יש כאלו ש..

חחח משעשע...

בייחוד לאור העובדה שכתבת שבכל מצב אתה תחזור לארץ לעשות צבא... אז לא הבנתי מה "תלוי" בזה... יכול להיות שזו רק אני...

b i n g l e

New member
היא התכוונה לחזרה רק בשביל הצבא

חזרה *רק* בשביל לעשות צבא תלויה בהאם היא תהיה בארץ לפני או לא. אם היא תהיה בארץ לפני שהיא בת 18 אני לא חושב שהיא חוזרת רק בשביל הצבא. באמת יכול להיות שזאת רק את

לא, גם לך יש בעיות בהבנת הנקרא..

"אם אשאר פה עד שיהיה הזמן להיות בצבא, אז אחזור לארץ.. אם לא אז אלך בכל זאת.." אם אישאר עד פה עד שיהיה הזמן להיות בצבא, אז אחזור לארץ - משמע - אם היא לא תחזור לפני זה, היא תחזור כשיהיה הזמן להתגייס לצבא. אם לא, אז אלך בכל זאת - משמע - היא תלך בכל זאת, מה שאוטומטית מבטל מה שכתבתי למעלה, כי כבר פה היא אומרת שהיא תחזור בכל זאת. ואני אמורה לצאת פה המטומטמת....

סורי על הסיבוך...

אבל אני מתכוונת שאם אני אחזור לפני גיל 18 לארץ אז אני אלך לצבא... ואם אני אשאר בקנדה אז אני אחזור בגיל 18 כדי לעשות צבא ואז אחזור לקנדה ואלמד... ברור עכשיו??

b i n g l e

New member
דיברתי על ללכת לצבא?

אממ לא כל כך. דיברתי על לחזור לעשות צבא. זה למה שמתי את המילה רק בין כוכביות. את מדברת על ללכת לצבא, אני מדבר על לחזור בשביל לעשות צבא. שנינו מדברים על דברים שונים, אי הבנה. לא ניסיתי לגרום לך להראות מטומטמת ניסיתי שתפסיקי לקפוץ פה על כולם.

איפה אתה רואה שקפצתי פה על מישהו?

כן, כאילו שעכשיו אחרי שאמרת את זה אני אפסיק "לקפוץ על כולם"... דביל.

למעלה