יש כאן מישהו

metalgirl

New member
יש כאן מישהו

*הודעה זאת מתייחסת לכל השמאלנים-שאני לא אגיד מה אני חושבת עליהם כי אין לי כוח לקלל-שיש בפורום הזה* שחי את מה שהוא מאמין בו כל יום (מבחינה פוליטית,אידיאולוגיה יו נו)? כי לי זה לא נראה ככה. לי זה נראה שחלק גדול מכם פשוט מפריח ססמאות בלי לדעת על מה הם מדברים. אני רק רוצה להגיד לכם שאתם צריכים לראות איך אנשים חיים במצב הזה (למה אני תמיד אומרת מצב,זה לא מצב-זו מלחמה!) יום יום תחת אש,איך אנשים נוסעים כל יום ברחבי השטחים בלי לדעת אם הם יחזרו הביתה בשלום או אם הם יגיעו לאן שהם צריכים להגיע בשלום,אתם לא יודעים איך זה לשמוע את היריות בלילה ואתם לא יודעים איך זה לשמוע את מסוקי הקרב של צה``ל מעל לראש שלכם כל הלילה. ואני אפילו לא הגעתי למה שקורה מחוץ לשטחים...אתם בטח מכירים את התחושה הממש לא נעימה הזאת שמשתלטת בתוך הראש כשמודיעים על פיגוע ואתם לא יודעים איפה נמצא אדם קרוב אליכם. ואני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על המקרה המזעזע של רצח התינוקת שלהבת פס ז``ל או על רצח אופיר רחום ז``ל או על רצח הרב ליברמן ז``ל. נמאס לי כבר לפתוח חדשות כי אני כבר יודעת מה יהיה שם. ומה אתם מאשימים את שרון לעזאזל?????יש לו זכות מלאה לעלות על הר הבית ואם אתם מחפשים מישהו להאשים זה רק את עראפת.הוא יודע שמילה אחת שלו מספיקה והערבים ישר יושבים בשקט בבתים שלהם כמו טטלה,כמו שסאבלימינל אומרים בשיר שלהם ``אני חי מיום ליום`` (שיר מצוין!)-המדינה מתנדנדת כמו סיגריה בפה של עראפת``. אתם סתם אנשים שמדברים על המלחמה הזאת מגבוה בלי לדעת מה בכלל הולך שם. אורית שחושבת שאם השמאלנים היו חיים 3 ימים בכל מקום השטחים הם היו מקבלים שכל.

00lowealpine

New member
hi, remember me?

הי. אוי, למה אני כותבת? לא יודעת. אני עדיין פה מידי פעם. היום נכנסתי שוב, וראיתי את ההודעה הזאת. metal girl, אני חושבת שנכנסת פה קצת חזק מידי בשמאלנים. אז נכון שאני לגמרי לא מסכימה איתם, אבל עדיין... האמת היא, אתם יודעים על מה אני חושבת הרבה? הפרסומות של צו פיוס. זוכרים אותם? פרסומות יפות. מראות את עם ישראל בכל הדרו וגדולתו. חיילים, חילונים, חרדים, ימניים, שמאלנים, פוליטיקה, ילדים, בני נוער. כל כך הרבה שייכים לפה. חבל אבל, באמת חבל, שהרבה מכם לא מוכנים לקבל את העובדה שאנחנו כולנו חתיכה אחת. לא משנה עד כמה הדיעות שלנו מנוגדות. אנחנו חלק מעם ישראל. המורשת היהודית היא שלכם בדיוק כמו שהיא שלי. קורט, התקפה על העם היהודי ``הרוצח`` לא תעזור לך עכשיו. גם לא לך, No. אנשים, הדבר היחיד שיעזור לנו עכשיו זה להיות מאוחדים. אתם יודעים, במלחמה כמו במלחמה... אה, ואנחנו במלחמה. שאף אחד לא ישלה את עצמו. אני חושבת שעל זה כולנו מסכימים. אז כולם, תסתכלו טוב טוב בתמונה שפרסמו פה של שלהבת פס, ואני מקווה שתעבור לכם חמלה ואהבה בראש (אוי ואבוי!! נהייתי שמאלנית! :cool: ) ולא המשפט ``בעיה שלהם, למה הם גרים שם...``. אז ביי כולם. lowealpine

N0

New member
טוב...

