יש כאן חובבי פורמולה 1?

טל השני

New member
אני חובב פומולה 1

אוהד של קבוצת פרארי במיוחד של שומאכר הייתי השנה בהונגריה בזמן הפורמולה שם וראיתי את אחד מהנהגים: היינץ פרנצן הוא היה באותו מלון שאני הייתי אז ראיתי אותו ביום של המירוץ אדום עולה!!!

© DrorZi

New member
זה שני דברים שונים (ואזהרה ! )

זה ממש שני דברים שונים, לגמרי ! ואני כבר מזהיר אתכם, כל אלה שיש להם RTL, כי לי אין אני הולך לראות את השידור החוזר ואני רוצה לראות אותו בלי לדעת כלום, אז מי שלא רוצה להסתבך עם מנהל הפורום (זה אני) שלא יעלה לפה שום פרט עד השידור החוזר, קפיש
דרור זי

מצמץ

New member
בטח שאוהבים אבל

פשוט נמאס לנו לענות על השאלה הזאת כל הזמן (בלי להעליב) אישית אני מת על שומאכר אבל אוהד את קוצת מקלארן. מצמץ, כל השכונה "רכבו" על השאלה הזאת

kitt

New member
אני אוהב את מקלארן-פורשה עם פרוסט

וניקי לאודה

ylikonen

New member
זה הפעם הראשונה שלי בפורום פה

וזה הפעם היחידה שאני שואל את השאלה

ylikonen

New member
הקבוצה העדופה עלי הם מקלארן

ומיקה האקינן וגם קימי רייקונן בכל מקרה הסיבה שאני שואל זה כדי לבדוק אם יש טעם לעשות עצומה בשביל פורום פורמולה 1 כי אני חולה על הספורט הזה

מצמץ

New member
לאחר עיון קצר בפורום האופניים

שמדבר רק אבל רק על תריאתלון וראיית סגנון הכתיבה ה
שלהם בסגנון של "בובי מתי אתה יוצא לרוץ מחר בבוקר" וחוסר האקשן והעניין (הם מדברים בסגנון של אצילים אנגלים או "צפונבונים" כפי שטווינגו בטח היה מכנה זאת). אני מפחד שהקמת פורום שידון רק בפורמולה אחת יהיה נדוש ודומה לפורום האופניים, שידון בחדשות נטו (וחוץ מזה על כמה נושאים כבר אפשר להתווכח חוץ מאיזה קבוצה או נהג הם הכי טובים? שאלה כבר ויכוחי "טעם וריח"). ylikonen, אל תדאג בפורום הזה מדברים גם מדברים על פורמולה אחת אלא שכאן "החיספוס" וההתגרות שבכתיבה ילהיבו יותר ואתה גם תילמד קצת פרטים על מכוניות. אני אישית למדתי פרטים על תקלות ודרכי הטיפול בהן מדיברי איציק ודרור (וכמובן גם את שיחת "הפלאשינג" והשמנים הארוכה) מצמץ, אוהב פורמולה אחת אבל חושב שפורום שיסוב סביב נושא זה נידון לכישלון מראש (אולי אני טועה אך זאת דעתי)

ylikonen

New member
אז מה דעתך על פורו ספורט מוטורי?

בקשר לכל מה שקשור לפורמולה 1 אני חולה ואני מוכן להתערב שאין פה מישהו שמבין בזה יותר ממני. בכל מקרה אני גם חובב מרוצי ראלי, לה מאנס וכל שאר המרוצים שיש. בכל מקרה אני רואה שכאן בכלל אבל בכלל לא מזכירים מילה על פורמולה 1. לדוגמא היה מירוץ באינדיאנפוליס לפני יומיים ואף אחד לא כתב שהאקינן ניצח או שמייקל שומאכר היה שני או משהו שקשור גם חדשות לא כותבים כאן, כמו שרייקונן שנה הבאה במקלארן במקום האקינן שלוקח שנת חופש אני פשוט חושב שאם יהיה פורום על זה אז כל החובבים יכנסו ויתעדכנו לחדשות וידונו כי כאן אף אחד לא כותב על זה ואני בטוח שיש הרבה חובבים ומעריצים

