יש ימים

יש ימים

יש ימים כאלה ששום דבר לא הולך החלום שחלמנו נראה כאילו מתרחק וכשהכל נראה שחור משחור אני נזכרת במה שהיה ובאותו הרגע חיוך גדול על פני מתייצב כאומר הביטי אל האופק את רואה? יש שם אור וגם קצהו של החלום רק הושטתי יד לגעת...

BOLDER

New member
הימים ההם

את זכרוני שעוד לא בוגד בי אקדיש לשורות הבאות באותם הימים השמש זרחה על עולם מי היפה הזוגי באותם הימים היית לידי ועכשיו אני לבדי וימי היפים חלפו ואינם וימי ריקים ואפורים את כבר לא איתי אני לבדי וחיי ריקים וקרים. אך יבואו ימים שונים, אחרים ימים של חיוך בשנית יבואו זמנים שיפרחו שוב פרחים אותם לך אגיש פשושית קובי

גלי10

New member
יש ימים

את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת לפעמים , פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה על מה את חושבת????? -זמן...... -תן לי רגע לבד... -לא באף אחד -שקט מכולם זמןןןןןןןן רק זמן רק להיות עם עצמי ככה להקשיב רק לי לאסוף העולם. יש ימים הצער פוגש אותי כבר הכאב סביבי וכלום לא עוזר לי לא עוזר יש ימים שאת מתכסה קוצים כלום לא עוזר לי שולפת הרבה חיצים שאיש לא נפגע זמןןןןן רק זמן תן לי רגע לבד....... - לא שקט כשאת אינך כשאת לא בסביבה.... (רמי/ריטה : ככה אני מקלידה אותם תוך כדי שמיעת השיר ) והם ממשיכים : לא יודע מה את מרגישה כשאת נשברת רגע אחד , עוד דקה, רגע אחד לנשימהההההההההההה אההההההההההההה איך , אהההה זמןןןןןן רק זמן -תן לי רגע לבד לא לידוג -לא לידוג לאף אחד זמן למחשבה זמן..... -רק תן לי זמן -זמן להיות עם עצמך לא שקט כשאת אינך אינך כשאת לא בסביבה. אהההאהההאאאאאא אווואוהוהוווווווו -לא שקט כשאת אינךךךךךךךך -לא סוף העולם. שקט שקט.

למעלה