N0 די החליט להמנע מהוויכוחים האלה כי הוא יודע שהוא לא ישכנע אף אחד ואף אחד לא ישכנע אותו אבל הוא חייב להגיב... N0 לא היה חי אפילו שניה בשטחים. לא כי זה מסוכן . כי זה לא מקום שמותר לא לחיות בוא זה לא מקום שמותר לדעתו לאף יהודי לחיות בוא אתם רוצים לגור בשטחים תתמודדו עם זה מבחינתו של N0 הוא לא מכיר אותכם כי אתם אנשים שהולכים לסכן את עצמם כדי שאנשים אחרים יסבלו ועד כמה שהוא יצטער שכל אחד מכם יפגע, תדעו שזה אשמתכם שהלכתם לגור בשטחים ולא חשבתם לוותר קצת למי שאין לו אוכל לחיילים שצריכים לסכן את החיים שלהם בשבילכם ולמשפחות שלכם שדואגות. ונכון N0 מאוד בעד פיוס אבל לא רק בעם היהודי, אל עם כל אדם שרוצה והוא בחיים לא יוכל להיות מפוייס עם אדם שמסתכל על אנשים אחרים כזבל שלא מגיע לו לחיות, נכון יש לו הרבה חברים ימניים ( אוי כמה צבוע שזה נשמע) אבל אף אחד מהם לא מסתכל על ערבים כזבל כולם מכירים בערבים כבני אדם ומעדיפים לשמור את השטחים בישראל כי הם פשוט לא סומכים על סוג כזה של שלום זכותם, אבל יש אנשים (וכן זה כולל את רוב אם לא כל המתנחלים ) שמסתכלים על ערבים כמו שנאצים מסתכלים על יהודים ואין להם בעיה לזרוק את כל הערבים לים, על אנשים כאלה N0 לא רוצה אפילו להסתכל ברחוב. ובכלל בקשר לאריק שרון והאשמות על זה שהוא עלה להר הבית. נכון זכותו לעלות להר הבית , בסך הכל הוא חלק מהמשלה של עם כובש ומותר לו לעשות מה שהוא רוצה. אבל או שהוא טיפש או שהוא ידע בדיוק מה יהיו התוצאות של המעשים שלו, ונכון אין שום דבר שמצדיק תקיפה אלימה מצד הערבים. אבל ככה זה אריק שרון לא היה צריך להתגרות בהם כשהוא ידע למה זה יוביל . כמו שני ילדים שאחד מתגרה בשני וחוטף מכות, נכון הילד שהרביץ לא היה צריך לנהוג כך ומגיע לו עונש אבל כך גם לילד המתגרה. ואם אריק שרון היה מספיק טיפש כדי לא לדעת מה יהיו התוצאות של מעשיו אז הוא ממש לא צריך להיות ראש ממשלה ואם הוא ידע מראש מה הם יהיו ובכל זאת החליט להתגרות בערבים אז עוד יותר לא מגיע לו להיות ראש ממשלה מגיע לו לשבת בכלא על כל אדם יהודי וערבי שנהרג עקב ההתגרות שלו. N0

