יש כאן מישהו מחדרה?

שי רגב

New member
יש כאן מישהו מחדרה?

אם כן: אני מחפש את השם ו/או הטלפון של החנות לציוד לאמנויות לחימה שיש ליד הפיאצה. תודה!

שי רגב

New member
אני ירדתי בקסטינה

לפחות היית מקמיץ מקפיץ מפקיץ מקפיץ מקפיץ מקפית מ מק מקפ מקפיץ מחדרה... (מאת אחד שלא יכול להגיע לת"א לקנות חליפות אימון ונאלץ ללכת עם חליפות פז"מ מחוררות...)

idv

New member
לא מוכרת לי חנות

אומנויות לחימה ליד הפיאצה אבל אני אבדוק בשבילך

שי רגב

New member
קיימת בטוח

ברחוב שמגיע מכיוון השוק, ליד הקונדיטוריה שבצד ימין (הבעיה היא שאני זקוק לשעות הפתיחה שלה, ואין לי את הטלפון לברר...). ממקורות שונים שקיבלתי - יש להם אחלה ציוד וחליפות. בכל אופן - תודה!!

בודוקאן

New member
בקרוב יהיו לנו חליפות

איזו חליפה אתה מחפש? יהיו לנו חליפות ג'ודו של "מוסקיטו" וגם חליפות קראטה של "טוקאידו". כנראה בימים הקרובים.

שי רגב

New member
בשבילי: מידה כמו שלך (לא?)

חליפות ג'ודו יש לי (שתיים טובות, שאני מאוהב בהן), הבעיה שאני חושב שסוף סוף כדאי שתהיה לי כבר אחת שחורה (נובלס אבליג'...). חוץ מזה שאני זקוק לעוד אחת (לתלמידה), במידה כנ"ל ועוד לפחות אחת לילד. רעיון טוב יכול להיות לצבוע מלבן לשחור, אבל איך עושים את זה? ואיפה משיגים חומר (לא "לבן"...
)??

שי רגב

New member
התכוונתי: Noblesse oblige

ברור שאעדיף חליפת ג'ודו (שחורה), אבל זה גם שאלה של מחיר...

בודוקאן

New member
חליפת ג'ודו שחורה ../images/Emo6.gif

שי עיוני, תחליט: או חליפת ג'ודו או שחורה. ג'ודו עושים בחליפה לבנה, ועכשיו מותר גם בכחולה. מה זה מותר?? על אפם, חמתם וזעמם של היפנים. האירופאים נלחמו במשך שנים להכניס חליפה כחולה, "בשביל הטלויזיה". היפנים התנגדו בכל כוחם, וזו היתה מלחמה שערה. לפני כשנתיים (אולי שלוש) האירופאים ניצחו. זה לא אומר שהיפנים השלימו עם זה, אבל, זה מה יש. עכשיו אתה רוצה להכניס להם גם שחור....

שי רגב

New member
הזכוכית מנירוסטה, החלונות משוודיה..

אתה הבנת את זה ברוך? (ובתרגום רש"י: החליפה היא חליפת ג'ודו, אני אצבע אותה בשחור, אי"ה...).

קוזושי

New member
תרשמי לי אחת ../images/Emo45.gif

אני לא מכיר את הטוקאידו, אבל מזמן אני חומד לי איזו מוסקיטו. אם טוקאידו יותר טובה אולי אעדיף אותה. זה גם יהיה סיבה לבקר אתכם.

בודוקאן

New member
מסודר

אתה לא רוצה טוקאידו, כי אלה חליפות קראטה
170 ס"מ או 180? (ז"א 5 או 6). שבוע טוב ותודה על אתמול.

קוזושי

New member
תודה

אני 180 ס"מ אין לי מושג אם זה 5 או 6 כי במיזונו למשל 5 זה 190 ס"מ אבל כנראה אצלהם המידות שונות ואני 6 תודה גם לך, מאד נהניתי

tanka

New member
אברר

אני חדרתית ובמקרה (או שלא) יצא לי לעבור שם הערב, אברר את שם החנות ואגיד לך (כרגע אני לא זוכרת)

שי רגב

New member
תודה!

אשמח אם תשיגי מס' טלפון או שעות פתיחה (אני לא חדרתי, וכל נסיעה אל "העיר הגדולה" כרוכה באופרציה רצינית, שלא לדבר על הליווי המשוריין, האבטחה וכד'...
).

שי רגב

New member
תודה!

אשמח אם תשיגי מס' טלפון או שעות פתיחה (אני לא חדרתי, וכל נסיעה אל "העיר הגדולה" כרוכה באופרציה רצינית, שלא לדבר על הליווי המשוריין, האבטחה וכד'...
).

idv

New member
שם החנות - הידור

אין שלט עם שעות פתיהה וטלפון אבל יש שלט שם בחופשה עד ל 2.12.03

למעלה