יש כאב ויש כאב...

BLACK LABELIT

New member
יש כאב ויש כאב...

בשבת הסתכלתי קצת על תמונות BDSMיות ..
ראיתי סיכות, ראיתי משיכות , ראיתי הקאות מזיון גרון, ראיתי כפיתות שמשאירות את הגוף במצב לא טבעי, ראיתי דם, ראיתי סימנים שלא משאירים מקום לדמיון , ראיתי ריבוי משתתפים , ראיתי תליות, ראיתי חתכים ועוד..

אז זהו, שקצת נחנקתי.. נראה סוטה.. מצד שני מי הוא זה שקבע את דרך הישר? אז מקבלת.
הכאב עצמו מסקרן, הגבול הדקיק שנמצא בין הכאב לעונג. אוהבת מאוד סקס חזק כמה שיותר חזק יותר טוב.

אבל...

מבינה שלכל אחד יש גבולותיו רצונותיו וצרכיו.
מתחילה לתהות אם אני שייכת לפה או ששומר נפשו ירחק.

מה?? איך יודעים? איך אפשר לסמוך על מישהו ככ? ואם הצורך שלו למרות שהוא מכוסה במילים יפות הוא כנ"ל? אני לא אוכל להעניק כזה כאב וגם לא מוכנה לקבל כזה.

מבולבלתתתתתתתת

נ.ב. חבל שלא הגעתי למפגש. אולי הייתי נרגעת קצת. לפגוש אנשים כמוני, פתוחים יותר, נהנים מחוויות ללא כל דעה קדומה.

BLACK LABELIT

New member
יצא קצת מבולבל. בכל מקרה,

אין הכותבת מזלזלת בצרכיהם ותשוקתם של אחרים.
כל אחד יעשה כראות עיניו.

כותבת בשם עצמי בלבד. תחושות שלי.
שיהיה ברור.

מתירני

New member
לאט לאט...

אני יכול להעיד על עצמי כי בתחילה דברים שנראו לי קיצוניים או לא מתאימים תפסו מקום.
לאט לאט אתה רוצה לחוות יותר וכן לכל אחד העדפות שונות.
אל תסיקי מסרטי בדס"מ.
כמו שלא ניתן להסיק מסרטי סקס (לכן אני אף פעם לא צופה בפורנו :) )

קחי לך את הזמן.
תשאלי.
תקראי.

העולם הזה הוא באמת רחב כמו שאמרו כאן לפניי.
כאב הוא רק חלק קטן ממנו.
מהניסיון שלי לא ניתן להתקבע מראש על מה אני לא אעשה או כן אעשה. אני תמיד משתמש במילה "בינתיים" או זה לא מתאים לי כרגע :)
ובאמת חבל שלא באת למפגש.
היית רואה את הפריקס הנורמליים. זה תמיד עוזר כשאתה רואה שאוהבי הבדס"מ הם כמוני וכמוך.
אנשים רגילים שעומדים בתור בסופר ומקללים בכביש כמו כל ישראלי אחר.

שונית 26

New member
אין כרטיס כניסה לעולם המיוחד הזה

כמי שנמצאת בעולם הזה בוואירציות מוסימות כבר שנים רבות
רק אגיד שאין נכון או לא נכון

אותי מנחים כמה כללים מאד בסיסיים
הראשון הוא האם זה עובר את סף הסקרנות שלי
השני הוא האם אני יודעת שאוכל לסמוך על מי שאיתי ( זה תהליך שלוקח זמן , ממש לא סומכת על מי שפוגשת במפגש ראשון שני וגם לא בשלישי ....... )
הכלל השלישי הוא האם אני מוכנה לכך כרגע , אם לא אז או שיהיה בפעם האחרת או שלא יהיה לעולם

הכי חשוב זה להבין שאם זה לא מהנה , לא בטוח , מסוכן מעבר לנזק שיחלוף , זה פשוט לא !!!

שונית

אם זה מרגיע אותך

גם לי כל סרטון בדסמי ברשת גורם לי לכבות אותו אחרי כמה שניות.
וגורם לי לאותן תחושות שאת מתארת.
לא חושבת שזה לגמריי משקף. ברור שהכל שם מוקצן ברמות.

גם אני הייתי מעדיפה לראות דברים שהם יותר משקפים ופחות מוקצנים.

אייבורי

New member
תשמעי

העובדה שאת מסתכלת, כנראה אומרת שזה מגרה אותך.

במציאות לרוב הדברים קצת יותר רגועים, ואף אחד לא בנה את רומא בשבוע.

בקיצור, לאט לאט ומגבירים את הקצב.

בעניין של לסמוך, אני תמיד ממליץ להתחיל כאילו זה קשר רגיל
כוס קפה \ סרט \ הצגה \ טיול בטיילת, שיחות ועניין של קליק

איפה ראית את הדברים האלה?