*may*

New member
יש כאן באמת מישהו

*הודעה זאת מתייחסת לכל הימנים שאישית אני לא חושבת עליהם משהו רע כל כך כמוך...* שחי את מה שהוא מאמין בו כל יום (ומה שהוא מאמין בו זה לא בהכרח משהו שקשור לאלוהים ותנ``כ...) ? כי לי זה גם לא נראה ככה. באמת אנשים מפריחים ססמאות, לפעמים הססמאות נכונות ולפעמים לא, לפעמים הן משפיעות ולפעמים לא, אבל אנשים מפריחים אותן ואין לך מה לעשות בקשר לזה. אני רק רוצה להגיד לכם שאתם צריכים לראות איך אנשים חיים במצב הזה- מצב של מלחמה. יום יום תחת אש, הסגרים, לראות חיילים של צה``ל עם רובים כל יום ליד הבית שלך זה לא הדבר הכי נהדר שיש, ועוד כשפורצים לך לבית ומכוונים רובה על קרוב משפחה שלך ואומרים לו להודות על משהו שהוא לא עשה. וזה לא משנה אם זה משטרה או צה``ל, הקטע הוא שהם עושים את זה והרבה. וברוב הפעמים אין להם סיבה מוצדקת לעושת את זה. ברור הפעמים הם סתם רוצים להציק קצת לערבים ולהתעלל בהם.(ודברים כאלה קורים. גם אם לא מפרסמים את זה- זה קורה). קרה לכם פעם שהמשטרה או צה``ל פרצו לכם באמצע הלילה הביתה בלי שום סיבה, העירו את התינוק בן החצי שנה שלכם, צעקו עליכם בקולי קולות (אחרי שהם כמעט שברו לכם את הדלת באלימות), כיוונו אקדח לראש של אביכם, ועוד צעקו להודות במשהו שאתם לא עשיתם ושאין לכם שום קשר אליו. קרה לכם פעם? והם עשו את זה רק בגלל שאלו היו דיירים ערבים והם ידעו את זה. והם גם לא התביישו להגיד שזאת הסיבה שהם באו.(כמובן שהם הודו בזה רק לדיירים היהודים שחיו שם). וזה קרה כמה פעמים. קרה לכם פעם שלא נתנו לכם עבודה רק בגלל שראו בתעודת הזהות שלכם- בלאום - ערבי??(או כל דבר אחר לצורך העניין)?? שקיללו אתכם רק בגלל הגזע שלכם?? קרה לכם פעם שהייתם במצוקת רעב בגלל שהתעלמו מהזכויות שמגיעות לכם?? או בגלל שלא נתנו לכם עבודה ולא יכלתם לפרנס בכבוד את המשפחה??? קרה לכם פעם שלכל מקום שהלכתם אליו היו מסתכלים עליכם בתור בוגדים שלא שווים כלום, כמו חיות, כמו זבל ??? אתם לא יודעים מה זה הסגר בו אתם לא יכולים לצאת מהבית ושומעים רק רעשים מבחוץ וקולות אימה. אתם לא יודעים איך זה לשמוע את מסוקי הקרב של צה``ל ולברוח מהבית בזמן של הפגזה על הבית שלכם. אתם בטח מכירים את התחושה הנוראה הזאת שמודיעים שהיו עוד יריות או עוד הפגנה נגד השלטון ואתם לא יודעים מי זרק אבנים ומי קיבל כדור ומת או נפגע קשה. ואני עוד לא מדברת בכלל על כל בני האדם שנהרגו באינתיפאדה האחרונה. וזה לא משנה ערבים או יהודים - הם בני אדם. (יותר ממאתיים ילדים ערבים נפגעו). ואל תתרצו ב``הם התחילו`` - זה תירוצים של ילדים בגן שהולכים מכות ומנסים להפריד ביניהם ולקבוע מי האשם. במלחמה אין צד אשם וצד צודק. במלחמה שני הצדדים אשמים. מלחמה לא סתם פורצת. מרד לא סתם פורץ. אלימות לא פורצת סתם. גם לי נמאס כבר לפתוח חדשות כי אני יודעת מה יהיה שם. ובאמת לא צריך להאשים את שרון. גם לא צריך להאשים את פרס. ואם ככה - גם לא צריך להאשים את עראפת ?????????? ואני כבר לא מדברת על אם עראפת יודע שהוא שולט על כולם או לא. אתם מחפשים יותר מדיי אנשים להאשים. די כבר עם ההאשמות האלה כי זה לא ייגמר לעולם. במקום להאשים צריך לראות איך לא מאשימים ואיך מסדרים הכל. כולם מדברים על המלחמה הזאת מגבוה בלי לדעת בכלל מה הולך שם. מעיין. שחושבת שאם הימנים היו חיים שלושה ימים בכפר ערבי נידח הם היו, אולי, מבינים את המצב.

kit k@t

New member
זה כל כך נכון.....

אני מסכימה לגמרי עם כל מה שכתבת. אני שמאלנית ואף פעם בחיים שלי לא אמרתי שאני שונאת ימניים אבל כמה פעמים שמעתי אנשים מקללים שמאלניים? יותר מידי הימנים נראים לי פשוט כמו אנשים בלי תקווה ובלי רצון לשלום אנשים שמבינים רק כח אז מה אתם מתפלאים כשהערבים תוקפים את מדינת ישראל? תאימנו לי שאם אני הייתי בצד שלהם אני הייתי ממורמרת לא פחות מהם. ורק הערה שנה שעברה טסתי לאר``הב ובמטוס ישב לידי מישהו ממש נחמד קראו לו סמי והוא פלשתינאי אבל ...... ומזה הייתי בשוק(לא) הוא היה ממש נחמד בסוף דיברנו ממש הרבה. אני לא מכירה הרבה ימניים שהיו מדברים עם פלשתינאי בלי צרחות או שליפת סכין. קאט

erlich

New member
היי קאט.

