יש כאן ותיקי סנסור?

יש כאן ותיקי סנסור?

אז אתמול סוף סוף התחברתי לסנסור של גפן מדיקל- נביגייטור (הצ'ופרים שמביא איתו ההריון...)... ואחרי ההתלהבות הראשונית ואחרי שחזרתי על המשפט "איך הסתדרתי עד עכשיו?" לפחות 700 פעמים במהלך היום בלילה קרה משהו מוזר.... בעלי העיר אותי בהיסטריה בסביבות 3 כי המכשיר צווח וצרח שאני בהיפו, לא הרגשתי בהיפו... בדקנו ידנית והייתי בכלל על... 130! זה נורמלי טעויות כאלה? זה נפוץ או שמשהו בסנסור שלי תקול?

ואם כבר שאלה שניה... יש לי אישור עד יוני 2014, ואני כבר רואה שאני ארצה עוד

מישהו יכול להגיד לי מה העלות כשאתה לא אשה בהריון...? ואם יש סיכוי לאישור אם אכתוב מכתב ואסביר שיש לי כל מני סיבוכים וכו'...?

תודה!

IrisPeleg

New member
נורא פשוט לרצות עוד הריון

למה להסתבך בעלות. תגידי שאת רוצה עוד הריון ומכסימום לא מצליחה.....

עם כל הסיבוכים שההריונות הביאו איתם

אצלי, נראה לי שאם אגיד לאיזשהו גורם רפואי שאני מתכננת עוד אחד יזרקו אותי מהרופה
ברצינות, זה פשוט לא הגיוני במקרה שלי, זה די ברור שלא יהיה עוד הריון המצב גם ככה על הפנים.

הדרי י

New member
סנסור ומגבלותיו

בוקר טוב
עם נסיון של שנה כמעט עם הסנסור של גפן מדיקל על ילדי אוכל לתת לך טיפים רבים כשהירעה כאן קצרה...
אחד הדברים העיקריים שגורמים לכך שהחיישן יראה נמוך בעוד הסוכר תקין במהלך השינה הינו מיקומו בגוף. יש מצבים שהשכיבה על מיקום הסנסור יוצר לחץ המונעת חילוף ורענון של הנוזל הבין תאי באיזור החיישן וכך רמת הסוכר באיזור זה יורדת בעוד רמת הסוכר האמיתית בדם תקינה.
את מוזמנת להתקשר טלפונית, אם תרצי תפני בפרטי ואמסור לך המספר

shugale

New member
סנסור ENLITE

שלום לכם,
אני מחוברת מספר חודשים לסנסור של מדטרוניק ורוב הזמן מאד מרוצה אם כי גם אצלי הלילה הוא החליט שאני במגמת ירידה ולראשונה אכלתי מבלי לבדוק, כי חששתי מהיפו, וכשחזרתי למיטה, לצערי היה לי סביב ה-200.. כשהבנתי שהוא לא מסונכרן (ערך ה-ISIG היה נמוך מ-10) ביטלתי את ההתראה הקולית על ירידה בסוכר, כדי לישון. כנראה שזה קורה מתזוזות בשינה, ולחיצות על הסנסור. עוד לא מצאתי את המקום הנכון לשים את הסנסור, בעיקר בקיץ שבו קשה לשים את הסנסור על הזרוע. על הירך ניסיתי במשך שבועיים והמכנסיים שלי לוחצים עליו וראיתי כמה שהסנסור מציק לי, להבדיל מפרפרית המשאבה.
אשמח לשמוע טיפים בנושא הסנסור ונראה לי שהעצה של תכנון ההריון נכונה ואכן רלוונטית.
שנה טובה ומאוזנת!

הדרי י

New member
יש לזכור כי...

המספר שמראה החיישן הינו רמת הסוכר בדם שהייתה כ10 דקות קודם

תומרונתם

New member
מנהל
זה בדיוק הבעיה שלו...

כשהוא עובד טוב, הוא ממש נהדר. משהו כמו שכתבת, "איך יכולתי בלי זה". אבל הרבה פעמים קורה שהוא לא עובד טוב, בין אם זה החיבור, או התקשורת, או הזוית, או הזמן שעבר מאז ההחלפה, או מליון ואחת סיבות - שבגללן הוא לא מדוייק. ואז זה מעצבן, מאוד. בעיקר אם זה בלילה...

ותתחדשי

הדרי י

New member
סנסור עובד טוב כן או לא? תלוי...

מנסיוני למדתי שכדאי מאוד שהכיול הראשוני יתבצע בזמן שהסוכר יציב ככל שאפשר, כלומר כשעתיים אחרי אוכל ובולוס ולפחות רבע שעה ללא אוכל אחרי הכיול.
ובכלל להשתדל לעשות הכיולים היומיים הנדרשים לא בזמן קרוב לאוכל או בולוס פעיל בשיאו.
וגם זה לא תמיד עוזר....

למעלה