יש כאן מישהו...

TheVamp

New member
יש כאן מישהו...

יש כאן מישהו מעל גיל 16 שרואה יוגי הו או שזה רק אני?

impale

New member
יש הרבה.

לא כאן ספציפית אבל העקרון יש כל מיני ויש לי חלק מהם במסן XD בכל אופן... לא רואה בישראל... עברית שפה שהורסת תמשחק הזה... אבל יש לינקים לפרקים באנגלית ^~ (ובעקרון אני גם רואה את הGX ולא את הרגיל :X)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אני עוד מעט 16,

ואני אוהבת את הסדרה המון זמן. X: וברחבי תפוז יש המון אנשים הרבה יותר גדולים ממני שרואים אותה.

impale

New member
אכן.

חלקם פונים אלי במסרים אישיים או במסנגר ~~

Witchcrafts

New member
ביולי ימלאו לי 18. $-:

מה הוביל אותך לשאול אותנו את ששאלת? (-: חברים שלך מודעים לעובדה שאתה צופה ביוגי הו? איך הם מגיבים?

TheVamp

New member
איך אתה חושב?

כמו שכל ילד "נורמלי" בן 16-18 היה מגיב: "מה אתה רואה את הסדרה הזאת?! זה לתינוקות..." וכו'. גם אמא שלי צוחקת עלי

benedek22

New member
לא אומרים

יש חברים שזה לא משנה להם והשאר מוכרי מנגה ואנימה גם אז בכלל הם לא אומרים כלום

impale

New member
גם לי לא

באופן מעניין גם אנשים באוניברסיטה הפתוחה התעניינו בזה. וההורים שלי שמחים ~~ תחביב שמביא לי המון חברים וחשיבה יצירתית עולה כסף אבל אם לא הייתי משחק בזה והייתי מעשן ושותב כמו בן נוער אחר-זה היה מתקזז וזה גם לא פוגע בשום אופן בחיים הפרטיים שלי... אני מצליח גם לללמוד בבית ספר גם ללמרות באוני גם לשחק בטורנירים וגם לנהל חיי חברה פעילים פחות או יותר (יציאות מסיבות ושאר שטויות מטופשות ~~)

TheVamp

New member
../images/Emo8.gif

אני סה"כ רואה את התוכנית. בלי טורנירים וכאלה... למרות שחרשתי את המשחקים של יוגי הו (גם זה של הגיימבוי וגם זה שבאינטרנט

impale

New member
שניהם לא משהו ~~

המחשב לא מאתגר ובאון ליין אין מגוון אפרנטיס שליטה =)

Witchcrafts

New member
אני לא חושב,

אלא חושבת. ^^~ ועוד שאלה, למען הפרוטוקול - אתה צופה רק ביוגי הו או גם באנימות אחרות?

benedek22

New member
בטח שעוד

אי אפשר לראות רק אחד מתמכרים מהר מאד לאחרות

TheVamp

New member
רק יוגי הו!

לא יודע למה אבל התמכרתי דווקא ליוגי הו. ניסיתי פעם לראות דרגון בול Z אבל זה פשוט לא ענייו אותי. אה, וגם מאוד אהבתי את התוספת הזאת של מטריקס שזה היה במנגה (שכחתי איך קוראים לזה).

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifאנימטריקס וזה היה באנימה ^^~

מנגה זה קומיקס יפני ^^~

למעלה