שם סקסי אם יורשה לי להוסיף. בכל אופן לעיניינו. נעים מאוד, אני ארז. ימני שמסוגל (גם עכשיו) לדבר, וגם דיבר עם פלשתינאים בלי צרחות (אני אולי הבן אדם הכי רגוע שאת תכירי בחיים שלך) ובלי סכינים (זה חד....:). ארז.

Colonel AK

New member
זה כ``כ לא נכון!!!

לכל השמאלנים שעדיין חושבים שבגלל שרון פרצה ``אינתיפאדת אל-אקצא``, אני מפנה אותכם לדברי שר התקשורת הפלשתיני, מר עימאד פאלוג`י, בתאריך 3.3.01 לא נראה לי שיש צורך להרחיב, אבל מי שבאמת לא יודע על מה מדובר, שיכנס לאתר למטה: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/04032001/ART122507.html (פיסקה מס` 5) מעיין: את צודקת. אנחנו לא יודעים איך זה שמתייחסים אליך כתת-רמה (וכל מה שציינת בהודעה) אבל אנחנו יודעים דברים הרבה יותר גרועים. אני בטוח שאין לך זיכרון כ``כ קצר, ומבט 50 שנה אחורה לא יזיק לאף אחד. אם לא הבנת עד עכשיו, כוונתי היא לשואה. אז אולי זה לא קרה לי, אבל זה קרה לסבא שלי ז``ל. שאלה: למה את כ``כ חשה סימפטיה לאנשים שרוצים להרוג אותך? הרי שנינו יודעים, שילד שזורק בקבוק תבערה על חיילים ``ציוניים`` בצומת נצרים, הוא בא בידיעה שלמה שיכולים לירות בו, ואפילו להרוג אותו. הוא לא עובר אורח תמים שבמקרה נקלע למקום... הוא מנסה להרוג חיילים! אז למה להראות סימפטיה ואמפטיה כלפי אנשים כאלו? אז יותר ממאתיים ילדים ערבים נפצעו... בסדר... אבל למה את לא אומרת שהם ניסו להרוג חיילים? ואם היה בידם, הם גם היו הורגים אותך! כל ההמון הברברי שמכנה את עצמו ``העם הפלשתיני`` היה הורג אותך אם היה יכול... וזה לא אחד, זה לא חמישה, לא עשרה ואפילו לא עשרים. תסתכלי בתמונות של הלינץ` ברמאללה ותאמרי לי כמה צמאי דם את רואה שם? דרך אגב: אם אכן יש כאלו שסתם מתעללים בערבים, שלא תביני אותי לא נכון, הם צריכים להענש במלוא חומרת הדין. אבל בדר``כ הצד ``הרע`` הוא VICE VERSA. דרך אגב (2): לכל משמיצי המתיישבים בחברון, תבדקו את הסקר הנוכחי ב ynet. להתראות, ליאור

*may*

New member
ליאור.

