יש כאן מישהו?

dudmel

New member
יש כאן מישהו? ../images/Emo29.gif

עושה רושם שעוד לילה לבן בא עלינו לטובה. הצרצרים מצרצרים, הירח זורח, הרדיו מנגן, המקשים מתקתקים, הטורים מתכנסים והחודים של העפרון נשברים... מה איתכם?

עובד על כתבי יד....

ומחפש בנרות (סתם, זה רק ביטוי, אני מחפש בגוגל) תרגום נורמלי של כתב היד שאני אמור לתרגם לבד... אבל רוב סופה"ש לא עבדתי כמו שתכננתי, אז יש לי את הלילה להשלים פערים לקראת מחר. אני ממש מתגעגע לאפיגראפיה.... אבל כמו שאתה בוודאי רואה, כל כמה זמן אני לוקח "הפסקה מתודית" מן הלימודים ועובר לראות מה חדש בפורום (זה די מצחיק, עכשיו שאני חושב על זה: הרי הפורום האמיתי זה הפורום הרומאי ה-Forum Romanun, והוא כבר 2000 שנה ויותר לא מתחדש, אז אין חדש בפורום... ) דאנטה

dudmel

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר...

אבל זה נשמע הרבה יותר מעניין ממה שאני עושה... רוצה להתחלף?

לילה לבן../images/Emo29.gif

רק אמרת לילה לבן כבר נכנסתי לאווירה של שקט..בכל מקרה-אכן ניראה שאני הולכת להיות ערה עוד זמן מכובד. הרגע סיימתי להקליד עבודה בפילוסופיה,נקווה שהציון יהיה בסדר. חוץ מיזה,הכל שקט כאן..כולם ישנים חוץ ממני..אפילו החתולה שלי מנמנמת לה. נעים כאן,יש מוסיקה.איך אני אוהבת את הלילה! זהו..

dudmel

New member
אין ספק שהלילה הוא החלק היפה של

היממה... וגם הלימודים שלי בלילה פורים בהרבה מהלימודים ביום. כבר מזמן מזמן אמרתי שצריך להקים אוניברסיטה שתפעל רק בלילה! ו

dudmel

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif ../images/Emo96.gif

השחר הפציע ויום חדש הגיע
שיהיה לכולם אחלה יום|!

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

בוקר אור
שיהיה יום מקסים לכולנו
[אני מניחה לילה טוב עבורך?]

dudmel

New member
הלוואי לילה...

אני עדיין ער רצוף מאתמול בבוקר, ועוד יש לי הרבה מה לעשות לפני שאוכל להרשות לעצמי ללכת לישון...

SpyKid

New member
עטים עדיפים על עפרונות,

והחודים שלהם לא נשברים.

maverick 42

New member
הכי טוב עט-עיפרון

ככה אם נשבר החוד, שתי לחיצות ויש חוד חדש

iknow

New member
אבל אי אפשר לכתוב איתו כראוי

הוא משאיר סימן חלש על הדף. עט זה הכי נוח - מקסימום אם משהו יצא לא כמו שצריך - תולשים את הדף מהבלוק ויש חדש.

@יעל@

New member
הכי טוב מחברות.

כלום לא נאבד, ואח"כ בבית לסדר את כל החומר במחשב.

למעלה