרופא שבמקרה התנגשת בדלת, הוא אולי יאמין לך אבל למיטב ידיעתי, אם קיים חשד שמדובר באלימות, הרי שהוא מחוייב לדווח על המקרה לרשויות המתאימות שיכנסו לתמונה ויבדקו את תלונתו. שאלה: אם יש לך פנס שלא כתוצאה ממקרה של אלימות נגדך, מדוע לא לספר את האמת? ואם חלילה מדובר באירוע אלים, מדוע לא לספר???

mdmala

New member
האמת הייתי היום אצל הרופאה

בצהריים, לפני שנכנסתי לא ידעתי אפילו מה אגיד רק עניין אותי שתבדוק אותי ותתן לי ימי מחלה ולא עשיתי שום דבר רע וזה לא אשמתי שיש לי את כל צבעי הקשת בפרצוף והרופאה היתה כל כך קרה כל כך לא נעימה כל כך מזלזלת. כנראה שהיא הגיעה לאלף ואחת מסקנות מהשניה הזו שהיא הרימה אלי עינים והביטה בפנס שלי ואז באה התגובה של "כן?" "כן?" (כאילו אמרה לי דברי מהר אין לי זמן) אז ביקשתי שתבדוק את העין שלי והיא שאלה בטון קר ומזלזל: "קיבלת מכה?" (במילים אחרות בואי אני אחסוך לך תשקרים ואעזור לך...)ואני שכבר עלו לי העצבים מהאישה הזו מולי שמעיזה לזלזל בי ככה מחמש שניות שראתה אותי פשוט אמרתי לה "לא. דווקא קיבלתי כאפה" אני במקרה לא אישה מוכה והפנס הגיע מתוקף שאני לא מכירה אבל תחשבו על אלו שכן שמגיעות לקבל טיפול ואולי זוהיא קריאת מצוקה, במקום לגלות רגישות ולנסות לעזור יושבת גברת אפטית שחצנית וחסרת אנושיות מולך. פשוט אין לי מילים

s h o o s h a

New member
התנהגות בלתי הולמת

אם אכן הדברים הם כפי שסיפרת (ואני מאמינה שכן), הרי ראוי הוא כי המקרה ידווח למנהל הקופה ושהרופאה תינזף. בדרך כלל, למיטב ידיעתי, רופאים ואחיות מגלים המון רגישות למטופלים בעיקר אם נדמה כי מדובר באדם שעבר התעללות כלשהי. מצער לשמוע כי גם בין הרופאים יש כאלו שטרם הפנימו את נושא הרגישות הכל כך מתבקשת ומתחייבת בכל מקרה.

mdmala

New member
אין ספק שאני

אדווח על הגברת אני חושבת שזה חובה אני רק צריכה יומ יומיים להתאפס על עצמי לפני שאני מתמודדת עם העולם הזה... תודה לך שוש.

למעלה