אני לא אמרתי שבגלל שרון פרצה אינתיפאדת אל-אקצה, כי לדעתי האינתיפאדה הייתה מתוכננת כבר ושרון רק דחף אותה. ההתפרצות במילא הייתה קורית, עם או בלי שרון. בהודעה שלי לא באתי להגיד שרק הם המסכנים ורק אנחנו הטועים, אלא באתי להציג לאורית, שכתבה את ההודעה ההתחלתית (שמופנית לכל השמלאנים) - רציתי להציג לה גם את הצד השני . כדאי שתקרא את ההודעה שלה ואחר כך את ההודעה שלי. אני כתבתי הודעה בסגנון שלה. הודעה שמשמשת כתגובה להודעה שלה ולכן אי אפשר לקרוא את ההודעה שלי לבד אלא צריך לקרוא גם את מה שהיא כותבת ואז להבין את שני הצדדים. אתה אומר שאנחנו יודעים דברים הרבה יותר גרועים. אולי אתה צודק. אבל האם אני צודקת בכך שאני אומרת שאתה מרמז שאם אנחנו סבלנו בשואה, עכשיו הגיע תורם ????? (ואני לא משווה אותנו לנאצים, אני מציגה שאלה). שאלת למה אני חשה סימפטיה לאנשים שרוצים להרוג אותי. דבר ראשון - תסתכל מה כתבתי למעלה, אני לא אומרת שאני חשה סימפטיה אלא אני מציגה את הצד השני, בדיוק בצורה בה אורית הציגה את הצד שלה. דבר שני - ההסתה גורמת להכל. ותן לי לחדש לך: לא כולם רוצים להרוג אותך. אז נכון שכמו שלנו יש את הקיצוניים שלנו, גם להם יש את הקיצוניים שלהם. אבל גם כמו שכאן רוב העם רוצה שלום (ותקן אותי אם אני טועה) -- גם אצלם רוב העם רוצה שלום. ושלום זה כשלשני הצדדים יהיה טוב וכששני הצדדים ירגישו טוב לחיות במדינה משלהם ועצמאות משלהם. נכון שאלימות זה דבר נוראי אבל האלימות מגיעה משני הצדדים. וילד שזורק בקבוקי תבערה מודע לכך שיש סיכוי גדול לכך שהוא לא יצא מההפגנה הזאת בחיים, אבל אתה לא יכול להגיד שאסור לו להפגין. אתה לא יכול להגיד שאסור לו למרוד. אתה לא יכול להגיד שאסור לו להתנגד. וככה גם המתנחל שזורק אבנים ומפגין נגד הפלשתינאים - יודע שהוא יכול להיפגע ושיש סיכוי שיעצרו אותו. וגם לו מותר להגיד את מה שהוא חושב. לדעתך כל בן אדם שמנסה להפגין נגד משהו או מישהו - צריך לבוא בידיעה שאולי הוא לא ישרוד את ההפגנה?? וזה ממש לא משנה אם הוא יהודי או ערבי או כל דבר אחר לצורך העניין. כל אדם שמנסה להגיד מה שהוא חושב (והתעלמות או חוסר רצון להיענות רק מגבירות את הכוח) - צריך לירות בו או לאיים עליו??? ``כל ההמון הברברי שמכנה את עצמו העם הפלשתינאי..`` - אתה יותר מדיי מתנשא. המון ברברי?? גם לנו יש ``המון ברברי`` ואפילו יותר מזה. אז ליאור, תעשה לי טובה ולפני שאתה חושב על הצד שלהם וכמה שהם הצד ה``רע`` וכמה שהם טועים ואנחנו צדיקים - תסתכל רגע גם על הצד שלנו. וכשאני אומרת שתסתכל זה יותר ממה שכתוב בעיתונים כי כמו שבתקשורת שלהם אומרים רק חצי אמת - ככה גם בתקשורת שלנו אומרים רק חצי אמת ולא תמיד מספרים הכל. הגבת בקלות-יתר לכך שיותר ממאתיים ילדים ערבים נפגעו באינתיפאדת אל-אקצה. (ואני מצטטת- ``אז יותר ממאתיים ילדים ערבים נפגעו... בסדר...``) אני רק רוצה להזכיר לך שאלה בני אדם ולא חיות. הם בדיוק כמו המתנחלים שמפגינים על מה שהם מאמינים. גם את האמונה שלהם לא יעצור שום נשק או שום משטרה או צה``ל. גם הם מאמינים ששום דבר כזה לא יכול לגרום להם להפסיק להתמרד ובכך להתבטא. גם הם רוצים שלום. שלום שגם הם מסכימים לו ושלום שגם הם מרגישים נוח איתו. ואלימות באה משני הצדדים ולא רק מצד אחד. זה מצב של מלחמה ושני הצדדים הם טועים ושני הצדדים מסכנים ושני הצדדים כאן צריכים להשתנות ובעיקר - שני הצדדים צריכים להודות ולהבין שהם טועים. כי אחרת שום דבר כאן לא ייפתר. מעיין. שעייפה כבר מכל הוויכוחים הפוליטיים האלה.

erlich

New member
חשוב שתקראי.

