יש כאן מישהו?
N newKiticat New member 5/11/05 #3 אז אני חייבת לשאול איפה בדיוק אתם משיגים את הפרקים שלכם? אני מתה להניח ידיים על העונות 4-7 ולא יודעת מאיפה.. עזרה מישהו?
אז אני חייבת לשאול איפה בדיוק אתם משיגים את הפרקים שלכם? אני מתה להניח ידיים על העונות 4-7 ולא יודעת מאיפה.. עזרה מישהו?
E er 4ever New member 5/11/05 #7 א. היא בת../images/Emo68.gif ב. לא מדברים על הורדות בפורום. מה שנאמר לך זה גם די והותר...
N newKiticat New member 6/11/05 #8 אז מוחקים. אם ההודעות שלי לא במקום- שימחקו. הרי כולם יודעים שבין כה וכה כולם מגיעים לפרקים באופן לא חוקי לחלוטיין....
אז מוחקים. אם ההודעות שלי לא במקום- שימחקו. הרי כולם יודעים שבין כה וכה כולם מגיעים לפרקים באופן לא חוקי לחלוטיין....
K kerry cordano New member 6/11/05 #9 אם היה מנהל לפורום המחיקה היתה אפשרית תשלחי לי מסר אם את רוצה הסברים
N nWkobi New member 6/11/05 #11 ../images/Emo45.gif לא יודע מה קורה עם המנהלים,אבל אני יודע על מישהו שרצה להצטרף אלייהם,ובינתיים אין כלום
../images/Emo45.gif לא יודע מה קורה עם המנהלים,אבל אני יודע על מישהו שרצה להצטרף אלייהם,ובינתיים אין כלום
T The coffee house New member 5/11/05 #5 שי את העונה ה-4 בהולמרק../images/Emo104.gif בשידור יומי בשעה 21:15