יש כאב ויש כאב...

לולה 40

New member

כל כך נכון!

G מאסטר

New member
מקווה שאת לא לומדת לנהוג מצפייה במהיר ועצבני6

כמו שתמיד אני אומר..אי אפשר להכניס אנשים לעמודות בטבלת אקסל..
כל איש ואישה הם אינדיבידואל בפני עצמו וישות מלאה ותוססת.
בטח ובטח שמיפגש בין אנשים הוא דינמי ותלוי בכל אחד ואחד מהם..וגם בחיבור.
יש מיליון דרגות של יחסים החל מחדירות קצת חזקות יותר מזיון רומנטי ואיטי במיסיונרי
ועד למה שאת מתארת בסרטונים עם דם צלקות ותלייה על ווים.
אני בעצמי שאוהב בדסמ ונהנה ממין כוחני עם ספנקים וקשירות..סולד ומזועזע מרמות
של סאדיזם שמוצגות ברשת ומכתימות את כל קהילת חובבי הבדסמ .
את תבחרי לך בתבונה וסבלנות פארטנר שקודם תהיה לכם שפה משותפת ומשיכה מינית וכימיה .

לאט לאט האמון בינכם ייבנה ותתקדמו עד לרמה ששניכם מסכימים ונהנים ממנה.
בטח לא תתני לאיש זר בפגישה ראשונה או שלישית לאזוק אותך ולשים לך גאג...נכון ?
יש המון כיף וריגושים ותשוקות ענקיות בעולם הזה עם בן הזוג המתאים..
תמיד את יכולה לשאול ולהתיעץ עם בנות הפורום על כל דבר ועל כל חבר כאן..
יש לך גם את אלון שמכיר את רוב האנשים ויכול להכווין אותך למקומות או רעיונות.
שבוע טוב ולחיים (black label) מעדיף כפול בלי קרח

UltraL

New member
בוא נלך חלק חלק

אמר ג'ק המרטש....

1. כן .אם היית מגיע למפגש היית רואה כמה יפה אנחנו מתנהגים.
2. את מתארת כל מיני "חריגים" , לא מיינסטרים בדסמ
3. קחי את הזמן ללמוד בדסמ ולהכיר אנשים באשר הם אנשים.
4. יש חלקים ריגשיים וחלקים פרקטיים , לא דיברת מילה של להיות נשלטת והמשמעות העמוקה יותר.

הלכת

וראית סרטים קיצוניים. זה כנראה לא מתאים לך- אבל העולם הוא לא שחור-לבן.
אפשר לעשות ספורט ולהנות- לא חייבים לקפוץ באנג'י או לטפס על האוורסט.

תעשי מה שטוב לך, מה שמדליק אותך בקצב שלך ואל תתני לשום אדם לומר לך שאת לא בדסמית/נשלטת/כל שטות אחרת!

ולגבי הביטחון לתת את עצמך בידיים של מישהו אחר-
שוב, לכי לאט ובזהירות.
למילים יפות צריך להיות כיסוי במציאות.

לולה 40

New member

לכל מילה.

וגם...לכל אחד מתאים משהו אחר, ולכי תדעי אולי
יום אחד עוד כמה שנים תסתכלי על הכל ותצחקי
ולא תביני איך חשבת אחרת
ואולי לא וגם זה בסדר גמור!

בהצלחה

qwertyu124

New member
למתחילים

כמו שכתבו פה, בדס"מ מתחלק להרבה תחומים ודרגות, ובפורנו נוהגים לשלב כמה תחומים כדי לפנות לקהל רחב יותר.
יש ברשת טבלאות ארוכות של פעילויות שאנשים אוהבים, ונכללות בהגדרה של בדס"מ. אני יכול להעיד על עצמי שאת רוב הדברים לא הייתי עושה בחיים. זה אולי אומר שאני "פחות קינקי", אבל לא אומר שאני לא מתאים לפה, או לנשלטת/שולטת שאמצא יום אחד.

אם זה נראה כאילו מדובר באנשים סוטים, את מוזמנת לבקר במאנצ' בירושלים (סוף כל חודש, מפורסם פה בפורום), ולפגוש את לפחות חלק מה"סוטים", ולראות שהם אנשים די רגילים, עם בדיחות קצת מוזרות ("היית ילדה רעה" וכו'
).
היתרון העיקרי שם, זה שאת יכולה להיות בטוחה שלא יקרה שום דבר "לא נורמלי" (ואם יש שיחה שמתקרבת לתחום, אפשר לעבור לדבר עם אחרים. או להשאר ולשמוע אולי מדברים על דברים שכן מעניינים אותך).

צריך להפריד בין האפשרות שהצורך/רצון של שולט/נשלט פוטנציאלי לא יתאימו לשלך, לבין אין אפשר לסמוך עליו.
כדי לבדוק אם הרצונות מתאימים, נהוג לעשות שיחת תיאום ציפיות, שכל אחד אומר מה מעניין אותו, לפני שיש פעילות בדס"מית. אם בן הזוג מסרב לבצע שיחה כזו, ולפחות לשמוע מה את רוצה ומה את לא מוכנה לעשות, זה תמרור אדום.
לגבי לסמוך על הצד השני, אני בטוח שיותר מנוסים ממני יכולים לעזור לך.

מכיוון שדן עדיין לא כתב לך, מצ"ב הקישור הקבוע שלו למתחילים. יש שם קישורים להסברים שנכתבו בעבר בפורום, ועדיין רלוונטיים.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=167245168

Dan_Kap_

Active member
אין תו תקן

רצוי לזכור שתמונות וסיפורי פנטזיה הם לא קנה מידה - לא לבדסמ ולא למין "ונילי".

