יש כאן מישהו? אני בעבודה ונורא נורא משעמם לי... אנא, עיזרו באיזה חידוד לשון משובב על הבוקר...
א אקווה New member 29/4/02 #1 יש כאן מישהו?../images/Emo101.gif אני בעבודה ונורא נורא משעמם לי... אנא, עיזרו באיזה חידוד לשון משובב על הבוקר...
יש כאן מישהו?../images/Emo101.gif אני בעבודה ונורא נורא משעמם לי... אנא, עיזרו באיזה חידוד לשון משובב על הבוקר...
ז זיוי בת New member 29/4/02 #2 א קווה קווה דלה אומה קווה קווה קווה. זיוי [משועממת בעבודה? את מפוטרת]
א אקווה New member 29/4/02 #4 טוב, אז... לאחר שפוטרתי והתקלחתי במים החמים מהחידוד-שמש, עדיין משעמם לי... מצטרת שאני נופלת עליכם ככה, בדרישות לחידודים על הבוקר, ולא מספיק יצירתית כדי להביא חידודים משלי (כל העפרונות כבר נגמרו...) זה פשוט המקום הזה שמייבש לי את המוח...
טוב, אז... לאחר שפוטרתי והתקלחתי במים החמים מהחידוד-שמש, עדיין משעמם לי... מצטרת שאני נופלת עליכם ככה, בדרישות לחידודים על הבוקר, ולא מספיק יצירתית כדי להביא חידודים משלי (כל העפרונות כבר נגמרו...) זה פשוט המקום הזה שמייבש לי את המוח...
ה השחקנית הראשית New member 29/4/02 #5 מזל שרק המקום הזה מייבש לך ת´מח מקווה בשבילך שמקום אחר עדיין רטוב שחקנית הקו האדום של הכנרת
ק קרן קיימת New member 29/4/02 #6 מי מייבש? מה מתייבש ? צריכה להרטיב ? יש פורומים נהדרים שישמחו להרטיב לך.... לכי למר ארבל, תגידו לו קרן שלחה אותך.
מי מייבש? מה מתייבש ? צריכה להרטיב ? יש פורומים נהדרים שישמחו להרטיב לך.... לכי למר ארבל, תגידו לו קרן שלחה אותך.