לחיים
T tygger New member 6/10/03 #145 שה תמים שכמותך. ../images/Emo9.gif כן כן. רגע, אז לא הבנתי. את מצטרפת אלינו מחר?
D D i t a New member 6/10/03 #147 איפה זה יהיה? מי יהיה? איך זה יהיה? חייבת לציין שיש כאן קליטה מהירה לחדשים בפורום הזה
T tygger New member 6/10/03 #156 משתדלים. איפה, מי, מה, ומתי. נשאיר את זה למחר. הלילה עוד ארוך והשירשור הזה הולך נראה לי להכות 400 לפני הזריחה...
משתדלים. איפה, מי, מה, ומתי. נשאיר את זה למחר. הלילה עוד ארוך והשירשור הזה הולך נראה לי להכות 400 לפני הזריחה...
T tygger New member 6/10/03 #198 אני חושב שנטו יהיה טוב הפעם. קרוב ונוח. אלא אם יש למישהו אחר הצעות אחרות?
M MAX D New member 6/10/03 #211 אני צריך רק שמישהו יגיע לקחת אותי מהבית ויחזיר אותי אחרי... חוץ מזה- לא איכפת לי איפה יושבים כל עוד אין "אומצה אומצה" שישגע לי את המוח...
אני צריך רק שמישהו יגיע לקחת אותי מהבית ויחזיר אותי אחרי... חוץ מזה- לא איכפת לי איפה יושבים כל עוד אין "אומצה אומצה" שישגע לי את המוח...
T tygger New member 6/10/03 #230 לי יש בעיה עם סנוקר. אני לא מצליח לשכנע את הכדורים להשאר על השולחן. זה תמיד "הכדורים המעופפים" של טיגר... אבל אין בעיה. שתיה ומופע
לי יש בעיה עם סנוקר. אני לא מצליח לשכנע את הכדורים להשאר על השולחן. זה תמיד "הכדורים המעופפים" של טיגר... אבל אין בעיה. שתיה ומופע
M MAX D New member 6/10/03 #233 יש לי בעיה אחרת עם סנוקר כל פעם אני מצליח להפריע לערס, הוא כרגיל יגיד לי "זוז יא אשקנטוז..." ואז אני כרגיל אתחיל מכות אני נכה עכשיו, קשה לי ללכת מכות ואז זה מאבד מהאפקט...
יש לי בעיה אחרת עם סנוקר כל פעם אני מצליח להפריע לערס, הוא כרגיל יגיד לי "זוז יא אשקנטוז..." ואז אני כרגיל אתחיל מכות אני נכה עכשיו, קשה לי ללכת מכות ואז זה מאבד מהאפקט...