יש כאן מישהו?????

מיטל עד מתי זה ימשך ?!

ל ח נ נ ה הכי ענקית בעולם כולו ... תגידי לי את תגורי בתוך ספריה שתהיה גדולה ... תפסיקי לשגע אותו ( ובמיוחד אותי עם הפסיכו הזה ....) תרחמי על הציבור הקטן והפשוט שעדין יש בו משהו טוב ...חבל להרוס ... סתם ....סתם...( בעצם , ברצינות !!!) סתם ....

metal

New member
עלמה-הלוואי שתגובבי יתר על המידה

יא חתיכת בלון... מה זה צריך להיות? הכרזת מלחמה???????? ?????????????????????????? את יודעת מה ..הלואי שרינה תגבב לך אחרי שהיא בישלה עם בצל . הלוואי שבפסח תאכלי הרבה מצות וכל החג תשחקי שחמט. הלוואי שהמורה לאזרחות תישב לידך עם רגליים פתוחות... והלואי ששמעון יעשה עלייך גראפס עם הסוכריה הזו. אני דורשת התנצלות!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחזי לא עוזב אותי... נדבק לי לנשמה.....

אני אספר לרינה !

רוח רוח רוח בפרדס נפל תפוח הוא נפל מראש העץ ... הוא נפל והתפוצץ ! ( תןמר אוהב את השיר הזה ....אני מתגעגעת אליו ....אני נואשת לראותו ...) כואבב לי כבר העיניים מלכתוב במחשב ולכן אני חוששת שזה יהיה מכתבי האחרון אלה אם כן דברים אחרים יפתיעו אותי ... עליי לציין שאתמול מצאיתי את הקסטה של פנוקיו מהילדות שלי שנהנתי לשמוע בלילותי בימים בהם אמא לא הקריאה לי ססיפור ... שמחתי כ``כ .. וחיים רמון זו הייתה טעות ....פשוט זה היה ככ מציאותי משום מה ...כשקמתי הרגשתי ככ רע ... טוב אני משתקמת לי מכאן לאיזה מצב הגעתי ...לכתוב לך במחשב ... אז מחר אני לא אראה אותך באסה ....אני ככ רוצה לים ..חוששתני שזה לא יתגשם ...למרות שרציתי .. טוב ביי לך ותפסיקי להסתלבט על המגבבת שלי ....חכי חכי אני אספר לך היא לא תגבב לך יותר , את תראי !!!

metal

New member
לעלמה !

אם את קוראת את זה עכשיו...אז רק שתדעי שיש לי הרבה מה להגיד לך. התקשרתי אלייך פעמיים כדי לשאול מה היה עם העבודה בספורט אבל לא היית. בכל אופן אני מרגישה די פוסטמה לכתוב לך כאן דברים. בקשר ליום שישי אני חושבת שכדאי שנדבר .את לא רוצה אל תאמיני אבל חיכיתי לך מ22:37 עד 22:50 למטה ואפילו התקשרתי אלייך פעמיים ואת לא ענית אז חשבתי שהלכת כי התעצבנת. לדעתי זה לא היה בסדר מצידך שאמרת שלא אכפת לי כי היתה סיבה לכך .ובעצם תמיד יש סיבה לכך שאני מאחרת ואני לא עושה את זה בכוונה, ואם את חושבת שכן אז -את טועה. אני לא נהנית שאנשים מחכים לי , ואני גם לא נהינית לתרץ כל הזמן. אני פשוט לא מצליחה להתארגן כמו שצריך ואני מודעת לזה אבל זה לא ממש עוזר לי . אני כבר לא יודעת מה לחשוב אולי את באמת חושבת שלא אכפת לי , וחבל כי כן אכפת לי ואולי זו למעשה הסיבה שאני צריכה לדבר איתך. בכל אופן. אני לא מרגישה טוב היום והקאתי 3 פעמים , ניכנסתי רק כדי לכתוב לך את זה (כי לא עונים אצלך) .אז אם את קוראת את זה רק שתדעי שכן אכפת לי . ואולי אפילו יותר מידי. ביי

טוב אני לא הגיב ...

