יש ימים

יש ימים

יש ימים בהם לא רוצים לקום יש ימים מוארים בשמש החמה אבל החושך גדול בנשמה יש ימים בהם קשה הנשימה בהם אין יותר כח להמשיך ורוצים לעצום עיניים יש ימים בהם החשכה היא גם ביום למרות שהשמש הזורחת בחוץ הקור של הנשמה מקפיא יש ימים בהם ההתכנסות פנימה ושם יש כאב ענקי וסוחף שאומר עד כאן לא רוצה המשך לא רוצה להמשיך לקחת אחריות אין יותר כח למשוך את העגלה רוצה לנוח מהעול הכבד רוצה ללכת לישון ולא לקום אבל הטלפון מצלצל ואת עונה וקמה ועשוה מה שצריך לעשות בנשמה הכל מת, הכל קר קפוא האהבה נמצאת במחוזות אחרים לא בחיים שלי ,לא כאן עלי אדמות. האהבה שלי היא מלאכית קסומה שפעם קראתי לה אחותי הקטנה שהיתה כל עולמי והלכה לה ממני והחלל הזה בתוכי נשאר ריק האהבה הענקית שחשתי אליה עדיין חיה בתוכי, ותחייה עד מותי , אף אחד לא אוהב כפי שאהבתי אותה היא היתה הבת שלא ילדתי ןהשותפה לחיים , שעזרה לי להרדם והעירה אותי בבוקר , שלוותה את חיי בצחוקים ובבדיחות בוויכוחים ובהשלמה היא היתה כל חיי , כעת חיי חסרים באהבה ובשותפות כעת אני לבד ובודדה על פני הכדור הזה ורק היא שם מהשמים מתבוננת ואוהבת

odo13z

New member
חלומות שבורים........./images/Emo66.gif

"יש ימים...ימי תכלת לא תדע שחרם....יש ימים תפארת שמייך....אבק ודם" ----------------- בשדרת החלומות המנופצים אין מקום לאנשים מחייכים בכיכר החלומות השבורים אין חניה לתקווה אישור כניסה רק למרה שחורה.... למחשבה שחורה למשטמה.....לקינאה עיוורת לקללה. לשריפה. בשוק החלומות האבודים מוכרים רק פירות מרים. אפיצים. נוטפי חלב רעל. בסימטת החלומות המעוכים יושבים על הריצפה יחפנים חסרי בית...עיוורים חירשים....לעצמם ולעולם. ברחוב הזה....אל תעברו לעולם. אפשר לשקוע שם בקלות.... לשקוע...ולמות. ------------------ נסיכה......חזק ואמץ....

אוספת חלומות

בעברי מלא חלומות שבורים רסיסים של רצונות שהתרסקו אני מהלכת בזהירות ובעדינות כדי לא להפצע שנית מהשברים מחפשת חיבוק ענק ואוהב שידביק באהבתו את הרסיסים של הלב הרגיש שהתרסק אולי ממנו יבוא האור שיעזור לגרש את הצללים שמעיבים על החיים שלי

למעלה