יש כאן מישהו

tygger

New member
יש לי חבר שצייר את זה בצורה מדהימה.

מה עושה בגראנד? המקום עוד קיים?

tygger

New member
עד כדי כך?

לא נורא. לפחות פוגשים אנשים מעניינים שם. כל מיני.

tygger

New member
לא ממש.

התמונה ההיא היתה של בוריס וולז'יו. אחד האמנים היותר מוכרים בתחום הפנטסיה. יש לו המון תמונות מעולות אני אחפש לך כמה טובות.

MAX D

New member
הטוב הרע והגרוע

טוב: הבן לומד כל היום לבד בחדר רע: מצאת שם סרטי פורנו גרוע: אתה מופיע באחד הסרטים טוב: בעלך מבין יותר ממך באפנת נשים רע: הוא משתמש בבגדים שלך גרוע: עליו זה ניראה יותר טוב טוב: הבן התבגר סוף סוף רע: הוא שוכב עם השכנה גרוע: גם אתה טוב: אתה מסביר לבתך את משמעות הסקס רע: היא כל הזמן מפריעה בזמן ההסבר גרוע: היא מתקנת את ההסברים שלך טוב: הבן שלך יוצא עם מישהו רע: זה גבר גרוע: זה החבר הכי טוב שלך טוב: אישתך בהריון רע: זה תאומים גרוע: לפני 5 שנים חתכת את צינור הזרע ! טוב: קרובת משפחה הכי קרובה מצאה עבודה רע: היא עובדת בתור זונה גרוע: הלקוחות הם החברים הכי קרובים שלך גרוע מהכל: היא מרוויחה יותר ממך

אמממ...... עוד משהו

שיחה מוכרת בן ידיד טוב לידידה אני ממש מרגיש כאילו אנחנו אח ואחות וגם רוצה שתדעי שאני ממש שמח שיש לי למי לזיין את השכל על הבעיות שלי בחיים. אני גם מבין אותך ומאוד איכפת לי שתמצאי אהבה מהר מאוד בחיים שלך. ושתמצאי מישהו עם לב טוב וחזק שתיהני איתו. עכשיו תקראו רק את המילה הראשונה בכל שורה, ולראות מה זה באמת החיים האלה זה משהו

למעלה