יש כאן הודעה

god knows why

New member
יש כאן הודעה

על התמודדות עם געגועים לאחות שנמצאת בהודו. אבל היא עוד מעט חוזרת. מה עם התמודדות עם געגועים לאדם שלא יחזור? איך עושים את זה? או איך, לפחות קצת, מתגברים על זה?

אפשר גם לכתוב למי שלא חוזר...

גם אם המכתבים נשארים אצלנו, אבל הם למעשה נשלחים דרך הלב ובאיזשהו מקום יגיעו אל אותו אדם.

magenta73

New member
כשסבתא שלי, המקסימה שלי...

מתה... וזה הדבר הכי נורא שיכלתי לדמיין בחיים שלי, מעבר להלם ולצער ולדמעות ולהכל, כתבתי לה מכתב. כתבתי בדיוק מה אני מרגישה, ומה היתה תחושת הפספוס שלי, לגביה וכו'... מה לא הספקנו... הפחד שלי היה שהיא לא ידעה כמה אני אוהבת אותה. ואז נזכרתי שכל פעם שהייתי אומרת לה "סבתא, אני אוהבת אותך" היא היתה עונה לי "אני יודעת"... אז, בזמנו, קצת התעצבנתי שהיא לא עונה לי "גם אני אותך". אחרי שהיא מתה... בירכתי על התשובה הזאת. בגדול, געגועים קיימים ואפשר להתמודד איתם. זה לא אומר שאני לא מתגעגעת אליה, לריח שלה, לחיבוק שלה, לאוכל שלה... ברור. הדמות שלה צרובה לי בלב/בראש/בעיין והיא חלק ממני... ובגלל זה אני גם יודעת, שהיא אולי הלכה, פיזית, אבל היא תמיד שם, אצלי בלב... מה שלי הרבה יותר קשה זה להתמודד עם אי וודאות ותשובות שלא נענו... לכן - לרשום רשימה, מכתב, של מה שנראה שלא נענה... ואז לבדוק טוב טוב ולראות שזה אכן נענה... יעשה רק טוב...

צילה 666

New member
למה שלא יחזור?

אולי הוא לא יחזור למקום שהייתם בו יחד, אבל כל עוד הוא קיים ניתן לפגוש אותו אחר. לסוע אליו או להביא אותו אליך. אוהבים את אותו אדם?!- עושים הכל כדי להביא למצב של תקשורת איתו. געגועים יכולים להגדיל את הכאב שמתמקד בחוסר של אותו אדם אלינו, לכן, עדיף לשמור תמיד קצת קשר. וכמו שמישהו כאן אמר לי - אפשר לאתר כל אדם.

למעלה