יש ימים

עדי1977

New member
יש ימים ../images/Emo31.gif

רק רציתי לספר לכן מה עבר עלי מאתמול (לא קשור לנושא הפורום אבל אתן כל כך מקסימות שאני בטוחה שתעודדו אותי). אז ככה אתמול בערב הכלב שלי ברח מהחצר (פיקינז ננסי לבן ומקסים) ולא הצלחנו למצוא אותו עד שהטלפון שלי צילצל זה היה הוטרינר, הכלב היה אצלו, מישהו דרס לי את הכלב! מזל שהביאו אותו לוטרינר שמכיר אותי ואת הכלב וישר התקשר אלי. הכלב במצב קשה יש לו פגיעות פנימיות הוא קיבל זריקות ומחכים עד אחר הצהריים להמשך טיפול. אני מקווה שהוא יהיה בסדר. הכלב הזה הוא כמו ילד בשבילי. כרגע אני גם רוב הזמן לבד בבית כי בעלי הוא איש קבע והוא לא מגיע הביתה הרבה אני לא יכולה אפילו לחשוב מה יהיה אם הכלב לא יהיה בסדר. מה שהכי כאב לי זה שאמא שלי אמרה לי בטלפון ברגעים של חולשה שאני לא אחראית. אני חושבת שאני מאוד אחראית וזה ממש לא משנה מה היא אומרת אבל היא גרמה לי לחשוב על זה שאם לא הצלחתי למנוע את מה שקרה מה יקרה כשיהיו לי ילדים. בקיצור לא ישנתי כל הלילה, ישבתי ליד הכלב וליטפתי אותו. אני עייפה ועצובה. זהו, פרקתי את כל מה שהיה לי. סליחה, ותודה לכל מי שהגיע עד פה. שיהיה לכולן יום נעים

פּוֹנְג

New member
יש אחריות ויש אחריות

האחריות לכלב אפילו אם הוא 'ילד שלך' היא שונה מהאחריות לילד. לא יעזור כלום. את גם לא מנסה לחנך את הכלב שלך לשבת לאכול איתך על יד השולחן, או את לא דואגת שהכלב שלך ישן מספיק בלילה או את לא רוחצת לו מאחורי האוזניים כל יום לפני השינה. אני חושבת (גם את הרי כתבת את זה) שזה לא הוגן לומר שאת לא אחראית בגלל שהכלב ברח. אבל כנראה שתיכן הייתן נסערות יותר מדי אתמול כשהיא אמרה לך את זה. ועכשיו - תתרכזי בהחלמה שלו.

איחולי החלמה לכלב

אני באמת חושבת שאמא שלך עברה רגעים של חולשה... הכלב של ההורים שלי קיבל שיתוק יום אחד, והפסיק לתפקד בחצי הגוף התחתון. את הצרכים היה עושה בטיטול. הוא קבל טיפול וזריקות, וכמה חודשים אח"כ התחיל ללכת שוב על 4 רגליים. מאחלת לכלב שלך שיחזור במהירות לתיפקוד מלא. הרבה בריאות לכולכם

geni1

New member
אני יודעת כמה זה כואב

לי יש חתולה שבשבילי היא כמו בן אדם. יש דברים שהם מעבר לשליטתנו,ואני בטוחה שגם לאמא הכי הכי מגוננת הילד נופל ונפצע. אז אל תקחי את זה קשה!

Mylight

New member
ל ../images/Emo107.gif החלמה מהירה !!!!!

כבעלת כלב גם אני חוששת מדבר כזה ולמרות שמקפידים לצאת עם חגורה יש שלבים בטיול היומי שהוא משוחרר וגם אז יכול לקרות לו משהו, שאנחנו לידו... האחריות היא גם על הנהגים הפרועים בכבישים עירוניים.. נוסעים כמו מטורפים

קובולט

New member
כבחורה עם המון בעלי חיים

ז"א שלושה כלבים: קאלי, ספוט, וג'ני וארבעה חתולים: קובולט, שיבא, מישמיש ותות. אה כן ובעלול אחד (שאצלו העבודה עם החיות זו הפרנסה).אני יכולה לחשוב שבעלי החיים הם הכנה נהדרת לילד, כמובן שעדין אין לי ילד להשוואה ואם כל הכבוד לי שהנקתי את שני החתולים הקטנים כל שעתיים בלילה, תוך שבועיים הם הפכו להיות עצמאיים ולא נזקקו יותר לשרותי האדיבים שאצל ילד זה לא נגמר לעולם!!! אני מקווה שהכלב ירגיש טוב אני בטוחה שהוא כבר יותר שמח וצוהל מאתמול... בריאות זה הדבר הכי חשוב גם לכלבים וחתולים

Galit29

New member
רק דבר אחד בתגובה

מי שאוהב בעלי חיים הוא הכי אנושי שבעולם עם מיליון פחים של סבלנות והכי אחראי שיש במילה אחריות. ומה קורה שהילד בגן וקורה לו משהו אז גם את לא אחראית? כי הגננת היתה לא בסדר. את יכולה להיות רגועה כלב בגיל צעיר מאוד יכול כבר לדאוג לעצמו (יש לנו טבע מאוד חכם) ושום דבר שעשית או לא עשית לא יכול היה להיות תלוי בך.