למרות שאת עייפה. אני מבין את הגישה שלך. היא לגיטימית בהחלט. יש לה נתונים מוצקים ולא מעט הצדקים. אבל משהו אחר מפריע לי: ``רציתי להציג לה גם את הצד השני`` למה את (או אנשים אחרים שמשתייכים לציבור הזה) חושבים שהם צריכים להגן ולשמור על האינטרסים של הצד השני???? לי זה נשמע קצת אבסורדי. את מגינה אומנם על ציבור לא קטן שבהחלט מעוניין בשלום אבל משום מה את מעדיפה להתעלם מעוד ציבור (שלאחרונה אנו נוכחנו לדעת שהוא לא קטן בכלל) של אנשים המעוניינים לפגוע בנו. כי אנחנו ישראלים. וכן כי כבשנו להם את האדמה שהייתה שלהם. אני לא טוען שאנחנו לא צריכים להחזיר שטחים. כן צריכים. אבל תלוי איזה, ותלוי איך. ועובדה, שהצענו להם שלום שהוא הרבה יותר ממה שרוב העם שלנו היה מוכן להתמודד איתו (בקמפ דיוויד) והם העדיפו לבחור בדרך השנייה. אז עכשיו את תאשימי את ההנהגה שלהם. ולדבר על כמה שהם חיים בזבל ועד כמה שאנחנו אשמים. את יודעת כמה כף מועבר כל חודש (שלא לדבר על ``בונוסים`` שהם מקבלים לאחרונה) לרשות??? מיליארדים! שמועברים ע``י מדינות ערב. וגם כסף משלנו. והם מעבירים את זה לנשק תקיפה מול ישראל ומימון פעלות טרור. אז למה שאני אצטרך לשלם על זה?? אני לא חושב שזה פייר. חומר למחשבה, ארז.

*may*

New member
כמו שכבר אמרתי

אני לא מגינה עליהם ואני לא חושבת שהם צודקים ואנחנו לא. כמו שכבר אמרתי, שני הצדדים טועים. ניסיתי להגיד לאורית שהיא צודקת, אבל יש גם צד שני לעניין. זה הכל ואין לי כוח להתווכח יותר בנושא. מעיין.

metalgirl

New member
את לא היחידה

שאין לה כוח להתווכח ונכון,את צודקת יש גם צד שני (קטן אמנם) לעניין. אם חיילי צה``ל שמגינים עלינו מציקים מדי פעם לערבים אז יש להם סיבה מוצדקת.אם היו זורקים עליך אבנים,יורים עליך וכו` וכו` ואז הייתה לך האפשרות להחזיר להם משהו,לא באותה דרך שהם התעללו בך (כן,התעללו,אין מילה אחרת), אלא בדרך של איומים והצקות,לא היית מחזירה? 99% כן היית כי את בת אנוש וכך גם חיילי צה``ל ששומרים עליך ועל כל מדינת ישראל בכל תנאי מזג האוויר. ויש כאלה אנשים שחייתם את אמונתם (לא הדתית) מדי יום...אני ועוד כמה אנשים שאני מכירה.ואנחנו לא דתיים שמאמינים שצריך ליישב את הארץ וכו` אבל אנחנו מאמינים שצריך לחיות בשטחים כי הם חלק ממדינת ישראל (לפחות ככה נראה לי שהם מאמינים,אני בכל אופן כן). ולא כל הימניים בהמות שרק צועקים והורגים ערבים והולכים מכות עם שמאלנים,פשוט התקשורת (השמאלנית) מוצאת לנכון להראות את הימניים כאנשים שלא מסוגלים לשלוט ברגשי הזעם שלהם. אם אני אומרת שאני לא מסוגלת לומר מילה אחת טובה על השמאלנים,כנראה שיש לי סיבה.אם אהוד ברק לא עצר את הבלגן הזה בשטחים אז יש לי סיבה לכעוס על השמאלנים,אם הערבים הורגים תינוקת בת 10 חודשים ופוצעים קשה תינוק בן שנה וקצת אז יש לי סיבה לכעוס והשמאלנים אומרים שצריך לתת להם שטחים,ושצריך להבין אותם וכל הדברים האלה אז יש לי ת`אימאימא של הסיבות לכעוס ולרצות להרביץ לשמאלני הראשון שאני רואה. אורית,תושבת שטחים (אריאל) וימינית פחות או יותר קיצונית גאה.

ביאנה

New member
אין לי כוח

אין לי כוח לקרוא את ההודעה עד תומה לכן אענה: גם אני ימנית!!!

אוי, זה פאתטי.

די, נמאס לי. מה ``ישר כוח``? את מכירה אותו? את יודעת מי הוא? אולי ההורים שלו רוצחים? אולי הוא ימני קיצוני שהדעה שלו שונה לחלוטין משלך? מה זה העדריות הזאת?! ``יישר כוח``, למה? זה שהוא ימני עושה אותו אדם טוב יותר? מושיע? די! נמאס לי! תפתחו את העיניים שלכם!

