יש כאן מישהו

Dark Storm

New member
יש כאן מישהו ../images/Emo35.gif

אוף אני מדוכא.... ראיתי עכשיו את הפרק ה 100 של אנג'ל וזה היה הפרק הכי טוב שראיתי ויותר טוב מכל פרק של ג'אג שראיתי עד עכשיו.. (הכוונה היא רק להראות כמה הפרק היה טוב ולא כמה ג'אג רעה חס וחלילה...
) והסיבה לדיכאון - כי הסוף שלו ממש עצוב... השאיר אותי בשוק...

Dark Storm

New member
אופס..... ../images/Emo6.gif

ההודעה למעלה הייתה אמורה ללכת לפורום ג'אג... מעניין איך הגעה לכאן ?

TUVIX

New member
נצל"ש|OFF|טופיק כמה פרקים יש

לסדרה firefly מישהו יודע?.

Dark Storm

New member
יש לה 10 או 11 פרקים

היה לי פעם את כולם עד שהסידרה בוטלה....

TUVIX

New member
תיקון קטן יש לה 15 פרקים

פיילוט+14 פרקים וסרט. הורדתי תפיילוט ואני מוריד כגע תDVD-R שלה 5.8GB.

[TNT]

New member
הסדרה נגמרת כמו שצריך?

או שהסידרה בוטלה באופן פיתאומי והכל נשאר פתוח בסוף?

אישית אותי זה מעצבן שקוטעים סדרה

ככה באמצע. ככה זה היה עם מלאך שחור, שמי שלא שם לב נגמרה סופית, וככה זה גם הולך להיות עם החצי האפל, מי שמתכוון לראות הזהרה - באמצע העונה השנייה הפסיקו לצלם את הסדרה בגלל חוסר רייטינג. אגב קוראים לסדרה באנגלית the dead zone ובעדינות רמזו לה שלא הולכים לממן אותה יותר לקראת סוף העונה השנייה. בעע... טוב שהסיכויים שזה יקרה לסטארגייט הם קלושים

TUVIX

New member
הל ניקול דבואר(אזרי דאקס) משחקת שמה

יאמי
אבל לצערי רק בגרסאה הטרקית שלה עם החברברוות שיורדות עד למטה...

[TNT]

New member
זה קורה עם כל כך הרבה סדרות טובות

למשל אודיסאה 5 שהיתה סדרה מצוינת או פאראסקיפ שאומנם שרדה הרבה יחסית (4 עונות) זה הולך לקרות גם לג'רמיה כנראה ואפילו עתידה של אנטרפריז אינו ברור. וזה מרגיז!!!!! ואגב לחלק הריטינג אפלו לא היה כל כך נמוך.

Dark Storm

New member
...Life's a bitch

אודיסאה 5 היה רעיות מעולה וחדש אבל הביצוע גרוע להחריד... היה לזה פוטנציאל להיות סדראת קאלט מעולה אם היו עושים אותה אחרת... אנטרפריז זה מוזר לי דווקא כי האמנתי שיבטלו אותה אחרי העונה ה 2 שמשעממת להחריד! לא מצליח לראות פרק בלי להרדם! אבל עונה 3 דווקא יותר טובה ויש בא יותר אקשן אז אני לא מבין למה דווקא עכשיו מבטלים אותה... פארסקייפ ראיתי רק פרק אחד בארה"ב והיא נראת דווקא סדרה טובה, הבנתי שלאור דרישת הקהל ערוץ Sci-Fi מכינים מיני סידרה של פארסקייפ... לגבי פיירפלי - אני חיבבתי אותה אבל יותר ראיתי אותה מנאמנות ליוצר המבריק שלה (ג'וס ווידון - באפי ואנג'ל!!) אולי זה היה באמת רעיון יותר טוב כסרט קולנוע ולא סדרה...

Chakotay

New member
פארסקייפ סדרה מעולה! וחבל שביטלו

אותה! היא הייתה הסרה המטורפת ביותר שראיתי :) לא הולכים לבטל את אנטרפרייז! הרייטינג אפילו עולה! לא יבטלו אותה... לגבי באפי ואנג'ל, אנג'ל אף פעם לא ראיתי ובאפי אני שונא בטירוף! פשוט סדרה מפגרת! סדרת נוער מעצבנת...

