יש כאן מישהו מאילת?

FlyingElvis

New member
יש כאן מישהו מאילת?

שלום לכולם יום ראשון ושני הקרוב אני אהיה באילת באיזה כנס במלון ושם אין את הערוצים עם פוטבול (הייתי שם גם בשנה שעברה - וזהו הייתה פעם אחרונה שפיספסתי משחקים בשידור ישיר). מישהו כאן יודע על איזה מקום באילת איפה אפשר לראות משחקים? מודה מראש

Yo-man

New member
ברוך הבא, אלוויס

אני לא יודע על אף חבר פורום מאילת, אבל טוב שתהיה לנו נציגות בעיר הנופש הדרומית. איך הגעת לפוטבול ? מי הקבוצה שאתה אוהד ? האם יוצא לך להגיע הרבה לת"א (אולי תוכל לשחק איתנו בספורטק באחד מימי השישי) ? תיפתח, גבר. תיפתח

modz0r

New member
אהמ

נראה לי שהוא אמר שהוא יהיה באילת.. לא שהוא איילתי :x

FlyingElvis

New member
תודה ותשובות

Hey, Yo-man Thanks for welcoming כעת תשובות לשאלותך :) קודם כל Flying Elvis זהו כינוי של סמל של פטריוטס ואני כמובן אוהד שלהם, וכבר הרבה שנים (9 ליתר דיוק). ואיך הגעתי לזה? כנראה מאין ברירה :) כשהייתי בסדיר בסוללה היתה לנו טלוויזיה שקלטה שני ערוצים - ערוץ ראשון ו... METV. אז ראיתי שם משחקי פוטבול - ואחת הקבוצות היתה עם שם כמו הסוללה שלי - Patriot. את האמת שיחקתי איתכם בספורטק פעם או פעמיים, אבל יש לי בעיות בצוור שמחמירות אחרי המשחקים - אז אני לא מסתקן יותר. דרך אגב, הנה מאמר נחמד על פטריוטס (יש שם גם הסבר על Flying Elvis): http://en.wikipedia.org/wiki/New_England_Patriots נ.ב. אז אף לא מכיר איזה מקום באילת?

RoyBehar

New member
אני יודע על מקום אחד אולי

לפני כמה שנים טובות כשעוד הייתי בתיכון, היינו באילת בטיול שנתי בדיוק ביום שהברונקוס האהובים שיחקו בסופרבול מול אטלנטה. אחרי המון בירורים גיליתי שהאנדרגראונד משדר את המשחק. אני לא יודע אם הם משדרים כל משחק, או רק את הסופרבול, אבל שווה בדיקה. בהצלחה. מקווה שתמצא.

למעלה