מצמץ

New member
כפי שאמרתי "אולי אני טועה"

אבל אני לא חושב שפורום בתחום זה נחוץ. במידה ואתה מבין בזה (אולי באמת יותר מאיתנו, אינני יכול לשפוט עדיין), נשמח לדון איתך בעניני פורמולה אחת וללמוד ממך ואף לשמוע ממך עדכוני חדשות. נ.ב. שכחתה לומר שיש שמועה ששומי שוקל לפרוש ולהתעסק עם עסקי הקארטינג שלו בגרמניה (אני מקווה מאד שזה לא נכון). נראה לי שיש פורום פורמולה אחת בWWW.SUPERCARS.NET להנאתך, אבל את מוזמן לבקר אותנו מידי פעם ולספר לנו חדשות.

מצמץ

New member
אז בוא תלמד משהוא בנוגע לשמועות

בספורט (לאו-דווקא מוטורי) הסוכנים של הספורטאים המפורסמים, מפזרים בסוף העונה את השמועה על כך שהספורטאי עומד לפרוש ואז הקבוצות/חברות שרוצות את הספורטאי הנ"ל ישר פותחים את פנקס הצ´קים ומוסיפים "טיפ" בשביל שישאר או שיחתום אצלם. במקרה של שומי, שהוא הספורטאי שמרוויח הכי הרבה כסף לאחר שג´ורדן פרש(וגם עכשיו לאחר שהוא חזר), אני לא חושב שחסר לשומי כסף, ואני חושב שפרארי יפתחו את הארנק בשבילו גם בלי שיצוצו שמועות. ולכן אני לוקח את השמועה ברצינות.

ylikonen

New member
נחכה ונראה

בכל מקרה יכול להיות שזה נכון אבל ברעיון שהוא עשה לפני חודשיים הוא אמר שברגע שהוא יראה שיקום נהג חדש והנהג יותר טוב ממנו אז הוא יפרוש. בכל מקרה יכול להיות שזה נכון אבל אני מקווה שלא כי פורמולה 1 זקוקה לנהגים כמוהו, גם חבל שהאקינן לוקח שנת חופש כי גם לו זקוקים

© DrorZi

New member
לכולם :

נתחיל ב ylikonen, ברוך הבא לפורום, זהו פורום רכב ומדברים פה על כל מה שזז על 4, ויש לו מנוע, יש פה מספיק חובבי F1, ראלי, לה מאן (ה"ס" שקטה) ואים בעיה להתחיל דיון על זה, אם רק יהיה לנו מה להגיד. לגבי חדשות, יש מספיק אתרים לזה ומי שרוצה מתעדכן, אין בעיה אם תביא חדשות ותשאל לדעתנו, איש איש ודעותיו יענו, אבל כמו שאין פורום grand prix כי לא יהיו לו משתתפים והוא נדון בתוך פורום אופנועים לא יהיה פורום F1 כי לא יהיו משתתפים, כל מה שיהיה בפורום זה שמועות והודעות אהדה/שנאה ... AC, מחקתי לך את ההודעות כי : א. F1 שייך ועוד איך שייך לפורום ב. ההודעות הגיעו לפסים אישיים
דרור זי, עדיין לא מאמין ששלוש הקפות לסוף הלך המנוע של בריקלו.

ac cobra

New member
צודק

וכשמייקל אמר שהוא מעדיף שהמנוע שלו ילך במקום רובנס נ.ב השנה קרה אותו דבר למיקה לא זוכר איזה מירוץ אבל ממש בפני האחרונה הלך לו המנוע ומייקל רשם לעצמו עוד נצחון

ylikonen

New member
קודם כל באמת חבל על באריקלו

היה לו מירוץ מצוין. והמסלול שהלך להאקינן המנוע לקראת הסוף היה בספרד יכול להיות שאם הוא מסיים את המירוץ כל התמונה היית שונה לגמרי היום אבל אי אפשר לדעת

למעלה