TUVIX

New member
פארסקייפ טובה אבל כל פעם

שאני רואה אותך היא נראת לי יותר ויותר טיפשי ביינתיים ראיתי אותה 4 פעמים את כל הפרקים, אנטרפרייז העונה השניה שלה הייתה הכי טובה ואם אתה טוען שהיא משעממת אז אתה לא טרקי והיית מת משעמום בTNG. באפי ואנג'ל סדרות פשוט מפגרות שמתאימות לאנשים עם IQ יותר נמוך ממידת הנעליים שלהם, אלה סדרות נעורים מפגרות בסגנון סוויט ואלי. אנטרפרייז תשרוד את כל העונות שלה כמו גדולה גם לDS9 לא היה רייטינג מי יודע מה בעונות הראשנות אבל היא הצליחה ובגדול.

kinspirit

New member
כמה מילים...

לגיטימי בהחלט שאנשים שונים יאהבו תוכניות שונות. זה אף לגיטימי שאנשים מסויימים ימצאו תוכניות אחרות לא מעניינות ושלא לטעמם האישי. אולם מה שאינו לגיטימי זה שאנשים ישתמשו בשפה לא נאותה בדוברם על סדרות אחרות. נכון, באפי היא סדרה אשר מיועדת בעיקר לגילאי בני הנוער, או לפחות כך היא התחילה. אולם אין זה אומר שהיא סדרת נעורים כפי שאנשים מסויימים טענו פה. אנשים הרבה יותר חכמים ממני כתבו ניתוחים מעמיקים על המשמעויות הנסתרות שבסדרה. אני אישית לא אנסה את כוחי בכך, בעיקר משום שאיני חושבת שאצליח לעשות חסד עם הרמה הגבוהה של הסדרה. מה שכן אגיד זה שבאפי היא יותר מסתם סדרה על ערפדים כפי שהצופה הלא מתמיד יחשוב. מעבר להיותה סדרת דרמה ופעולה מדהימה למדי, ישנם בבאפי מסרים רבים על החברה שבה אנו חיים ועל חיינו באופן כללי כבני אדם. נכון, מסרים אלה חבויים מתחת לאיפור הכבד של המפלצות, אולם מי שמקדיש מספיק מזמנו על מנת לצפות ברצינות בסדרה, פותח את מחשבתו ומוכן לקלוט דברים שמעבר, נוכח בפרטים קטנים אלה אשר שלובים באופן גאוני בין המפלצות והקרבות. גאונותה של באפי היא בדיוק בעובדה כי היא אינה עוד סדרת דרמה מזילת דמעות אשר משאירה את הצופה עם לב כבד ותחושת דכאון. באפי היא סדרה אשר מצליחה להעני'ק לצופה 45 דקות של הנאה, ובו בזמן ללמד אותנו משהו על העולם. ואתם יודעים מה, אפילו אם תגידו לי שהכל שטויות, שאין מסרים עמוקים, ושגם אם יש אתם לא מעוניינים להשקיע את הזמן בלנסות ולראות אותם - לא ניתן להתכחש לרמת הכתיבה הגבוהה של הסדרה. נכון, אין זו שפה פילוסופית כמו במרבית סדרות הדרמה, אולם גם אין זו שפה פשוטה אשר מזלזלת באינטליגנציה של הצופה. השפה אשר ג'וס ווידן יצר לאורך שנותיה של באפי היא פשוט גאונות. הסלנג, העקיצות הקצרות, הזרימה של הכל, חוש ההומור המיוחד - כל אלה מייחדים את באפי משאר הסדרות אשר נראו על מסכי הטלויזיה בשנים האחרונות. לאחר כמה שנים הגיעה הסדרה "אנג'ל", קצת יותר קודרת ורצינית מבאפי, אך עדיין מתאפיינת בכל אותן תכונות אשר הפכו את סדרת האם שלה לסדרת קאלט בעולם כולו. אז נכון, זכותכם המלאה שלא לאהוב את הסדרה, ואף להחזיק בדעה שלילית עליה. אך אנא הקדישו עוד דקה של מחשבה לפני שאתם משתמשים בשפה לא נאותה, ולא בוגרת, לתארה. אם לא למענכם, אז למען האנשים אשר כן אוהבים את הסדרה וקוראים את אשר כתבתם. kinspirit נ.ב. לאחר בחינת IQ מדוקדקת נוכחתי לדעת שרמתי אכן גבוהה יותר ממידת הנעליים שלי, אומנם בכשלוש נקודות, אך עדיין גבוהה יותר.

TUVIX

New member
הפעם הכתיבה שלך באמת הייתה טובה../images/Emo6.gif

Chakotay

New member
אהבתי את מה ש kinspirt כתבה אבל

למאמרי הפורום? למה? זה פורום סטארגייט! אני לא רואה שום קשר בין סטארגייט לבאפי חוץ מזה ששניהן סדרות טלויזיה.

למעלה