יש כאן מישהו מרימון?

המורעל2

New member
יש כאן מישהו מרימון?

אני שוקל להתחיל ללמוד שם ואני אשמח אם מישהו כאן יעזור לי באיזה שתי שאלות. א)אפשר לתת למטאל לחיות שם ולשמר תכני דאבל או שצריך לחיות עם ג'אז כל הזמן? ב)עד כמה המבחנים הממיינים אכן ממיינים? דהיינו יכול להתקבל בן אדם ללא הכשרה מוזיקלית רשמית(מגמת מוזיקה בבית ספר)? תודה ותנו בראש PpPpPpPpPpPp

סטפניה1

New member
אשמח לספק לך מידע ולעזור לך

050-6518658 לפי הדברים שכתבת מקומך אינו שם אך אם אשמע את כוונותיך המוסיקליות לעומק אוכל לומר לך יותר. ברק

BlaMaster

New member
בן אדם עם כל הכבוד...

אני חושב שאין לך זכות לאמר מי מתאים לרימון או לא... כמובן אתה תלמיד שם והכל אני מניח אבל לאמר אם הוא מתאים או לא זאת כבר טעות ואז עוד להתנשא ולאמר שמרום מעמדך אתה תבחן דרך שיחת טלפון האם הוא מתאים או לא זה קצת מרגיש רקוב לפי דעתי... האנשים היחידים שיש להם באמת הזכות לאמר זאת אלה ועדת הקבלה של בית ספר רימון... תודה רבה

BlaMaster

New member
אני לא אהבתי את ההתנשאות

כי הדעה שלו לדעתי הייתה מתובלת בהתנשאות מסויימת. " לפי הדברים שכתבת מקומך אינו שם אך אם אשמע את כוונותיך המוסיקליות לעומק אוכל לומר לך יותר ". אני לא אוהב את הצורת התבטאות הזו. בנוגע לנושא שלח לדוגמא אי מייל לאיתן איבוקביץ' שהצהיר בפה מלא שאין לו בעיה עם המנהג ושאל אותו את השאלות זה הכל. תודה. שרון.

למעלה