יש.יש.יש

D X 9

New member
יש.יש.יש

יש גן! הייתי בעיריה וניג'סתי, ודווקא יצאתי בהרגשה שהעניין אבוד. התקשרה לפני כשעה המפקחת ותחקרה אותי, בחרתי בשקיפות מלאה וסיפרתי מה קורה. היא ביקשה מאד שניגש לגן להפרד כמו שצריך, ואכן כשהתקשרתי לגן לבקש החזר כספי מנהלת הגן ביקשה שנגיע למסיבת פורים ביום שישי. ריגשה אותי ההזמנה ובעצת המפקחת אצור קשר עם הגננת ואבקש להפרד ממנו יפה. וביום ראשון נתחיל בקליטה בגן החדש. האמת, אני לא יודעת כלום על הגן, אבל א. אין לי יותר מידי ברירות וב. אני סומכת על המפקחת וקיבלתי רושם שהשיבוץ מושכל והגננת מתאימה. והכי מרגש, הכי הכי מרגש - התקשרתי לעבודה ועדכנתי ומחכים לי בשבוע הבא. והציפרלקס מתחיל להשפיע, וביחד עם התמיכה מהמותק אני מרגישה חזקה ומאוששת, אפילו ניקיתי את הבית היום. שמעתן את אנחת הרווחה שלי?

פישים

New member
בהצלחה רבה רבה!

בטח ששומעים!

rnavina

New member
בשורות מעולות!

איזה יופי שהדברים מתחילים להסתדר בכמה תחומים שונים. נשיקות ושיהיה בהצלחה לך ולו.

דה נטו

New member

איזה כיף!! שמחה ממש לקרוא. שתהיינה רק בשורות טובות. (את אחראית על הרוח היום עם אנחת הרווחה שלך?
)

macaroni35

New member
בהצלחה בגן החדש..נשמע מרגש

להתחלה חדשה טובה יותר בגן..ופרידה מוצלחת מהגן הקודם.
בהצלחה בעבודה ...
ובכלל- "משנכנס אדר מרבין בשמחה..." לאנרגיות חיוביות וטובות.

klavtulit

New member
שימחתני, איזה יופי. שיהיה בהצלחה !

לא לשכוח להיכנס לגן החדש ברגל ימין

איזה מרגששששששששששש!!!

חבל על הזמן!! האם תוכלי להיפגש עם הגננת לפני? לדבר איתה? דברי בשקיפות מ-ל-א-ה גם עם הגננת של הבוקר, וגם עם הצהרון. יאללה, מחכה לעידכונים טובים!

D X 9

New member
מחר אני הולכת להרשם

ואבקש לבקר בגן. ביום שישי ניפרד מהגן הקודם וביום ראשון נלך לגן, בהדרגה כמובן. ייאלה הלוווווווווואי שבכך תיפטר הבעיה - ושגננת חדשה תהיה הפתרון. במקביל כמובן נמשיך באבחון וטיפולים בריפוי בעיסוק אבל לפחות תלווה אותנו מפקחת חינוכית ופסיכולוגית ואני מקווה כל כך שזה צעד ענק בדרך הנכונה

הדרית30

New member
בטח, שומעים את זה עד כאן

חדשות נפלאות. הרבה בהצלחה. טוב שבחרת בשקיפות. בטוחה שהיא עשתה בחירה מושכלת.

למעלה