00lowealpine

New member
הא! זה פאטתי??

וכששמאלנים מגינים אחד על השני זה לא פאטתי? שאנחנו נפקח את העיניים? אולי אתם תתעוררו ותקלטו שאנחנו חיים במלחמה ואין לכם, ואני חוזרת: אין לכם תומכים בצד השני? כל פלסטינאי שיגיע עכשיו ירצח אותך בשמחה, יקירתי. ולא משנה לא אם את בעדו או נגדו (אווו! דרכתי על יבלת? פוצצתי לך בועה?). את באמת חושבת שאכפת להם? כמו שליאור אמר, הם נפצעים בגלל משהו. הם שם כדי להרוג אותנו, אז אנחנו צריכים להצטער על זה שאנחנו מצליחים להרוג אותם בחזרה? העובדה שהם לא מצליחים להרוג אותנו אבל אנחנו מגינים על עצמנו וכן פוגעים בהם לא צריכה להוות בושה! זה כמו שתבואי למישהי שניסו לאנוס אותה והיא הרביצה לאנס ותגידי לה: ``אבל הוא אפילו לא אנס אותך! למה הרבצת לו?`` זה כל כך אותו דבר! הם ניסו ולא הצליחו. אז במקום להגיד ``מזל שהם לא הצליחו`` את אומרת ``אבל הם לא עשו את זה אפילו!``. תפתחי את העיניים, יקירתי. אנחנו לפחות יודעים איפה אנחנו חיים. lowealpine

אוקיי. בסדר. עכשיו- מה זה קשור?

כשדיברתי על פאתטיות, בכלל לא התייחסתי לצד הפוליטי. מבחינתי היא היתה יכולה להיות שמאלנית בדיוק באותה מידה. אני התרגזתי על העדריות הזאת. איך, בכלל בלי שאנחנו מכירים אנשים, אנחנו זורקים כל מיני משפטים מטומטמים כמו ``יישר כוח!``, רק בגלל שהם באותו צד פוליטי על המפה כמונו. זה עלוב, זה מטומטם, זה חסר טעם. הצהרות כאלה מרגיזות אותי. היא לא מכירה את האדם שמאחורי ההודעה הזו, הוא יכול להיות מטורף קיצוני, לדוגמא, ובכל זאת - רק בגלל שההורים שלו הצביעו שרון, היא מחזקת את ידיו. אני לא אכנס איתך לשום ויכוח פוליטי, נדרתי לא לעשות זאת, זה חסר טעם. ב``תפקחו את העיניים`` התכוונתי, תתעוררו ותתחילו לראות מה קורה סביבכם, איך העדריות הזו משתלטת לנו על החיים, נמאס לי מהעיוורון המטומטם הזה. בכלל בלי קשר לפוליטיקה, אלא לחיים שלנו כבני אדם. אני רק רוצה שאנשים יתחילו לחשוב לפני שהם זורקים סיסמאות והולכים אחרי העדר. וזה הכל. אנושיות, הומניות, לא פוליטיקה. קפיש? אין צורך לצעוק עליי, תודה מראש. ותעשי לי טובה, אל תשוי -כלום- בפוליטיקה לאונס. זה זלזול. דולצינאה.

לונה

New member
אופס!

לא אתווכח על לחיות במה שאני מאמינה בו, אבל אולי במקרה אף אחד מאיתנו גם לא חי ליד גבול? ולא שומע מטוסים מעליו, בידיעה שזה יכול להיות עוד פעם לילה במקלט? גם השמאלנים שחיו 15 שנים במלחמה שלא הגיעה אלייך, עד שיצאנו מלבנון לא יודעים על מה את מדברת? גם אלו שזוכרים נדודים ממקלט למקלט בלילה, כחוויות ילדות מוקדמות מאוד לא יודעים על מה את מדברת? גם אלו שמצאו את עצמם רחוק מכל מקלט בזמן אזעקה? ואלו שרגילים לשמוע פעם בכמה זמן תרגולים לאזעקות? אבל אתם תמיד צודקים, נכון? חוצמזה מגיע לשמאלנים יפי הנפש. למה הלכו לגור בגליל ולא בהתנחלות. כל כך רע לך, אולי מלחמה היא לא פתרון? או שלישון עם מסוקים ברקע זה סוג של שיר ערש ימני?

למעלה