יש כאן מישהו מבתים?

יערית

New member
יש כאן מישהו מבתים?

אז למה שאני לוחצת על הפירסומת כולם מתגלגלים מצחוק למעלה? מה הקטע?כאילו אם אני כן מבתים אז זה מצחיק מישהו? ממש חוצפה,אחלה עיר בתים(מזל שאני מכ``ס),עיר של אנשים צדיקים,אני לא נגד העיר,אני חושבת שהטיילתל שלה נהדרת,הבנות השחורדיניות שם מהממות,בכלל בתים זו לוס אנג`לס הקטנה. אז להנהלת תפוז:בבבקשה ממכם,בפעם הבאה שאתם צוחקים על מישהו, אולי תפרסמו את השרת שלכם למעלה(הצחוק הכי גדול). שלכם בכינות ואהבה- יערית.

אריה כנס הביתה, סגור את התריסים

כי מכל הבתים מציצים בך השכנים ובודקים בעיניים כלות מה רואות בך השכנות. אז אם תרצה מהם להסתיר את סודך הכל כך זעיר הגף התריסים הורד וילונות ושמור את סודך מפני השכנות. לא סתם קניתי את הטלסקופ

ariegur

New member
בתור פסיכולוג עלי להודיעך שאת חייה

בתוך קונפליקט. ``מכל הבתים מציצים בך השכנים ובודקים בעיניים כלות מה רואות בך השכנות`` ממשפט זה ברור שהשכנות רואות בי משהו, והשכנים מתים לדעת מה ואולי הם גם קצת מקנאים (לפי ה``עיניים כלות``). במילים אחרות, השכנות רואות בי משהו, בודאי מספרות על כך, והשכנים מתים אף הם לראות. החלק השני אומר ``ושמור את סודך מפני השכנות`` . אבל הם כבר ראו (בחלק הראשון), וכבר סיפרו לשכנים, וכנראה שמה שהם סיפרו גורם לשכנים לנסות גם לגלות ``בעיניים כלות``, אז איך עכשיו אני יכול לשמור בסוד מה שהן כבר ראו וסיפרו ? התופעה הזו של חיים בתוך קונפליקט, כפי שבא לידי ביטוי בחיבור שלך, היא תופעה ידועה אצל נשים שבזמן ילדותן, הוריהם נהגו לריב ולהתכסח, והן הילדות, היו מזדהות פעם עם האם ופעם עם האב. חוסר היכולת להזדהות באופן ברור עם אחד מההורים, בא באופן ברור לידי ביטוי בחיבורך כשפעם השכנים כאילו שמעו סוד שהם מתים לראותו בעיניים כלות, ופעם גיבור הסיפור נידרש לשמור את הסוד שלמעשה כבר התגלה בחלקו הראשון של החיבור. מספר פגישות ותשלום של 50,000 ש``ח יכול לפתור את בעייתך. אגב, איפה לאונרד ? אריה

אפשר גם?

כי יש לי פיצול אישיות לפעמים אני בעצמי לאונרד אני שתכף פורצת בנק כדי לשלם

ariegur

New member
צריך לשלם לי 10,000 ש``ח

כדי שאוכל להחליט אם אפשר גם. בדרך כלל התשובה היא לא, אבל למיכאלה יש אצלי פרוטקציה. חוץ מזה, מאחר ואת אלמנה כחולה, הייתי ממליץ על קונפיוז, יש לו זרע כחול - אולי יש קשר ? אריה

ariegur

New member
אני אשקול בחיוב, אבל קודם את

צריכה לשנות את שמך ל - אלמנה כחולה לה . אריה

כל החיבור שלך =

כי בחרת להתעלם מהסיבה שכדאי לך לסגור את התריסים ובכדי לא להתעלם ממנה שוב הצץ למטה אריה ואם אתה לא רואה אותה אמכור לך בזול את הטלסקופ שלי

ariegur

New member
כשאני מסתכל למטה,

אני רואה רק דבר אחד. אבל, אם כבר אז בואי ותגלי לכולם מאיפה המומחיות שלך לגבי מה אני רואה כשאני מסתכל למטה ? כי לפי מיטב זכרוני, כשהסתכלנו ביחד למטה אצלי, דווקא מאוד נהנית. אריה

לאונרד

New member
הוא כאן

שעה מקסימה לבקר אצלכם. אריה! מה נשמע! יש משהו חדש? הלו הלו!!!! אינני שומע הלו הלו. סתם מתיחה. לא! לא שום דבר רציני. שלחחחחחחחחחחחחחחחחח לאונרד

למעלה