יש כאן אנשים ש.... עושים ג´גליניג עם אש?
ד דוויל סטיקס 68 New member 26/8/02 #2 חלקנו, אם כי המומחים שלנו לנושא הם moon light boy ו- jugglingD שים לב לגלריה מההופעה של רון(moon light boy)
חלקנו, אם כי המומחים שלנו לנושא הם moon light boy ו- jugglingD שים לב לגלריה מההופעה של רון(moon light boy)
C Cherry On The Cream New member 27/8/02 #3 הנה כמה תמונות של אחי הוא למד לעשות ג´אגלינג בתאילנד אולי ראיתם אותו בחוף התופים מתופף...
C Cherry On The Cream New member 27/8/02 #9 איפה הגלריה נמצאת? יש לי עוד תמונות אם תרצה ,והן בגודל יותר גדול מ-500 פיסקלים,פשוט אי אפשר להכניס לתפוז תמונה שיותר גדולה מ-500 פיסקלים.
איפה הגלריה נמצאת? יש לי עוד תמונות אם תרצה ,והן בגודל יותר גדול מ-500 פיסקלים,פשוט אי אפשר להכניס לתפוז תמונה שיותר גדולה מ-500 פיסקלים.
M macman New member 27/8/02 #10 בגלריות למעלה... ראה קישור הגלריה בתוך הגלריות שמופיעות בקישור למעלה... בכל מקרה, אני מצרף קישור לגלריות. עודד.
בגלריות למעלה... ראה קישור הגלריה בתוך הגלריות שמופיעות בקישור למעלה... בכל מקרה, אני מצרף קישור לגלריות. עודד.
M macman New member 27/8/02 #11 נ.ב.: שלח לי התמונות בדוא"ל אל [email protected] אנחנו מקבלים שטח אחסון גדול יותר ושם אני אשים את תמונותיו של אחיך... עודד.
נ.ב.: שלח לי התמונות בדוא"ל אל [email protected] אנחנו מקבלים שטח אחסון גדול יותר ושם אני אשים את תמונותיו של אחיך... עודד.
M macman New member 28/8/02 #13 את צודקת, את באמת בת... מצטער על הפניה בלשון זכר... אשתדל לשים לב בהמשך... עודד. בכל מקרה שלחי לי את התמונות (באיכות הגבוהה), אני אכניס אותן...
את צודקת, את באמת בת... מצטער על הפניה בלשון זכר... אשתדל לשים לב בהמשך... עודד. בכל מקרה שלחי לי את התמונות (באיכות הגבוהה), אני אכניס אותן...
C Cherry On The Cream New member 1/9/02 #14 אממממ...... שלחתי לך את התמונות תסתכל באימייל!!!! תמונות באיכות טובה
C Cherry On The Cream New member 1/9/02 #15 אתה הולך לשים את התמונות האלו גם בקישור?????????......אם כן תגיד לי
M macman New member 1/9/02 #16 קיבלתי ואני אעלה אותן בקרוב יש בעיה טכנית כלשהיא, אבל ברגע שהן יעלו, הפורום יידע! עודד.