יש ימים

Mrs.Dvash

New member
יש ימים

שאנשים שקרובים אליכם בלב רחוקים מכם פיזית. את זה אני אישית הכי שונאת, זה משגע אותי - מ-ש-ג-ע! כשאני רוצה ככה סתפ פתאום לתת חיבוק, כשאני רוצה להסתכל בעיניים, סתם לשבת ביחד לראות טלוויזיה ואין! יש רק טלפון.... בעעעעעעע אני מטפסת על הקירות מרוב ייאוש, וזה כשהבן-אדם הרחוק ממני נמצא במצב טוב. אני הכי סובלת כשהוא סובל... [כן כן נו זה הרי ברור על מי אני מדברת], הכי לא טוב לי כשהוא לא מדבר. הסתובבתי היום במשרד במשך חמש שעות, חושבת את המחשבות הכי גרועות שיכולות להיות בגלל שלא הצלחתי לתפוס אותו. רציתי כבר לקום ולצאת מהעבודה כי דברו אליי ובעצם לא הייתי פה. הייתי כל כולי אי שם.... אני שונאת שאנשים שקרובים אליי בלב רחוקים ממני פיזית. ש-ו-נ-א-ת!!!!! לפחות עכשיו דברתי איתו.... עכשיו אני קצת יותר רגועה...

אוסי

New member
ילדונת ...

מכירה את ההרגשה ....גם אני אישית מאוד מתעבת אותה , אבל איזה הקלה יש אחרי שאת פורקת את החוסר אונים שעטף אותך ... יוווו כל כך מבינה שלא מצילחה להוציא את המילים הנכונות את בטח יודעת על מה אני מדברת אז בטח תוותרי לי . תודה ,נשמה . המשך יום נעים . אוהבת עד השמים ...אוסי.

Mrs.Dvash

New member
יום יבוא....

יום יבוא ואנשים רחוקים ילמדו גם כן להאמין שאוהבים אותם.... סתם זה לא כ``כ קשור, עזבי אל תתייחסי. קחי הפסקה בשמש קצת ותמסרי ד``ש לים. הולכת שנייה להרטיב ת`עדשה...

moran.l

New member
אני רושמת לך

3 חיבוקים וירטואליים ממני פעמיים ביום בגודל 100CC , למשך שבוע במידה וזה לא עוזר, תקבעי תור לעוד שבוע.

Mrs.Dvash

New member
הופה מורנו`ס חזרה....

מורנו`ס מה דעתך אני את ואסה על כוס קפה בת``א? אה אה??? יווו דיי, מה אני רוצה ממך בכלל... בכל מקרה - תודה מותק :]

moran.l

New member
מה את עושה מחר בערב?

צרי איתי קשר במייל אהובתי

Mrs.Dvash

New member
את צודקת, זה לא יפה

ואני באמת צריכה להמשיך את השיחה הזו במייל ולא להתכתב כך בפרטיות אתך על גבי הפורום אבל... נסגור את זה בזה שהשבוע לא כ``כ טוב אבל שבוע הבא יכול להיות מצוציין... דווקא נורא בא לי פתאום, אותך, את אוסה ואותי עם סגרייה וקפה [קפוצ`ינו או קייריש מכירה?] באיזה בית קפה בת``א או על הטיילת ליד הים... בכל מקרה נסדר משהו ולמה? סתם כי נורא בא לי פתאום... טוף זהו, חסל סדר התכתבויות פרטיות :]

למעלה