יש כאן אנשים שרצים?

MMM...

New member
יש כאן אנשים שרצים?

אני מתכוון פעם ביום-יומיים, 5-10 קילומטרים. יש מישהו? יש לכם מה להגיד על הריצה, חוויות, וכו`... :)

V. Ghost

New member
4.5

אני התחלתי לפני שבוע עם ריצות בערב של 4.5 ק``מ..רצתי פעמיים אחרי זה הכל היה תפוס לי...כי כבר איזה חודש לא התאמנתי...ואני היום אחזור שוב לזה

V. Ghost

New member
ביקשת חוויות.?

אז אני אוהב לרוץ בעיר..עם נוף שונה..זה יותר קל..תציב לעצמך מטרות...וזה ממש כיף להגיע אליהם...תעשה מתיחות אל תתעצל...אחרי זה תלך עם כאבים...אני באופן אישי...אחרי הריצה קונה לי קולה במקדונלד...וחוויה לא נעימה זה לחזור מסריח מזעה באוטובוס ואני שונא שונא..שאנשים מתיישבים לידי אחרי זה...במיוחד כל מיני בנות...שככה היו שמחות לשבת לידי...אחרי זה נראה לי כבר לעולם הן לא ישבו לידי

erlich

New member
מודה באשמה :)))

אני רץ מתי שבא לי. ולא תמיד רק בשביל לרוץ אלא לפעמים סתם כי זה נראה לי רעיון טוב. למשל היום לקחתי את אחי הקטן לחבר בצד השני של הישוב דרך דרך קיצור ואז חזרתי את הדרך הארובה בריצה. סתם כי התחשק. אני מאוד אוהב לרוץ. תאמת אני די מכור לזה. תשאל את קורט גם הוא אוהב :) חוויות? חוץ מהפעם שהלכנו מכות עם ערבים? אין הרבה. סתם ריצות רגילות בשטחים לא יציבים מבחינה מדינית וביטחונית. (ד``א יצאנו די בסדר מהמכות האלה, חחח.. קצת סימנים כחולים מהמקלות שהיו להם אבל אני חושב שדי פירקנו להם את הצורה... אבל אני לא אלים מטבעי.. רק כשצריך... אם תרצו אני אספר פה את הסיפור המלא.) כשאני רץ בשביל לרוץ אז זה בערך 4-5 ק``מ כי זה הכי בריא. ותמיד על חול ולא על כביש או משהו. תודה, ארז.

Hell is beige

New member
רולר בליידס

15 ק``מ בלי עצירות פעמיים בשבוע... חוצמזה אני גם הולך הרבה, יוצא לי לעשות הליכות של 2 ק``מ בערך 8-12 פעמים בשבוע - לצופים ובחזרה... למה לא אוטובוס? ללכת יותר בריא ואני שונא אוטובוסים, זה גם יותר מהיר למרבה הפלא (אוטובוס 45 דק`, רגל 25 דק`).

למעלה