יש! יש!

kobix1

New member
יש! יש!

יש אספנות! והנה תשובה סופית לכל מי ששאל או רצה לדעת מה הפרוצדורה! ניגשים לאחד הדלפקים של משרד התחבורה ובפוזה של אינטלקטואל פוזל אתה מבקש מהפקידה שם שברצונך להפוך את האוטו שלך לרכב אספנות אחרי בדיקה קצרה במחשב אותה פקידה נחמדה מוציאה לך אגרה של רכב אספנות בסך 154 שקלים למרות שהייתי צריך לשלם למעלה מ800 שקל על אגרות קודמות לפי מה שהבנתי מהתלחשויות של הפקידות שם שכל הטסטים וכל האגרות שהיו מתבטלות!!! וגם נותנים לך אישור לסוע עד למוסך מורשה לעוד יומיים! זהו מעכשיו כל הביטוחים וכל הטסטים גרושים!! יאללה המשך שבוע מהנה ומרעיש!

ofir_y

New member
מזל טוב קובי, לי לא היה מזל

התאריך המדוייק של האוטו הוא ה12.3.73 ואמרו לי שאני חייב לחכות בדיוק לתאריך הזה...

ofir_y

New member
היי יוסי..

מה בדיוק לא נכון? שלומי (de ja vu) אמר לי שיש תקנה חדשה שאני יכול לרשום את הרכב בהתאם ל*שנה* ולא לתאריך המדוייק... שסיפרתי לה את זה, היא הסבירה לה שאי אפשר אפילו יום לפניי לעשות את זה.

Joe Bugin

New member
לפי ההסבר שלה אני יכול לרשום

שתיים מהחיפושיות שלי רק בחודש מאי ושתיהן כבר אספנות חיפושית אחת רשמתי כאספנות בכפר סבא ואת השניה בחולון לא עשו לי בעיות ולא דיברו איתי על תאריך מדוייק מה שקובע זו השנה.

RamN

New member
קובי מזל טוב אחי!!!!!

נו ספר איך מתקדם הפרוייקט?? צבעת אותה כבר??

RamN

New member
טוב עכשיו לשאלה מתחקמת

נגיד והחיפושית שלי היא אספנות ו..וואלה זכית בטוטו בכמה בוחטות ויש לי כסף לשלם ביטוח וטסט והכל רגיל, יש מצב להפוך אותה בחזרה מאספנות לרגיל?

kitt

New member
לא, אין אפשרות להחזיר רכב אספנות

למצב של רישוי רגיל.

vq55205

New member
אהלן קובי

לא כל כך הבנתי אם המזל טוב ששולחים לך זה בגלל החיפו ה"חדשה" שעולה על הכביש , בגלל שהיא 1600 , בגלל שהרווחת 800 ש"ח , או בגלל שהפקידות במשרד הרישוי התחילו איתך. אבל ביננו מה זה משנה .שיהיה מברוק על הכל. דרך אגב חזרתי להתנייע במזל טוב.

kobix1

New member
יש יש יש יש יש ועוד יש!!!!!

סוף סוף בשעה טובה ומוצלחת יש פחח רכב שהסכים לצבוע לי את האוטו! מדובר על סכום של 2500 שקל יחד עם תיקונים יחד עם צבע שחור מטלי פנים וחוץ! פוליש וגם וקס בסוף שתראה יפיפה! אז זהו אולי באמת יהיה שבוע נחמד אחרי הכל! המשך שבוע נעים!

Morticia

New member
אצלנו עוד שמונה שנים למנאייק...

אני אכין טבלת יאוש...

ofir_y

New member
יש! יש !

יש אספנות... הלכתי לחולון ביקשתי רכב אספנות כל מה שהיא נתנה לי זה דף עם האגרת טסט החדשה (157 ש"ח) לא שילמתי כלום, עכשיו השאלה היא איפה אני מקבל לוחית רישוי חדשה עם "רכב אספנות" עליה?

kitt

New member
כמעט כל מקום שעושים לוחיות זיהוי

יוכל לעשות לך לוחית אספנות בתמורה למחיר של 100 ש"ח שעולה זוג לוחיות.

ofir_y

New member
מהה

יאללה אני ארשום עם טוש וזהו... זה לא חובה הקטע הזה נכון? אני יכול לסוע עם לוחיות רגילות..?

kitt

New member
זה לא חובה עד שתופסים אותך ואז זה

כמו לנסוע עם לוחית לא תקינה, כלומר קנס 100 או 250 ש"ח אני לא זוכר איזה מהם.

ofir_y

New member
תודה.. עוד שאלה

יכולים להכשיל אותי על זה בטסט?

למעלה