זה החלק שאומר `` לשכוח ולעבור אלה ...`` לפי שמילים אחרות יתפסו את המקום ... אז אני מעדיפה לשתוק ולהמשיך אלה ... שוב המובן של האדם הבוגר אומר זאת ...אני מנסה לשכוח שיש ילד קטן בתוכי ... דרך אגב בהצלחה ביום חמישי ... הייתי מריצה איתך קטעים עכשיו על דניאלה אבל ...

metal

New member
אגיב - בא` ...

אגיב...עם א` ...הלאה עם ה` בהתחלה ..... אף אחד לא יכול לשכח שיש בתוכו ילד קטן ואם זה קורה אז זה חבל. תודה

אופס אתבלבלתי ...

אני מבטיחה שזה לא יחזור שוב ...תודה לך חננה קטנה , בעצם נורא גדולה ... שלמדת אותי עוד פרק נכון בלשון ...כמו שתמיד א ת יודעת לעשות . ולא שכחתי שיש בתוכי ילד קטן פשוט ....את יודעת לא נעים ...אבל החיים מלמדים אותך להיות בוגרת בשביל שבמקרים כמו אלה יהיה לך את האחריות לעמוד מאחורי מה שאת אומרת . ואני עדין חושבת שזה נכון . מצטערת אם אתת לא חושבת ככה . נ.ב חזרנו מהפסיכו מוקדם היום...

metal

New member
זה לא נורא להתבלבל

לא היה פסיכומטרי היום. האחרון היה אתמול. אני מורידה חומר למחקר ואחר כך ממשיכה ללמוד. אם את חושבת שלא אכפת לי אז אולי באמת לא צריך להיות אכפת לי . ועוד משהו ..אפרופו התבגרות וכל זה...אם את לא רוצה לשבת לידי בכיתה או אם לא בא לך לדבר איתי אל תתרצי לי תירוצים מפגרים כמו :``המורה לא מרשה`` וכל הבולשיט הזה. לכל דבר יש סיבה. אז את פשוט יכולה להגיד את הסיבה שלך (תהיה מה שתהיה) זה עדיף מלתת תירוצים דבילים. ואם עיצבננתי אותך אני אשמח לדעת את זה (כן כן ...תתפלאי לשמוע) ולשמוע את זה ישירות. אני אהיה כאן עוד 10 דקות . אם את רוצה תכתבי משהו. אם לא ...אז בכל אופן לילה טוב

אך תקופת החגים ...

אני לא חושבת שזה תירוצים מפגרים אני חושבת שהם צודקים בהחלט . זה בכלל לא בולשיט . בקשר למחקר איזה באסה יש שביטה . ואם לא איכפת לך אז שלא יהיה איכפת לך - זו בהחלט הבעיה שלך וכמו שאמרתי יבוא יום ולא תמיד יחכו לך - מכיוון שלא יהיה איכפת להם . וזה שלא בא לי לדבר איתך פשוט אני חוששת להחמיר את המצב ואני יודעת שבמצב רגיש כמו אצלך זה באמת יחמיר וחבל להרוס את החומה שביננו עד כה כי היא חומה גבוהה מאוד וחבל שבגלל שטות כמו זו את או אני נוציא אבן ואת יודעת האבן הזאת לא תחזור . ואת כבר יודעת מה עיצבן אותי , את לא טיפשה עד כמה שאני יודעת ... אלא אם כן הפסיכו שינה בך משהו . תקופת החגים ....מה הם עושים לאנשים .

metal

New member
אכפת לי

לא .. אני לא יודעת מה מעצבן אותך והיה מאוד עוזר אם היית אומרת את זה בפירוש ולא ברמזים, גם אם את בטוחה שאני יודעת- אני לא חושבת שאני יודעת. ובקשר לעניין של האיכפתיות כן אכפת לי ...את אפילו לא מתארת לעצמך כמה...ואם את חושבת שאניעושה את זה דווקא , ושאני מצפה שאנשים יחכו לי ..אז הרי לך תיקון : אני לא עושה את זה דווקא , וזה שזה חוזר על עצמו לא אומר שלא אכפת לי ושאני לא מצטערת על זה. טוב לא משנה אני לא אנסה להסביר לך משהו שאת גם ככה לא תסכימי איתי בסוף אני חוזרת ללמוד לילה טוב

אם אתה לא חלק מהפיתרון ...

