יש כאן אנשים...בלי עין הרע

™chester

New member
יש כאן אנשים...בלי עין הרע

צריך כאן מנהל פורום דחוף מי מכם ששם לב לאדם משועמם קצת יותר למטה שוקרא לעצמו בשם "ילד משאלת לילה" ( על שם להקה של מגניבים שעושים רעש מגניב עם גיטרות) שמדבר לעצמו וטוען שאני שם תמונות בהודעות שלי שמוכיחות שההערצה שלי כלפי לינקין פארק היא הערצה של להקת אמטיוי ממוצעת בוודאי ייווכח לדעת שזה לא צ´סטר בתמונה אלא אני. תמשיכו עם השטויות, בקרוב ימונה מנהל פורום, אם זה יהיה אני ואם לא.

Nightwish-boy

New member
אה זה אתה? עוד יותר גרוע!

זה שאתה מנסה להיראות כמו צ´סטר רק מוכיח שזאת הערצה של להקת אמטיוי ממוצעת... כמו כל הבנות שמנסות להיראות כמו בריטני. נייטוויש לא עושים "רעש מגניב עם גיטרות" ואם היית מכיר אותם היית יודע את זה טוב מאוד. הם עושים פאוור-מטאל משולב עם סימפוניות ואופרה (של טריה המדהימה) ועושים מוזיקה "קצת" יותר מעניינת ואיכותית מלינקין. אני אגב בעד אקסודוס לניהול הפורום

™chester

New member
למעשה אתה לא מעניין

ואם אתה כל כך רוצה לדעת, אני לא מנסה להראות כמו צ´סטר, יש לי שיער כמו של צ´סטר לא בגלל שאני "מנסה" אלא בגלל שככה זה, יש לי קוצים כל השיער וצבעתי אותם, אם תשים לב, צ´טסר מזמן לא עם התספורת הזאת, נבלה סרוחה

Nightwish-boy

New member
אה, ובטח גם צבעת בטעות נכון?

ואהבתי ת´קטע של הנבלה סרוחה... אני רואה אתה מקשיב בשיעורי ספרות.

™chester

New member
בתור ילד בן 13

לא הייתי מגיב במקומך צבעתי לא בטעות בכלל, למעשה צבעתי בכוונה תחילה למספרה בשביל לצבוע, מדהים אותך נכון ? אל תעלב אמא לא מרשה לך לצבוע.. בכל זאת...בן 13

Nightwish-boy

New member
לך לך, סבא מחכה לך

דבר ראשון אני בן 14... ועם אינטלגנציה של בן 16... בניגוד לך שאתה בן 16 עם אינטלגנציה של בן 12... דווקא צבעתי ת´שיער לא פעם ככה שאתה קובע עובדות בלי להכיר אותי... בקיצור, אתה טיפש. לא נורא, יש הרבה אנשים כמוך. זה כנראה עובר בגנים אצלכם במשפחה...

למעלה