יש יש יש !!!!!!

white russian

New member
יש יש יש !!!!!! ../images/Emo127.gif

עבדכם הנאמן הצליח להתקבל לעבוד לחנות של טוואר רקורדס שנמצאת בלב המפרץ (אחד הקניונים באזןר) מה שאומר שכולי תקווה שבקרוב מאוד החנות הזאת תוצף בשלל מוסיקה טובה לסוגיה... ואני ממש שמח שקיבלתי את העבודה הזאת - זה כאילו שישלמו לי בשביל לשמוע דיסקים לסדר אותם במקום ולהמליץ על מוסיקה טובה

SaintJohn

New member
מזל-טוב, בוריס!

שיהיה לך המון בהצלחה, וזה ללא ספק לא רע בכלל כשחבר פורום עובד בטאוור

בָלבָל

New member
ואווו מזל טוב!!

יש לי ידידה שעובדת בטאואר בבית האופרה. זה נחמד כי יש גם הנחות וגם אולי תוכל להזמין דברים מיוחדים יותר לתומר למשל חחח
שיהיה בהצלחה!! וזה ממש כיף לסדר דיסקים, חבר שהיה לי פעם עבד בסופרזאוס והייתי באה לשם ועוזרת לסדר דיסקים, זה ממש כיף!!

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מזל טוב! גדול!

זו בהחלט הזדמנות מצויינת להכניס לטאוור רקורדס עוד דיסקים של הלהקה ולהביא גם כאלה שלא ממש תמיד מביאים למען חברי הפורום הנזקקים... תתחדש על העבודה החדשה והנהדרת (גם אני האמת חשבתי פעם לנסות לעבוד שם,אבל ירדתי מזה.זו בהחטל עבודה מעניינת לחובבי מוזיקה כי אפשר גם להעביר מידע שם ולהמליץ והכל). והדבר הכי טוב בזה--תוכל לסדר יפה את שלושת הדיסקים בסדרת תפוז רק מתי שמתחשק לך!!
בהצלחה רבה ונמתין לעדכונים חמים מרשת טאוור על אלבומי הלהקה (תמליץ להכניס את Toys ו-Rocks לסדרת תפוז גם) ותתחיל מעכשיו לברר האם יגיע אליהם האלבום של ג'ו...

AeroSlash

New member
מזל"ט :))

לעבוד בחנות מוזיקה זה באמת כאילו שישלמו לך בשביל הנאה..

oritmagnezy

New member
מזל טוב!!! אני מקווה שתשיג בעזרת

קשריך החדשים דברים שקשה להשיג וגם לנו.. האמ האמ....חח בכל אופן, תהנה!! כמעט כל אחד רוצה בתחילת דרכו לעבוד בחנות דיסקים.. ותדע להמליץ לאנשים על מוזיקה טובה!!!

למעלה