יש!!! יש!!! יש!!! אני מאושר

ori190

New member
יש!!! יש!!! יש!!! אני מאושר

נחשו מה קרה? נחשו מי התקשר אליי? השותף של בעלת החתולה שמצאתי!!!! מסתבר שהוא עבר לגור איתה ממש לפני שבוע וחצי, ויום אחר כך היא טסה לחו"ל ובאותו יום החתולה ברחה/נעלמה מהבית (אני מצאתי אותה למחרת) ומאז הוא חורש את הרחוב ורק היום ראה את המודעה שלי על העץ והתקשר, ולפי כל הסימנים זו היא! ונחשו איך קוראים לה...?

ori190

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo6.gif

motilana

New member
כל הכבוד שמצאת את הבעלים!

אז הניחוש שלי שקוראים לה יסמין. או ג´וזפין. סתם ניחוש..

**לילך**

New member
איזה אושר ../images/Emo6.gif

זה ממש מפתיע ומוכיח שאסור להתייאש. שמעתי על כמה מקרים כאלה פה בפורום בימים האחרונה ואני חייבת להגיד שזה ממש ממש מעודד. ואני שוב נדהמת מזה שהחתולה ידעה בדיוק למי להגיע ,איזה חוש מדהים היה למסכנונת הזאת. אולי קוראים לחתולה - סימה ???

shanty.G

New member
... מקס? ../images/Emo35.gif

איזה יופי למקס!!! וגם לך! ממש כיף לשמוע על איחוד משפחות , במיוחד כזה

babe10

New member
מה, אני אהיה פולניה?... ../images/Emo8.gif

ואגיד, אמרתי?... אבל מה זה משנה, העיקר שהכל הסתדר בסוף, ושוב אני חוזרת. נורא נורא נורא חשוב לשים להם קולר עם תג שם. גם אם הם לא יוצאים מהבית. אף פעם אי אפשר לדעת מתי הם בטעות יצאו החוצה. בעיקר חתול חירש / עיוור או "סתם" חתול שגר בסביבה עירונית עויינת. החתולים שלי לא יוצאים מהבית, אף פעם, ולמרות זאת יש להם תליון כסף בצורת לב (אני יודעת שזה נורא קיטשי.. אני מתה עליהם..) ועליו חרוט שם החתול השם שלי והטלפון הנייד. בכל זאת - אנשים נכנסים לדירה, לפעמים שליחים, לפעמים נוסעים לוטרינר, אי אפשר לדעת מה יכול לקרות. במיוחד שהם עברו דירה. החתולה בטח נבהלה וברחה מהבית כי לא הכירה את הריח. חס וחלילה קורה שהם נעלמים - שתמיד יוכלו למצוא אותי. וכמו שאמרתי - העיקר שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר.

**לילך**

New member
מה את לא פולניה? ../images/Emo8.gif

אבל מה שבטוח שהפשושים שלך פולנים אחד אחד ,או לפחות סקנדינבים.

ori190

New member
את צודקת מאה אחוז

אני מרגיש לעיתים כמו מטיף כשאני אומר לכולם לשים תגית עם שם וטלפון. חשבתי אולי לארגן מבצע באס או אס חיות שבו נשלח הביתה לכל מי שיבקש תגיות זיהוי לחיות שלהם. מה דעתכם? הבעיה שאנשים לא שנים אותם גם אם אני נותן להם תגית במתנה

ori190

New member
האמת שאני קצת מאוכזב

מהתגובות שלכם. חשבתי שאני אראה כאן יוהההההההההההוווו!!!! ואולי כמה קאאאוווואאאבאנגה!!!!!! או אפילו קצת יייייייייששששששששששששששש!!!! או תנו לי מ! - תנו לי ק! תנו לי ס! -מה קיבלתם? מקס!!! ועוד הפעם... ...אבל לא נורא. אני יודע שאתם שמחים בשמחתי. אז מה, לגלות מה שמה המקורי של מקס?

**לילך**

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo54.gif

ori190

New member
קוראים לה סימון. טיגר צדקת ../images/Emo8.gif

מסתבר שסימון בת חמש עשרה כבר!!! כל חייה היתה שייכת לבחורה שמה חן, מאז שחן בת שתים עשרה. חן לא יודעת אפילו שסימון הלכה לאיבוד (כזכור היא בחו"ל והשותף שלה לא סיפר לה בשביל לא להרוס לה את הטיול) ולפי מה שהבנתי היא מתה על החתולה. כבל אופן, אני מתכוון לבדוק את חן טוב טוב: האם סימון חוזרת לידיים טובות לפני שהיא תראה אותה בחזרה. מה דעתכם, לספר לה על הדו-שיח שסימון כיכבה בו כאן בפורום? היא תיגנב לגמרי כשתראה אותו ותבין מה היה כאן כשהיא כייפה בחו"ל... החתולה שלה כיכבה באס או אס חיות וכולי... אגב כמתנת פרידה מסימון אני משאיר קצת את תמונתה באתר של אס או אס. הנה הקישור

**לילך**

New member
כל הכבוד טיגר - אני מצרפת פרס ../images/Emo65.gif

אני ממש מתרגשת לשמוע את הסיפור הזה.
אני חושבת שכדאי לך להכין מכל זה סיפור יפה - לשים אותו באתר של אס.או.אס עם התמונה של סימון ולשלוח את הלינק לחן. אני בטוחה שרוב האנשים פה ממש נקשרו לסימון ולכן אם תיצור קשר עם חן ,תזמין אותה להתארח גם פה בפורום בתור אורחת כבוד.
טיגר - הפרס שלך - בקובץ המצורף - תסתכל בתוך הקופסא

למעלה