כי לי זה נשמע כמו התדמית הכוללת שיש לבדס"מ, כפי שהיא מוצגת לפעמים במדיה (שלא לדבר על פורנו, שיכול לעורר חלחלה גם בלי להיות קשור לבדס"מ).
ללמוד מזה על בדס"מ זה לדעתי כמו ללמוד על סקס מפורנו.
זה לא שאני אומרת שהדברים האלה לא קיימים, אבל אני מוכנה להמר שהם לא הרוב, שלא לדבר שחלק מהם בכלל לא עונים להגדירה של שפוי, בטוח, בהסכמה (SSC).

נסי לחשוב אם עצמך מה את אוהבת, מה מדליק אותך לנסות, מה בחיים לא - ואם וכאשר תיכנסי לעולם הזה, תגיעי די מגובשת ויודעת מה את אוהבת, רוצה וצריכה.
גבולות שקיימים תמיד אפשר למתוח בהדרגה בהמשך, וגם לא חייבים.
באופן אירוני - מי שקובע את מסגרת השליטה הוא דווקא הצד הנשלט - כי ברגע שהוא בפירוש לא מסכים למשהו - שם זה חייב לעצור.
עשי רק מה שטוב לך, ובקצב שלך

BLACK LABELIT

New member
אולי בעצם

מה שצריכה זה סקס וונילי משודרג?
עם אביזרים, משחקי תפקידים , עם ספאנקים וקישרות בקטנה?

אולי העניין של מישהו שיעשה בי כרצונו בגבולות המותרים לו זה לא מה שצריכה? אולי מי שיהיה כנוע לרגלי וירצה ללקק את העקבים הדקים שלי לא יעשה לי את זה?

יש עניין של ריגוש בבדיקת גבולות והרחבה של הקווים האדומים ובעצם העובדה שאינך יודע מה מצפה לך או לחלופין שהפרטנר לא יודע מה תכננת לו. לגמרי. מרגש ומעביר זרמים בפלג גופי התחתון . שהכל אפשרי.

אבל אולי ורק אולי זו לא הכתובת..

אם לא תנסי לא תדעי

וכמובן לא לקפוץ להכל על ההתחלה - תתחילי בקטנה - ותגבירי או תנמיכי בהדרגה לפי מה שעושה לך את זה.
אין בדסמ אחד.
בשביל זה אולי ממליצה לך בהתחלה ללכת על מישהו שילך בראש שלך ביחד -
ולא מישהו שיכפה את השליטה שלו והדרך שלו עליך.

Tranquility40

New member
מגבירים את האש לאט

כמו ש'ונוס' רשמה:
תגבירי את האש בקטנה.
לכל אחד יש את הקו שלו. הדבר הנכון לטעמי הוא לגלות את הקו "מלמטה", להגביר לאט עד שזה שתאמרי "די".
אף אחד לא אמר שאת צריכה להתחיל בכך שתהיי חסרת אונים לחלוטין מול גבר זר.
קצת ספנקים בטוסיק כשאת על הברכיים זאת התחלה נחמדה.

ללכת בהדרגה זה לא רק מומלץ-

זה גם הרבה יותר כייף.
כי במקום להתחיל סתם בבום - מגלים בכל פעם דברים חדשים, וזה מדהים

liki20

New member
מצטרפת למה שנאמר

עד שלא תנסי- לא תדעי. בהחלט יכול להיות שמבחינתך הגבול הוא קצת סקס ונילי משודרג וזה מה שיעשה לך טוב. יכול להיות שלהיות שולטת זה ה-דבר בשבילך, וגם יכול להיות שלהיות שפחה כנועה זה הדבר. וגם יכול להיות ששניהם...

התייחסתי לזה יותר באריכות למטה, אבל יחסי שליטה זה לא דבר שפשוט נוצר מעצמו. זו מערכת יחסים לכל דבר, אפילו אם זו לא מערכת זוגית. והחוכמה כאן היא להתקדם לאט, לבנות את האמון, ללמוד להכיר אחד את השני, לראות מה עושה לך טוב ומה לא.
לפני כמה ימים היה לי סשן עם האדון שלי, אם הייתי צריכה לעבור את אותו הסשן לפני חצי שנה פשוט לא הייתי עומדת בזה. העניין הזה של התמסרות למישהו אחר זה תהליך שלוקח הרבה זמן, והוא כל הזמן מתפתח

לולה 40

New member
ליקי...

כמה שאני אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת,
אולי תעשי את זה יותר?

