יש כאן ירושלמיות ?

רינת ל

New member
יש כאן ירושלמיות ?

אני אמורה להיות בירושלים בטיול משפחתי בשישי הקרוב. ה"מבוגרים" מתכננים סיור ביד ושם לכ-שעתיים ואני מחפשת מקום להיות בו בזמן הזה עם הגוזלים (שלי בני 5 ו2 אבל נראה לי שיהיו עוד והם מסתובבים סביב הגילאים הללו). האם אתן יכולות לספר לי על גן משחקים נחמד/מיוחד או סתם מקום נעים עם צל שאפשר להיות בו בנחת ? אם זה יהיה במרחק קצר מיד ושם זה בכלל יתרון, אבל לא הכרחי. תודה מראש לכל העונים והעונות (יש פה בעיקר עונות, לא ?)

shan26

New member
לא מומחית

עובדת באיזור די הרבה זמן אבל עדיין לא ממש מומחית, בכל אופן עולים לי שני רעיונות: 1. גן החיות - לא קרוב מאד, דורש נסיעה של כ-15 דקות משם, וגם עולה כסף (מגיל 3) אבל לדעתי זה הדבר הכי אטרקטיבי. גן חיות מ-א-ד מוצלח. 2. הגן הבוטני - זה כן קרוב ליד ושם - 3-5 דקות נסיעה. בעקרון גם יש תשלום בכניסה, אבל לאורחי בית הקפה "קפית" הכניסה חופשית. בית הקפה יושב ליד אגם נחמד עם ברבורים וברווזים, בנוסף יש דשאים שאפשר לרוץ ולהשתולל, יש חממת פרפרים (בודקים תשלום בכניסה אליה, בעקרון כרטיס הכניסה הכללי מכיל את הכניסה לחממה). חשוב לציין שהאגם כמעט כולו בשמש, אבל בדשאים יש צל. בנוסף יש רכבת שיוצאת כל שעה עגולה מליד האגם, לסיבוב של כ-20 דקות. לעיני המבוגר הסיבוב לא מרשים במיוחד לדעתי (הגן נראה די יבש עכשו בקיץ) אבל הבן שלי בן שנה ושמונה מאד מאד נהנה. אין מתקנים או אטרקציות כאלה, ראיתי ליד החממה הפעלות יצירה אבל אני לא יודעת אם זה רק לקבוצות מאורגנות או פתוח לכל אחד. בטח יש גם סתם גני משחקים נחמדים באיזור, אבל אני לא מכירה כי לא גרה קרוב, אשאיר לאחרות לענות לגבי זה... תהנו!

מול הגן הבוטני יש את גן ניות

מקום נחמד עם המון דשא וצל ומתקנים חדשים. ליד קניון מלחה יש את גן אלמליח שהוא גם נחמד המון דשא ומתקנים. קצת יותר רחוק משם (משו כמו 10 דקות נסיעה) יש את פארק זיננדברג בגילה, המון דשא ומתקנים. יש את סאקר שגם כנ"ל. ואת גן הורדים.

רינת ל

New member
../images/Emo39.gifתודה

נשמעות הצעות מצוינות, אשמח לשמוע עוד, כדי שאוכל להמשיך להתלבט כמו שאני אוהבת...

פלגיה

New member
גן המפלצת

ממשיכים ישר מיד ושם ברחוב הנטקה עד סופו. נסיעה של שתי דקות. לילד בן חמש זה ממש אטרקטיבי (מגלשות גדולות), ילד בן שנתיים יוכל לשחק בחול.

לא ממליצה על המפלצת

המגלשות גם לא בטיחותיות וגם מפחיייידות ברמות, הגדולה שלי בת שלוש וחצי עלתה על אחת מהן ופשוט הלב שלי נפל עד שהיא ירדה בשלום (סגרתי את העיניים חזזזזק וצעקתי לבעלי שיילך לתפוס אותה אם היא נופלת).

למעלה