ששי קשת? מה הוא עוד לא מת? אבל למה ירוק?
D D i t a New member 6/10/03 #262 ליל מנוחה אנשים../images/Emo29.gif אפסו כוחותיי והמיטה קוראת לי בדחיפות
T tygger New member 6/10/03 #289 תמסרי לה נשיקה בשמי. ובקשר לכרית, אני אטפל בה אחר כך. בוגדת. אני רוצה גט!
M MAX D New member 7/10/03 #303 בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo96.gif? ../images/Emo185.gif?
M MAX D New member 7/10/03 #304 קדימה אנשים תתעוררו, תכינו את ה ותגיבו... תצתרפו לשירשור ה-400... כרגע אנחנו קצת מעל 300 לכו על זה
פ פהpumiky New member 7/10/03 #305 בוקר טובבב... מיימי לא ראיתי שירשור כל כך ארוך...כל הכבוד... הוא פשוט לא נגמר..... תרמתי עכשיו לגדולתו....יי לי!!!
בוקר טובבב... מיימי לא ראיתי שירשור כל כך ארוך...כל הכבוד... הוא פשוט לא נגמר..... תרמתי עכשיו לגדולתו....יי לי!!!
M MAX D New member 7/10/03 #307 יי לכולנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל מי שתרם וטרח.... ולהורי שהביאוני עד הלום... טוב שסבלו אותי עד כה...
יי לכולנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל מי שתרם וטרח.... ולהורי שהביאוני עד הלום... טוב שסבלו אותי עד כה...
פ פהpumiky New member 7/10/03 #308 יי! יי! יי! זהו השרשור הזה כבר הולך למות..אף אחד לא מחייה אותו...חוץ ממקס..נו...לקבוע שיא חדש.. (וואו הדברים שמרגשים בחיים...מעניין...)
יי! יי! יי! זהו השרשור הזה כבר הולך למות..אף אחד לא מחייה אותו...חוץ ממקס..נו...לקבוע שיא חדש.. (וואו הדברים שמרגשים בחיים...מעניין...)