סנונית 1

New member
עדי חמודה ../images/Emo24.gif

את אחראית ואל תתני למילים של אמא שלך להוריד לך את הבטחון. את תהייה אמא נפלאה. כלבים בורחים לפעמים זה קורה ילדים נופלים לפעמים גם זה קורה אבל זה לא הופך אותנו ללא אחראיים. רק מהדאגה שלך לכלב אני רואה כמה אחראית את . אז שולחת המון איחולי החלמה לכלב ממני ומהכלב שלי

u z a

New member
מקווה שהכלב מרגיש כבר

יותר טוב, טוב שאת יושבת ומלטפת אותו, זה בטוח עוזר. אין לי מה להוסיף ממה שאמרו כאן הבנות בקשר לאחריות שלך. בלי להכיר אותך, אני בטוחה שאת אחראית, ולו מהסיבה שאת מגדלת כלב ודואגת לו. החלמה מהירה לכלב! אוזה.

תמרלה

New member
יש דברים שלא בשליטה שלנו

אני מקווה מאוד שהכלב שלך יחלים מהר, ואין מה לעשות אין לנו שליטה לא על נהגים מטורפים שנוסעים מהר ולא על ההערות של ההורים שלנו.... ולפעמים מילים יותר כואבות מהמכות היבשות! אנחנו יכולים לקשור את הכלב ולסגור אותו בחצר עם חומה גבוהה ואז פתאום הוא יקבל איזה וירוס - אז מה אנחנו לא אחראים? יש דברים בלתי נמנעים ונכון שהרבה משווים טיפול בכלב לטיפול בילד אבל בשני המקרים אני חושבת שאנחנו מגלים אחריות ! אז ראשית תתאוששי ותתחזקי ותתני לכלב שלך הרבה חום ואהבה ומקווה שיחזור לעצמו!! ותגידי לעצמך שמה שאמא שלך אומרת אין קשר למציאות, סביר להניח שאם תזכרי שהיית ילדה והלכתן לגן משחקים וטיפסת על המתקנים ונפלת וקבלת מכה - אז כנראה מישהו בא ואמר לאמא שלך ( אולי אמא שלה?) שהיא לא אחראית וזה מה שהיא מכירה, היא לא אומרת את זה מרוע לב! כך היא חונכה וזה מה שהיא יודעת! ואת צריכה פשוט לא להתיחס ולהגיד לעצמך שזאת לא אמת ! את אחראית ויש דברים שלא בשליטה שלך, ואם תסתכלי על הצד ה"טוב" בסיפור זה :1. שבכלל הביאו את הכלב לוטרינר 2. שזה הוטרינר שלך -כך שזיהה את הכלב והתקשר אליך!! מחזיקה אצבעות שהוא יתאושש ויחזור לעצמו, אני אבדתי בעבר כלב וזה כמעט כמו לאבד תינוק ( אבדתי 2) אז שיהייה טוב חזקי ואמצי

גם סיפור עם כלב פיקנזי קטנטן

של אחותי , הוא נולד עם קילה, כלומר יש לו בליטה בבטן מאוד גדולה שעלולה להתפוצץ. חוץ מזה יש לו קשיי נשימה והוא מתנשף מכל פעילות ונוחר בלילה. אז, הוטרינר אמר שצריך ניתוח להסרת הקילה, ידעו שזה לא יהיה פשוט כי הוא זעיר (רק מלא שערות). התחילו להרדים אותו וכבר בטשטטש נראה קושי נשימה והוחלט להפסיק כעת הוא מחכה לתור בבית חולים עם הרדמה מלאה ומקצועית ומכונת החייאה צמודה. ממש סיפור, כולו כלב, אבל... כמו שאמרתן נקשרים לבעלי החיים האלו והם הופכים לחלק מהמשפחה. אני לא יודעת לגבי היחסים שלך עם אמך ואם זה היה חד-פעמי או קורה לעיתים קרובות. מאחלת לך שיפור במצב הכלב וגם ביחסים עם האמא. כמה נכון המשפט משפחה לא בוחרים. ובהזדמנות זו מפזרת עוד קצת אבקה, כל זמן שזה טרי.....

עדי1977

New member
ידעתי יש עם מי לדבר ../images/Emo25.gif

עידכון - אתמול הוא קיבל עוד טיפול אצל הויטרינר והוא מרגיש יותר טוב ואפילו אכל היום בבוקר. הוטרינר אמר שהוא יהיה בסדר גמור. אמרתי לאמא שלי שהיא גרמה לי להרגיש מאוד רע והיא אמרה שהיא לא התכוונה לפגוע בי.(אנחנו חברות מאוד טובות בדרך כלל). שוב תודה רבה רבה רבה. ממש טוב לי פה איתכן.

chapling

New member
אין כמו בעלי חיים

קודם כל, כמו שכבר אמרו כאן זה שהוא הצליח לברוח זה לא מעיד על כישורייך האימהיים, ועצם זה שיש לך בעל חיים כבר מציב אותך במקום טוב יותר!!! לנו יש חתול שהלך לטיול ארוך ונעלם כבר שבוע.... אז נכון שהוא זכר (ושכנראה הוא יותר יעיל בלעות ילדים מאיתנו...
) אבל אני כבר מתחילה ממש לחשוש איך שהוא חוזר לוטרינר לקיצוץ.....
רק שיחזור כבר
חתול שחור וג'ינג'י....

למעלה