תודה על השיתוף!!!

liki20

New member

יש פעמים שאני מרגישה שמתאים לי לחלוק ויש פעמים שאני מעדיפה לשמור את זה לעצמי

Tranquility40

New member
התחלת לא נכון

התמונות אותן ראית מייצגות את הצד הקיצוני של התחום. זה כמו להראות פורנו לנוער מתבגר כחומר לימודי.
הדבר שחשוב הוא את - מה את רוצה? מהן הפנטזיות שלך?
כמו בכל דבר ובמיוחד כאן, חשוב להתחיל בקטן ולהמשיך בהדרגה תוך כדי שאת לומדת לאט-לאט מה מושך אותך.
בנוגע לאיך אפשר לסמוך על מישהו... את באמת צריכה להיזהר, מאוד! הסיכונים רבים. תתחילי בזהירות - ראשית תראי שהפרטנר לטעמך על ידי התכתבות ושיש לו ניסיון והוא יודע לשמור על כללי הבטיחות, לאחר מכן מתחילים להגביר - תפגשו ותשוחחו פנים לפנים, תסבירי לו מה מושך אותך, הוא יסביר לך מה אותו, דברו על כללי בטיחות, היגיינה. תזכרי שיש מחלות מדבקות רבות ותחשבי איך את נמנעת מהן אם חלילה יש אותן לפרטנר שלך (זכרי שאת לא יכולה לדעת אם יש או אין לו).
אני ממליץ לך לקראת המפגש הראשון לשבת ולהחליט ביחד אתו בדיוק מה תעשו. נכון, זה פחות כיף מאשר המסתורין המגיע עם אי הידיעה, אבל מכיוון שזאת ההתחלה שלך הדבר מאוד מומלץ.
ושוב, תזכרי - מחלות מידבקות - את מעולם לא יודעת מי נמצא מולך.

NSW2

New member
מילת המפתח היא

תיאום ציפיות מראש.
להבין מה הגבולות הקשים והיותר גמישים.
להחליט על מילת בטחון.
ובפן האישי אני יכול להגיד לך שגם אני לא מתחבר לכל הדברים היותר אקסטרימיים של דם, סיכות, הקאות וכד.
יותר מזה אני ממש לא מעוניין לראות את הנשלטת שלי מסתובבת עם גוף שבור לגמרי.
אני יודע שיש כאלה שזה הקטע שלהם/ן.
את כנראה צריכה למצוא מישהו שיותר מגיע ממקום של כאב קל/בינוני ופחות סאדיסם אקסטרימי.
דווקא מאמין שיש לא מעט כאלה בתחום רק צריך לחפש.

A לוןA

New member
תראי

מגוון התחומים שיש בבדסמ הוא עצום, הרבה יותר ממה שיש בסקס ונילי (ולו רק בשל העובדה שכל מה שאת יכולה לעשות בונילי קיים גם בבדסמ, ויש הרבה תחומים שלא)
המונח שאנחנו משתמשים בו כבדסמ כולל כל כך הרבה תתי תחומים, ובתוכם המון התפלגויות, כך שיכול מאוד להיות שאת מתחברת לכאב- אבל רק לסוג מסויים, להשפלות- אבל רק לסוג מסויים, לביזאר- אבל רק קל, לקשירות- אבל רק של הידיים ומשחקי תפקידים- אבל רק כאלו שכוללים מדים וכו' , ומצד שני לא מתחברת בכלל למחטים, התיילדות, משחקי אש, ונורא רוצה לנסות משחקי חשמל, קאטינג ובראנדינג- אבל חוששת (סתם זרקתי בעירבוביה המון תחומים שנכללים תחת המטריה)

כך שלגמרי יכול להיות שאת מתחברת לתחומים מסויימים ולא לאחרים.
שנית, כמו שכבר אמרו לך כאן- זה פורנו. זה לעיתים מוקצן ולרוב מוסרט ע"י וניליים שזה מה שהם חושבים על בדסמ. תחשבי על מין אנאלי- איך הוא קורה במציאות ואיך הוא מוצג בפורנו- שני דברים שיכולים להיות שונים לחלוטין.
כמו שאמרתי פה לא מזמן- לא כל פעם שרואים סופרמן צריך לנסות לקפוץ מהחלון :)

בקשר לאיך אפשר לסמוך- אי אפשר. לפחות לא בבת אחת. זה משהו שנבנה, והגבולות מתרחבים, והביטחון גובר וממשיכים. תמיד יש לך מילת ביטחון שמפסיקה הכל, ושיחה פתוחה וכנה על גבולות ופחדים יכולה לעשות פלאים. לעולם לא להתחיל בטופ. תתחילי לא לאט, בדברים קלים ולא מסוכנים, ללא קשירות וללא כאב/השפלות קיצוניים- ולאט לאט תגיעו יחד למקומות אחרים, עם האמון והביטחון שיבנה.

ואם היית מגיעה למפגש באמת היית יותר רגועה!

למעלה