יש ימים... ויש ימים...

יש ימים... ויש ימים...

יש ימים שאני מרגישה כאילו אני על ההר הכי גבוה בעולם. מחמיאים לי, מצב רוח נהדר, והכל. ויש ימים שאני מרגישה למטה. מאוד. למה? כי בחרתי בו בעבר. כי עשיתי איתו ילדים. ועמוק בלב, באמת, ידעתי שהוא לא האחד. ובגללי לילדים האלה יש הורים גרושים. וזה קשה.

Rtitan

New member
יש ימים... ויש ימים... יש בחירות ויש בחירות..

ואת לא יכולה היום לשפוט החלטות או בחירות שלך מלפני כמה שנים גם אם בדיעבד את יודעת שכבר אז ידעת שהוא לא האחד. הבחירה ההיא נעשתה, ולחשוב היום שזו היתה החלטה לא נכונה - מפריע לך להמשיך הלאה... ההחלטה הזו הביאה לך את הילדים שלך ואני די מעריך שאת מאושרת מהם - כך שלא רק דברים לא טובים קרו בעטיה. ההחלטה להיפרד היא החלטה לא כל כך גרועה - יכולים לגדול ולהיות ילדים מאד מאושרים גם להורים גרושים, זה תלוי אך ורק בכם, בהתנהלות ביניכם ובמידת ההתחשבות שתגלו בהם ובעצמכם בהמנעות מחיכוכים ו-"דווקות". שיהיה בהצלחה, וכן יקירתי
, יש ימים ויש ימים... יום למעלה, יום למטה, הגלגל מסתובב, הכדור הוא עגול וכדורגל משחקים משבת לשבת... כל הקלישאות הללו כל כך קלישאתיות ועדיין נכונות - ממש כמו "הזמן מרפא הכל". קלישאה, אבל נכונה
. בהצלחה
.

יש ימים ויש ימים ויש רגעים כאלו ואחרים

אל תתיסרי ואל תתעני . בחרת בו בעבר ועכשיו את בוחרת בדבר אחר. וזה קשה, כי לפעמים אנשים נתקעים במקום לא טוב כי הם פוחדים לעשות שינוי. ואת בחרת באומץ לעשות שינוי. תראי שבסופו של דבר תלמדי מהתהליך הזה הרבה על עצמך, על הילדים שלך ועל החיים בכלל. ותופתעי לדעת שלא הכל רע ושחור . יש גם דברים טובים שתשמחי לגלות ולמצוא.

שרשירית

New member
לנחם אותך אני לא יכולה

יהיו עוד רגעים קשים בגלל יסורי מצפון, יהיו עוד רגעים קשים בגלל תחושת הבדידות, יהיו עוד רגעים קשים בגלל קושי כלכלי וענייני אופרציה, יהיו עוד הרבה רגעים קשים בגלל אלף ואחד דברים וסיבות שקשורים לאו דווקא ישירות לגירושין. עם הזמן הגירושים יהיו משהו שעברת פעם מזמן, אבל עדיין יהיו רגעים קשים בגלל דברים אחרים. אבל יהיו הרבה מאוד רגעים יפים. מבטיחה!

תודה לכולכם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על המילים החמות.. אין לי ספק שיהיו עוד רגעים קשים, כמו שגם אין לי ספק שהרגעים היפים ימלאו את החיים שלי ושל הילדים. אני חושבת שברגע שהכל יסתדר על מי מנוחות והוא ימצא את עצמו, הדברים יכנסו לשגרה ויהיה יותר קל. עד אז? הרגעים הקשים ימשיכו להגיע..

אכן יש ויש....

כמו שכבר נאמר פה הדרך לא קלה...ויהיו ל מעט מהמורות דרך....לצד הקשיים יהיו גם רגעים מאושרים למרות הקושי ולמרות הלחץ מסביב,לא לחינם נאמר שהעניין לא פשוט אני משערת שעם הזמן הכל ירגע,ותלמדי לא להתרגש ממה שהגרוש עושה והכי חשוב ברגע שתהיי רגועה ומאושרת זה יקרין לילדים גם,נכון שבחירות שעשת בעבר לא ניתן לשנות אבל כרגע יש לך ילדים מקסימים והגרוש למרות הכל אבא שלהם והוא יקבל את מקומו בטבעיות ברגע שיבין שהכל נגמר והילדים לא צריכים לשלם את המחיר,זה לוקח זמן אבל בדר"כ קורה מאחלת לך ימים שקטים מאושרים ומלאי חויות חדשות. שירן.

למעלה