קודם כל, למרות הסטיריאוטיפים הנפוצצים במדיה אין צורך כלל לאהוב כאב כדי להיות בדסמי. ה-S&M הן רק שתי אותיות מתוך מגוון נרחב של פעילויות (את מוזמנת להציץ בהודעות הנבחרות של הפורום שבחוצץ "כלים ומידע" כדי לראות חלק מהמגוון האדיר).

השאלה של "איך לסמוך על מישהו/י" איננה מוגבלת לבדסמ אלא בכלל להיכרויות ברשת ולמערכות יחסים.

התשובה שלי על רגל אחת היא "לאט, לאט, צעד אחר צעד" (תוכלי למצוא מידע קצת יותר מפורט על היכרויות באותן הודעות נבחרות).

ואם יש עוד שאלות - אנחנו כאן...

NSW2

New member
כל כך נכון, במיוחד לגבי הקטע של הכאב

יצא לי כבר לשמוע נשלטות שאמרו שהן בכלל לא אוהבות כאב.
וכל הקטע שלהן הוא שהן מאוד צייתניות, ואוהבות יותר את השליטה והפקודות.
וכמו שנאמר, יש מגוון מאוד רחב של העדפות בבדסמ.

טוסבר

New member
מאד כואב !

אחרי איזה שנתים (!) כאן כשכבר התחלתי להתיידד עם החלק הבדסמי שלי,
החלטתי להכנס לכלוב לראות.
פתחתי ניק ונכנסתי לראות, וכחובב וויזואליזציה מושבע, ישר הלכתי לתמונות.
אחרי 10 דקות סגרתי מזועזע את המחשב כולו , ויומיים אח"כ עוד כאב לי כל פעם שחשבתי על בדסמ ...

האמת,
גם היום אני לא מסוגל להסתכל על חלק גדול מאד מהתמונות שם.

לסרטים , ותמונות בדסמיות יש את הנטיה ללכת להגזמה הקיצונית.
ובכלל לפורנוגרפיה, תחשבי על סקס ונילי רגיל, הוא לא ממש נראה כמו בסרטי הפורנו נכון ?!

בקיצור, ממליץ לקרוא דברים שאנשים כותבים + להידבר עם אנשים,
אז זה נראה לגמרי אחרת .

liki20

New member
זה תהליך, במידה מסוימת

עד לפני שנתיים בערך הייתי אנטי-שליטה באופן מוחלט. חשבתי שזה דוחה, סוטה, מגעיל, איך לעזאזל מישהו יכול להנות מזה ולמה לעזאזל שאנשים יעשו את זה לעצמם.
ולפני שנתיים התחלתי להתקרב לעולם הזה בגלל כל מיני סיבות וגורמים. ולאט לאט הבנתי שאני בעצם מתחברת למקום הזה, וככל שעובר הזמן ואני מגלה עוד דברים- אני מתחברת יותר.

כשהכרתי את האדון הקודם שלי שלחתי לו מייל עם רשימה אינסופית של גבולות ושל דברים שאני לא מוכנה לעשות ולא נמשכת אליהם.
כשהכרתי את האדון הנוכחי שלי הוא קיבל את אותו המייל, פחות או יותר. ומאז ככל שאנחנו מתקדמים אני מוחקת עוד ועוד דברים מהרשימה הזו, ואני מרגישה עם זה כ"כ טוב. גיליתי שעם האדון הנכון אני רוצה ומוכנה ללכת רחוק... וזה קורה בגלל שאני בוטחת באדון שלי, בגלל שאני יודעת שיש לו הרבה ניסיון ואני יודעת שהוא לא יעשה שום דבר שיפגע בי. והוא מצידו יודע מתי ללחוץ עלי ומתי להרפות, והוא גם יודע מתי אני מוכנה לנסות משהו חדש.
אני יודעת להגיד שיש היום דברים שאני נהנית מהם מאוד, ואם היית שואלת אותי לפני שנתיים הייתי נחרדת רק מהמחשבה עליהם.

גם היום יש דברים שאני לא מוכנה לעשות. באופן אישי אני יותר מנטלית, הכאב הפיזי פחות מושך אותי.
בעיניי עולם השליטה הוא כל כך רחב, וכל אחד מתחבר למשהו אחר.
לגבי עניין הפורנו- אני אוהבת לראות פורנו מדי פעם, אבל אני ממש נרתעת מרוב הסרטונים והתמונות בתחום הזה. התמונות היחידות שאני נהנית מהן- הן בסגנון אומנותי ואירוטי יותר. כשזה מגיע לפורנו זה פשוט יותר מדי בשבילי. אני נהנית כשהאדון שלי מצליף אותי, אבל אני ממש לא מסוגלת לראות את זה בסרטון.
בעיניי פורנו באופן כללי לא מייצג את המציאות, הסקס הונילי שלי ממש לא נראה כמו סרט פורנו. ולדעתי זה תופס גם כאן, הפורנו ממש לא מייצג את עולם השליטה נאמנה, או לפחות לא מייצג נאמנה את מערכת היחסים שיש לי עם האדון שלי

וואו...

אני כ"כ מתחברת לכ"כ הרבה מכל מה שכתבת, שזה מצמרר.
לא זכור לי שכתבת אי פעם כ"כ הרבה על הסיפור שלך.
תודה על השיתוף - התרגשתי לקרוא

liki20

New member
תעשי רק מה שמתאים לך

אני חושבת שכל עוד את במקום שעושה לך טוב ואת לא פוגעת באחרים- זה לא משנה מה את עושה.
יש סקאלה עצומה בין מערכת יחסים ונילית לבין מערכת יחסים בדסמית אקסטרימית, וכל מקום על הסקאלה הוא טוב

למעלה