את יודעת מה קורה פעם אחת , פעמיים , שלוש, ארבע ...יאללה בסדר קורה את בן אדם לא ....אבל מתי שהוא את צריכה להבין שזה יכול לעצבן לדוגמא שעושים לנו טובה ומסיעים אותנו ואת מאחרת ואני צריכה להביא תירוצים . אז מה שאני מנסה להסביר שלפעמים צריכים להתעלות על עצמינו כי את תלויה בעוד אנשים ולא רק בחברה סבלנית ( עד כמה שניתן ) כמוני . משפט יפה :`` מי שלא מכבד זמן לא מכבד אנשים `` אתהבתי בו משפט חכם , ואני ממליצה לך להתאהב בו ממבט ראשון . אז תחזרי ללמוד כי ביננו אני יודעת שהם מתגעגעים אליך ( אפילו יותר ממני ) וחאלס עם הבולשיט את יודעת מה מעצבן אותי למה וכמה ...אז מספיק עם התמימות ...אחלה קורס את לוקחת תאמיני לי ...את יודעת איפה נרשמים . ואני לא נותנת לך רמזים הנה הבעיה עצמה . תנסי לפתור אותה . `` אם אתה לא חלק מהפיתרון אז אתה חלק מהבעיה `` . מודה שאין בן אדם מושלם גם לא אני .

metal

New member
ומה אם אתה לא מצליחלהיות חלק מהפתרו

אז...אני חלק מהבעיה...נכון.אולי אפילו החלק העיקרי. ומה עם החלק השני של הבעיה (את יודעת לכל דבר יש שני חלקים)? את באמת מאמינה שזו דרך לפתור בעיות .....ישר כוח ..כל הכבוד לך!!! ואם את חושבת שהבנתי אותך קודם אז את טועה בגדול. אחלה משפט הבאת שם אבל אני אשפר אותו קצת `` מי שלא מכבד אנשים , עדיף שלא יכבד זמן``. האיחורים שלי לא נועדו לעצבן אותך , ואני לא חושבת שאני מורידה מהכבוד שלך בזה שאת מחכה לי או להפך. והאמת ...אני לא ממש חושבת שזה רק האיחורים ...תתקני אותי אבל היחס הזה התחיל כבר לפני... ובקשר ל``תמימות`` ...למה את תמיד חושבת שאני עושה את עצמי? לא עולה לך לראש אף פעם , שהבן אדם באמת לא מבין למה את עצבנית עליו ?

הכבשה המודאגת

חאלס מיטל אין לי כוח .... זה נראה לי טיפשי כל הקטע שתביני אותי ותרצי לדבר אני כאן אני לא מאלה שמנתקים בפרצוף ..(אלא אם כן זה צודק ...) אז אני כאן בנתיים לא שינתי מספר טלפון וגם לא כתתובת , אז שיהיהה לך ה מ ו ן הצלחה מחר בבחינה ( יום חמישי ) אל תתרגשי יותר מידי אני יודעת שתעשי את הכל כמו שצריך ואפילו יותר מזה ... למדת הרבה בשביל להצליח ואני מאמינה שכך יהיה . אז .. ב ה צ ל ח ה תתקשרי לספר חוויות מגדעון ... ביי הכבשה המודאגת

metal

New member
כבשים הם חיות רגועות!

כבשים לא צריכות לדאוג. האמת שגם לי נמאס... למה את מפילה הכל עליי? למה רק אני צריכה להבין אותך? וגם אני לא שניתי מספר וגם לא כתובת . בכל אופן תודה על שפע האיחולים ...(קראתי אותם רק עכשיו - אני מחפשת חומר לירין על כת של תוכאים) היה חרא ...בעצם הרבה יותר גרוע מחרא. לא נורא.... נתגבר.

למעלה