יש יש יש יש !!!

DidjiT

New member
יש יש יש יש !!!

ב16 בספטמבר... שזה בדיוק שבוע אחרי היום הולדת שלי.. (אהמ אהמ... עוד שבועיים יש לי יום הולדת!!) אזזז..ממ... יש הופעה של מוש בן ארי ושוטי הנבואה בזכרון.. משהו שהמארגנים של שנטיפי מארגנים.. =) תבואו בהמוניכים!! =)

DidjiT

New member
מה?!

מאיפה הבאת את זה?!?! הג'ירפות הופיעו שם לפני כמה ימים !!!

אממ..

זה מה שכתבו בפורום אחד.. פסטיבל ג'אמייקה מתקרב ובא, ראש השנה 16-17.9.04 בחוף אום ביץ' בכנרת. חוף מוצל עם הרבה ערסלים ופינות היזרקות מדליקות.. שייקים קרים, מים צלולים,מה עוד צריך? מוסיקה!! בתוכנית:איאם , כנגרו, ראס דניאל, כוח ראסטה, ראסטה ליון, קטרודה ויבס, האחים צנחני במופע רגאיי!! dj אלדד גולן , הזחלנים ועוד רבים וטובים... מכירת הכרטיסים החלה!! מס' המקומות מוגבל מחיר במכירה מוקדמת:80 ש"ח בקופות:100 להזמנות:056-344-340 לילך 051-265-775 צופי

DidjiT

New member
דייייייייייייי

האחים צנחני ברגאיי?? יווווו אני מתה עליהם!!!! אז שהם עוד עושים רגאיי? שלמות! =) חחחח... הם הסיבה היחדיה לזה שמידי פעם עוד הייתי מדפדפת לי בין הערוצים ומגיעה לכוכב נולד..חח הם היו צריכים לזכות ובגדול!!!! =) אוף.. אבל אני בטוח לא ילך...

DidjiT

New member
אוי.....

נראה לי שעדיף כל הקופה.. אבללל..ממ.. מי יבוא איתי לכל הקופה?! ומאיפה יהי לי כסף? נראה לי שזה יהיה בחינם! =/

DidjiT

New member
אההה... ב16..

חחח.. אז.. לא.. אני הולכת לשוטי הנבואה! =) זה פה בזכרון ואני ילך ספיישל לכל הקופה? חחח...

כע גמני אלך לשוטי הנבואה

אבל אמרו לי אתמול שזה בכנרת בכלל!!! בכל מקרה....אני לא הולכת להופעה שלהם בפרדס חנה...גם אין כסף ואני הולכת להופעה שלהם עם מוש, עדיף מכל הקופה..זה סתם מלא אמנים שאני לא מכירה..ועוד עידן רייכל מתקלט אצל השוטים ומוש...ופאקקקק 150 שקל בשביל מוקי ו.....????? הקיצר- השוטים מוש ורייכל עדיף!

DidjiT

New member
סליחה?

אין לך כסף?!..חחח איך זה יכול להיות? כנראה לא הכנת מספיק סושי בחיים שלך! =) מממ.. נו עדי יא פאקצה אחת.. תבואי להופעה בפ"ח! יהיה בסטטטטטט.. טוב נו... אה.. ב10 לספטמבר.. יש לי יום הולדת.. כן.. לא לשכוח! אצלי בבית!! =) בעיקרון היום הולדת ב8.. אבל בקטנה... =) ממממ... מה בכינרת ?! בכנרת זה הפסטיבל רגאיי.. זה משהו אחר לגמרי! יומטוב.

למעלה