יש ימים כאלה

odery

New member
יש ימים כאלה

שאתה קורע את מיתרי הקול בצעקה דיייי.יש ימים כאלה שאתה חוזר לבית ריק,יש בו אנשים אבל לך ריק,אתה מרגיש מיותר, אבוד, עזוב ולא רצוי,חסר תועלת ושומדבר לא מעלה בך חיוך.אתה מאוכזב מעצמך .לא רוצה שום חברה.יש ימים שכל הכוונות הטובות שלך הולכות קיבינימט.הימים הגרועים,הנוראיים והמייאשים ביותר הם הימים שכל הנ``ל מתרכזים בהם בפחות מ24 שע`.אתה שואל את עצמך איך בכלל נראה יום נורמאלי?חוויתי כזה פעם?

touti

New member
היום זה יום כזה

זיפת אני מרגישה גם מצוננת גם אמא שלי החליקה ונפלה בבית זה אחד מהימים האלה שאני מרגישה מאוד לבד שאין מי שיטפל בי ושאין לי כח לטפל באחרים נפתח שרשור חיבוקיאדה?

היו לי המון ימים כאלו ועדיין יש

חשבון הטלפון שלי, והחור בראש שעשיתי לחברים שלי יעידו על כך... אבל לפעמים מגיע מן יום אחד כזה שנותן לך תקווה שיהיה טוב
וזה מגיע בלי הודעה מוקדמת היום הזה יגיע. מי יודע אולי מחר? וזה ממני

מלודי6

New member
odery

עכשיו, אחרי שבלולית הזמינה בשבילך משלחת מיוחדת שתרקוד לך ריקוד הורה, מצב רוחך חייב להשתפר

מחכה

מקדישה לך כל אות וכל מילה בשיר הזה מילים: ריטה לחן: עידן רייכל יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יירגע בנו משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו. יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יגע בנו משהו יירגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו. וזה יבוא אתה הרי יודע לא הכל יטלטל אותנו לא הכל יכה ומה שייפתח לנו מחכה

נעה שחר

New member
יש ימים כאלה

אבל אחרי כל גשם השמש מפציעה קשת משוויצה בצבעיה ומשרה רוגע ושלווה מפזרת אבקה של תקווה בלבבות הפועמים לעבר האופק הנקי והטהור מכירים מקומות ואנשים חדשים לומדים וחווים וגם מתאהבים בדברים קטנים שהיו שם תמיד יפים וקסומים שהגשם רק ניקה והבריק במיוחד בשבילנו קחי
גדול תהיי חזקה כל אחד נשבר לפעמים

ליגה76

New member
יש ימים ויש ימים..

יש תקופות ויש תקופות... צרות באות בצרורות אבל גם צרות טובות באות בצרורות... כשמגיעים הרגעים הקשים אני מנסה לחפש את האור שמסביבי אמונה, אחת קטנה שנשארה לי, והיא צועקת ומכה בי, שהחורף יזכור שזמנו לעבור. אמונה, שהשמיים לא ייפלו לי, שהאמת שבי תלחש לי, שהחושך ילך, שהאור ימלא את הכל. תהיו חזקים החורף עוד יעבור...

בננות, אין מה לעשות ויש לכל אחד את הימים האלה

אבל רצוי דווקא בימים האלה לדעת שכל מה שקורה לנו קורה לטובה. נכון בעיניים שלנו קצת קשה לראות את הטובה שבכל דבר מעצבן אבל גם על רגעים אלו צריך להגיד תודה. אז הנה עבר לו עוד יום ואני מקווה שהבוקר קמתן עם הרגשה הרבה יותר חיובית.

למעלה